Joma ще облича "смърфовете" през новия сезон!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Joma ще облича "смърфовете" през новия сезон!

Мнениеот boabbb » 17 юли 2014 13:22

luxorus написа:Ей тия всички си плащат на Joma
БФС
БОК
БФХГ
ПФК Локомотив София
ПФК Берое
ПФК Славия
ПФК Черно море
ПФК Етър велико Търново
ПФК Септември Симитли
ПФК Левски
ПФК ЦСКА
ПБК Левски
ПСК Europool

ЦСКА играе с Legea, бе ;) Лудите от тая година са с договор, миналата плащаха за "Адидас" ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 17 юли 2014 13:27

boabbb написа:
БФС
БОК
БФХГ
ПФК Локомотив София
ПФК Берое
ПФК Славия
ПФК Черно море
ПФК Етър велико Търново
ПФК Септември Симитли
ПФК Левски
ПФК ЦСКА
ПБК Левски
ПСК Europool

ЦСКА играе с Legea, бе ;) Лудите от тая година са с договор, миналата плащаха за "Адидас" ;)

Тази информация е от официалния им сайт бре,да не мислиш че ще си правя труда да помня кой с какво играе.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 17 юли 2014 13:47

Хубави са екипите, само емблемата малко странно ми изглежда, че стои върху райето, но иначе изглеждат доста добре.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 17 юли 2014 13:58

Интересно ми е, колко "достъпна" ще е цената на фенските фланелки на Локо Пд, на Берое е 69лв
1916

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 юли 2014 14:10

Извинявам се, но какво значи "много са добри"?> Това са все пак бяло и черно стандартно рае. Какви други може да са?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 17 юли 2014 15:31

luxorus написа:
boabbb написа:
БФС
БОК
БФХГ
ПФК Локомотив София
ПФК Берое
ПФК Славия
ПФК Черно море
ПФК Етър велико Търново
ПФК Септември Симитли
ПФК Левски
ПФК ЦСКА
ПБК Левски
ПСК Europool

Тази информация е от официалния им сайт бре,да не мислиш че ще си правя труда да помня кой с какво играе.

Ние не играем с Хома,ползваме ги за тренировки или и аз не знам за какво точно ги ползваме,играем със световноизвестният гигант Томи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юли 2014 16:20

Добър си е екипа... както се казва - СТАНДАРТНО!!! :)
Аз, обаче продължавам да си смятам, че БГ отборите трябва да си се обличат от БГ фирми... и без това повечето от тях вече шият за подобни на Joma фирми... Така, хем екипировката ще излиза по-евтино на отборите ни, хем ще се стимулира родното производство!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 юли 2014 16:48

Ако питаш мен трябва да се борят фирмите да предлагат безплатна екипировка на отборите, но докато ни е такова нивото на футбола и взимаме по-малко пари от колкото изпадащ английски тим така ще е..
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юли 2014 16:53

Пловдив1926 написа:Ако питаш мен трябва да се борят фирмите да предлагат безплатна екипировка на отборите, но докато ни е такова нивото на футбола и взимаме по-малко пари от колкото изпадащ английски тим така ще е..

Е, как да се борят да ни обличат безплатно в БГ, като не могат да генерират почти НИКАКВИ приходи от продажба на артикулите?! Ти поне си от хората, които най-добре го знаят това! Иначе си абсолютно прав, че е начина... ама не и в БГ!!!
Изображение

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 17 юли 2014 17:34

plovdivram написа:Добър си е екипа... както се казва - СТАНДАРТНО!!! :)
Аз, обаче продължавам да си смятам, че БГ отборите трябва да си се обличат от БГ фирми... и без това повечето от тях вече шият за подобни на Joma фирми... Така, хем екипировката ще излиза по-евтино на отборите ни, хем ще се стимулира родното производство!

Напълно подкрепям това мнение. Не виждам причина нашите отбори да играят с чужда екипировка, ако не им плащат! Какво толкова има сложно в производството на едни фланелки, гащета и чорапи+ плюс анцузи, тренировъчни екипи, потници, шуби и други. Не трябва да се пълни гушата на някакъв си официален представител, нужно е да се стимулира българското производство! Какви марки са примерно joma, legea, diadora, kappa и т.н.? Какво лошо има отборите да играят с томи, бургелов, красико или тенев спорт? Зимата в Дунав бяха закупени за ДЮШ екипи и анцузи на томи, доста добри са като визия и кройка. През сезон 2013-14 15/20 отбора в Серия А ползваха услугите на италиански фирми за спортна екипировка! Защо и българските ръководители да не се преориентират към българските марки, така ще се усили конкуренцията между БГ фирмите, ще се увеличат производствените мощностни, ще се увеличи персона във фирмите и което ще доведе и до увеличение на качеството на продукта.

Иначе да е честит новия екип на Локо Плд, но лично аз не виждам разлика от томи и joma!

Върни се в “Локо Пловдив”