Само Локо братя, всички на стадиона!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Само Локо братя, всички на стадиона!
Ще пея 90 минути за Пловдивския Любимец, ще спечелим победата по трибуните, а на терена искам само битка до край!УСПЕХ на ЛОКОМОТИВ!!!
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Радост, ентусиазъм, мъка, падение, отново...време е за край на този омагьосан кръг!
ВИНАГИ С ВАС!!!
ВИНАГИ С ВАС!!!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YiBJ9KM3d28[/youtube]

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Сигурен съм, че с вяра, търпение и ПОДКРЕПА ще се справим с всички тежки моменти, които НИ предстоят!! Само Локо! Всички в София
aslon написа:Сигурен съм, че с вяра, търпение и ПОДКРЕПА ще се справим с всички тежки моменти, които НИ предстоят!! Само Локо! Всички в София
Само с "ура" не става бе скъпи,трябват и пари!
orlando7 написа:aslon написа:Сигурен съм, че с вяра, търпение и ПОДКРЕПА ще се справим с всички тежки моменти, които НИ предстоят!! Само Локо! Всички в София
Само с "ура" не става бе скъпи,трябват и пари!
Ми колкото - толкава бе, скъпи...
Боли ме фара за загубите, равенствата или победите.Искам борба за всяка педя от терена и битка до край.
Ние феновете на Пловдивския любимец не очакваме постоянно победи и успехи като привържениците на Левски и ЦСКА, нито решихме, че сме европейски колос и сме най-великите във вселената като едни други.
Ние обичаме много Локомотив Пловдив. Отбора изкара лоша болест. Сега е времето, когато трябва всички заедно, сплотени и единни да вдигнем Нашата любов на крака след това боледуване. Защото Локомотив е идея, вяра, любов, смисъл, живот. Локомотив е нашата религия.
Само Локо и всички на Герена.
Ние обичаме много Локомотив Пловдив. Отбора изкара лоша болест. Сега е времето, когато трябва всички заедно, сплотени и единни да вдигнем Нашата любов на крака след това боледуване. Защото Локомотив е идея, вяра, любов, смисъл, живот. Локомотив е нашата религия.
Само Локо и всички на Герена.

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
- Пловдив1926
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LZ3Qk2RIo_I[/youtube]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Успех дано се справите 
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:Успех дано се справите
Дано. Успех и на вас.