Роснефт взима Локо Пд!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Роснефт взима Локо Пд!
Много са гадни родните журналя, де. Скъсаха се от партенки на гърба на злощастното Локо
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
za nas e toj religiq написа:А дано ! Съвсем искрено ви го пожелавам ! Въпреки че инфото ми се вижда доста нереално . Софийските "колоси" съвсем ще посърнат
И на мен ми се струва малко странно инфото, но пък сега е времето за спекулации, ще изчакаме седмица, две или колкото е нужно, само дано да си заслужава.
za nas e toj religiq написа:А дано ! Съвсем искрено ви го пожелавам ! Въпреки че инфото ми се вижда доста нереално . Софийските "колоси" съвсем ще посърнат
Браво, явно има и нормални хора сред вас!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
Кви са тези глупости ,роснефт ,Путин мутин.
Да няма нефт под Лаута?
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
От доста хора чух за този вариант. Изчакваше се само да се обяви за Южен потот. Сега вече и аз си мисля, че това е реалност.

- anihilator
- Контакти:
drughi написа:От доста хора чух за този вариант. Изчакваше се само да се обяви за Южен потот. Сега вече и аз си мисля, че това е реалност.
Ти съгласен ли си на този вариант?
Същата партенка като преди 2 години,когато пак някаква измислена медия "гръмна",че EVN купува Локо Пловдив.Тогава жълтурите бяха изперкали и бяха залели EVN-на с обаждания.Но наистина,съвсем скоро ще има нов собственик и дай боже,да се случат нещата!
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]
- Пловдив1926
- Контакти:
Партенка, а и по-добре.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Дали е партенка или не, скоро ще разберем!? А тези ....с : "искате ли ги тези" или: "...руснаци......белгийци ли били"...няма да минават вече!
Важното е този, който дойде да реализира това, което искат привържениците на отбора и той да изглежда по начин, който да кара феновете и обществеността да се гордеят с клуба си
Аз лично е се радвам, ако са руснаци! Зависи обаче, какви е са намеренията им за бъдещето на клуба и какви инвестиции биха реализирали в него!? Ако е са само спонсори или от тоя род , тогава пак си играем на "запълване на дупката"............и другото лято пак същия филм!
Дано този път хората са сериозни и да имат дългосрочни намерения иначе няма нужда! САМО ЛОКО!
Важното е този, който дойде да реализира това, което искат привържениците на отбора и той да изглежда по начин, който да кара феновете и обществеността да се гордеят с клуба си
Аз лично е се радвам, ако са руснаци! Зависи обаче, какви е са намеренията им за бъдещето на клуба и какви инвестиции биха реализирали в него!? Ако е са само спонсори или от тоя род , тогава пак си играем на "запълване на дупката"............и другото лято пак същия филм!
Дано този път хората са сериозни и да имат дългосрочни намерения иначе няма нужда! САМО ЛОКО!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Жълтото от вчера са започнали да звънят в българския клон на Роснефт и търсели управителя
Бултра$ите заплашвали, че ако на тия сигани им станели спонсор нямали да си пълнят колите с газ от тях.
Обаче тази година се получи добре - пускаш им 2-3 кьорфишека на жълтите и им гледай сейра
Те упорито бият сонди да разберат, кои са, но засега удрят на камък.
Дори били готови със знамена и пртестни транспаранти вече...сама чакали да разберат кои са и Барека ги повежда на протестен митинг пред офисите на новите собственици.

Бултра$ите заплашвали, че ако на тия сигани им станели спонсор нямали да си пълнят колите с газ от тях.
Обаче тази година се получи добре - пускаш им 2-3 кьорфишека на жълтите и им гледай сейра
Те упорито бият сонди да разберат, кои са, но засега удрят на камък.
Дори били готови със знамена и пртестни транспаранти вече...сама чакали да разберат кои са и Барека ги повежда на протестен митинг пред офисите на новите собственици.