Станков напусна Лаута, бъдещето на Локо Пловдив е не ясно

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Станков напусна Лаута, бъдещето на Локо Пловдив е не ясно

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 май 2014 10:00

На санданския, мисля че трябва да му се даде повече "жега", за да спре да се колебае напълно, и да си бие камшика от "Лаута".
Няма кой повече да го търпи тоя комарджия!Смятам, че всички направихме достатъчно компромиси и му дадохме време да се докаже, като човек, който е привързан към Клуба и има грижа за него.
Въпреки търпението и доверието ни към него - продажникът не си взе бележка и не промени начинът, по който управляваше Клуба, с което ясно показа на всички, че не е за Локомотив и няма място на "Лаута"
Ако има малко мозък в главата си и достойнство ще си тръгне...няма, какво толкова да ми изпада в дълбоки размисли и страсти, след като не е желан от "Лаута".
Умброто не искам да го коментирам, но съм много разочарован от него...не го познавах като такъв човек.
Жалко...чак не мога да повярвам, майна, какви ги върши.
Най-добре бяхме при него, ама кво му е станало на тоя човек НЕ знам?! :( :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 май 2014 11:39

Аре Ванко, почвай да даваш жега :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 май 2014 16:09

Щял да е в Ч. море да им закърпи бюджета по Коковски :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 май 2014 00:02

Ицак, няма проблем, ама аз не съм тартор, майна.
С два транспаранта на кръст и две дупки на терена смяташ ли, че Дебелия ще си тръгне?
Без лоши чувства ти го казвам, но не сте ли вие - лидерите да взимате решения и да казвате, какво да се прави...не сме в дестката градина все пак.
Аз от интервюто му нищо не разбрах хем ще си ходи, хем нямал да си ходи...искал да продава, ама няма на кого.
Последно остава или си тръгва?
Ако сега не го изгоним, Ицак да знаеш, че Санданският този път ще пусне корени на "Лаута".
Така ще се закрепи, че после няма гонене.
Тоя да знаеш, че чака нещо...ново правителство ли, пари ли ще му отпуснат отнякъде, ама крои я някаква.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 май 2014 15:54

Ванко_Ултраса написа:Ицак, няма проблем, ама аз не съм тартор, майна.
С два транспаранта на кръст и две дупки на терена смяташ ли, че Дебелия ще си тръгне?
Без лоши чувства ти го казвам, но не сте ли вие - лидерите да взимате решения и да казвате, какво да се прави...не сме в дестката градина все пак.
Аз от интервюто му нищо не разбрах хем ще си ходи, хем нямал да си ходи...искал да продава, ама няма на кого.
Последно остава или си тръгва?
Ако сега не го изгоним, Ицак да знаеш, че Санданският този път ще пусне корени на "Лаута".
Така ще се закрепи, че после няма гонене.
Тоя да знаеш, че чака нещо...ново правителство ли, пари ли ще му отпуснат отнякъде, ама крои я някаква.

Само пишеш и нищо не правиш. Ти знаеш ли, че за тоя плакат в София Коко Вън хора по районните ги викаха да обясняват що го дигнали тоя плакат и тн. Аре намали малко акълите и коментарите кво ТРЯБВА да се прави и земи да ПРАВИШ нещо. Ако можеш. Ако не - трайчо костов и квото стане стане.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”