Ванко_Ултраса написа:Мен костенурката много ме кефи...любимец 13![]()
Нас ни е хванала една нестихваща апатия и равнодушие за това на никой не му е до писане,а и ние никога не сме били толкова силни в пропагандата по интернет колкото жълтите, на които това им е приоритет![]()
Жълтите имат едно звено от около 30 човека подчинени на тарторчетата им, на които задачата им е масова жълта пропаганда, осмиване и омаловажаване по интернета на всичко постигнато от Локомотив и черно-белите фенове.
Дори се отчитат за свършена работа...не им се плаща - на доброволни начала са.
Става въпрос за дребни жълти душички, които искат да са НЯКОИ...те са слагачи и комплексарчета, за които едно потупване по рамото от тарторчето им осмисля живота и така се чувстват значими в обществото![]()
Разбирам жълтата общественост защо се интересува толкова от съдбата и бъдещето на Локомотив с Коко, ако Санданския се махне, на кой ще плащат да ни бият в дербитата?
С Кроки им е лесно на жълтите щото е алчен, гладен и продажен, а и жълтите вървят с парите напред![]()
Донякъде се радвам, че не отидохме на финал с тях, щото ще има де-жа-вю![]()
Ама сега с Домуса не върви, щото и той е много богат, освен това е футболен човек за разлика от Мустака, който си пере парите с тях.
Кирчо инвестира в отбор, школа, стадион и бази и иска успехи, въпреки това никак няма да се учудя, ако жълтите са си платили купата.
Мачовете между двата отбора показват, че много добре се разбират на високо равнище.
Така се прави, а не като нашия паласпур да го разбере целия свят.
Владо тези приказки, че Цветан и Делян имат някакъв интерес към нас са пълни глупости за мен!
Откъде - накъде Мустака или Дебелян ще дават пари на Коко?!
Откъде идват такива слухове, не знам, но едва ли идват от черно-бели...тва жълтите го говорят, щото те се раждат със страхова невроза от Локомотив.
Те не могат да живеят без Локомотив.
Ще се радвам, ако някой ми обясни ЗАЩО или ме опровергае, че Цецо или Делян са дали пари или искат да дават на Коко...това са абсурди.
с вас сериозен разговор не става вместо да говорим за новия ви тренер и новия терен пак почна с митовете и легендите ванко.важното е да си вЕрваш