bnboris0v написа:Според бате коко всичко е наред, даже е по-хубаво
Жалко, че бате коко не е БАТЕ МИТКО за да РЕШАВА, отново ако ме разбираш...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bnboris0v написа:Според бате коко всичко е наред, даже е по-хубаво
крАСАВци написа:bnboris0v написа:Според бате коко всичко е наред, даже е по-хубаво
крАСАВци написа:canary написа:Тва се знаеше още през седмицата, по-интересното е защо са затворили на Нежния кибапчийницата и как потниците са се опитали да откраднат подписката на локомотивците, които подкрепят Коко?! Я да видим има ли такова нещо, няма ли?!
Тази подписка няма нищо общо с Локомотив и локомотивците като цяло. Динев я е пуснал в подкрепа на ДПС, онези дето ви строят стадион в момента.
И по какъв точно начин сме наведени ние, би ли ми обяснил? Подписи ли събираме? Декларации ли пускаме? Отново плямпате глупости и си правите вятър на устите с вашите демагогии но не вървите не ви се получава. Я по добре вместо да говорите глупости за нас си гледайте отборчето и не се занимавайте с големите.крАСАВци написа:bnboris0v написа:крАСАВци написа:canary написа:Тва се знаеше още през седмицата, по-интересното е защо са затворили на Нежния кибапчийницата и как потниците са се опитали да откраднат подписката на локомотивците, които подкрепят Коко?! Я да видим има ли такова нещо, няма ли?!
Тази подписка няма нищо общо с Локомотив и локомотивците като цяло. Динев я е пуснал в подкрепа на ДПС, онези дето ви строят стадион в момента.
Значи на нас ни строят стадион, а вие им събирате подписиколко е несправедлив, деа и живота
Нищо нелогично, ако не беше оная декларация в подкрепа на правителството и това събиране на подписи Динев отдавна да си беше заминал. Обаче в момента им е наведен, точно както и вие
крАСАВци написа:canary написа:Тва се знаеше още през седмицата, по-интересното е защо са затворили на Нежния кибапчийницата и как потниците са се опитали да откраднат подписката на локомотивците, които подкрепят Коко?! Я да видим има ли такова нещо, няма ли?!
bnboris0v написа:крАСАВци написа:bnboris0v написа:Според бате коко всичко е наред, даже е по-хубаво
Ми не виждам да е притеснен . Каза че сте 30 човека, ако ти го разбираш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта