Тъпа бюрокрация!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dreben23 написа:Разбраха с кого ще играят на полуфинала и айде веднага бойкот,...
Голяма част от футболистите на Локомотив са отказали да вземат участие на сутрешната тренировка на тима. Причината за това е бойкот от страна на играчите към собственика Константин Динев. Те не са взимали заплати за 2014 година. На единственото за деня занимание излязоха около десетина от футболистите, които направиха няколко обиколки и се прибраха в съблекалнята. Те готвят бойкот и за утре...
kanara1978 написа:Няма страшно Христолов ще купи Локомотив
boabbb написа:Кво да правите - Кюстендил си чака отбора в "А" група![]()
plovdivram написа:boabbb, му следя постовете от известно време ...![]()
![]()
В началото определено ме дразнеше, после обаче ми стана ясно, че той от хората 'дето вкарва "всичко под ножа"...
Явно му е писнало на човека и го е ударил на някакъв извратен "хумор", 'дето не подбира "жълти", "сини", "буфери-муфери"
... сигурно и с техните си - "червените" прави същото... там вече не знам, но логично е да бъде така, 'щото иначе би било смешно точно фен на ЦСКА да си прави "ташаци" с такива работи, в които най-забатачен е неговия клуб, където ако не беше държавната протекция, досега да е последвал много други, които "паднаха" в тази "игра"!!!
DaSyth написа:plovdivram написа:boabbb, му следя постовете от известно време ...![]()
![]()
В началото определено ме дразнеше, после обаче ми стана ясно, че той от хората 'дето вкарва "всичко под ножа"...
Явно му е писнало на човека и го е ударил на някакъв извратен "хумор", 'дето не подбира "жълти", "сини", "буфери-муфери"
... сигурно и с техните си - "червените" прави същото... там вече не знам, но логично е да бъде така, 'щото иначе би било смешно точно фен на ЦСКА да си прави "ташаци" с такива работи, в които най-забатачен е неговия клуб, където ако не беше държавната протекция, досега да е последвал много други, които "паднаха" в тази "игра"!!!
Подуенското и Плвдивското "Л" се правят на умрели.. А държавната протекция може да си я върнеш обратно във фригидния мозък от където излезе.. майна
Иначе докато футболните клубове са еднолична собственост на "бизнесмени-патриоти" като агент Тара и Коку-чалгата има да чакате някой да ви "оправи" и все "оправени" ще ходите.
Виктор 1914 написа:Жалко за Локото, и за феновете му. Дано най-накрая да се намери един собственик, който да милее за отбора. Стига Коковци, Марешки, и Топаловки! Успех, Локомотивци!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
thrust написа:Жълтите са виновни.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта