Слуга на Динев насочи пистолет срещу феновете на Локо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

svobodni
Контакти:

Re: Слуга на Динев насочи пистолет срещу феновете на Локо

Мнениеот svobodni » 07 мар 2014 23:46

demy27 написа:Аз смятам, че това с пистолета се преекспонира. Добре, че феновете са проявили разум и не се е стигнало до по-сериозен инцидент.
За нас сега най-важно е да установим кой стои зад безобразното съобщение в сайта, че благодарение на законно избраната власт в лицето на ДПС живота ни се подобрява. И да си събира багажа, защото за човек написал подобна простотия няма място в Локомотив.
За мен лично тези събития се явяват като отзвук от протестите срещу исканията на мюфтийството и погрома над джамията. Така наречената похвала от ДПС си е чиста провокация. ДПС обичат да се заиграват с темата за "етническият мир" и как те го поддържат. Няма такова нещо. По-скоро все по открито насаждат етническо напрежение.
Аз вярвам, че между феновете на Локомотив Пловдив има достатъчно разумни хора, които да прозрат какво се случва, и да не се поддаваме на провокации.

Може да не си бил на срещата, но Деян каза, че Коко Динев му наредил да пусне декларацията в официалния сайт.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 мар 2014 23:47

svobodni написа:
Балкански Орел написа:Той и волен ходеше с някакво пищовче, а медиите изкарах заглавия от сорта на "Волен Сидеров влиза въоражен в парламента и заплаши протестиращите".На медии не вярвам.

Ами аз бях там и говното наистина изкара пистолет. Гнусна паплач докарана от Динев. Ще видим утре какво ще кажат нашите на пресконференцията, дано започнем наистина някакви действия против свинята от сандански и не си останем с поредната декларация.

Вярвам ти.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 мар 2014 23:57

Балкански Орел написа:Той и волен ходеше с някакво пищовче, а медиите изкараха заглавия от сорта на "Волен Сидеров влиза въоражен в парламента и заплаши протестиращите".На медии не вярвам.

Какво значи "някакво пищовче? Искаш да кажеш, че носеше на кръста си пластмасова детска играчка ли? И какво разбираш под въоръжен? Може би трябваше да носи базука? Или поне автомат? Скрий се някъде, че вониш!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 07 мар 2014 23:59

svobodni написа:
demy27 написа:Аз смятам, че това с пистолета се преекспонира. Добре, че феновете са проявили разум и не се е стигнало до по-сериозен инцидент.
За нас сега най-важно е да установим кой стои зад безобразното съобщение в сайта, че благодарение на законно избраната власт в лицето на ДПС живота ни се подобрява. И да си събира багажа, защото за човек написал подобна простотия няма място в Локомотив.
За мен лично тези събития се явяват като отзвук от протестите срещу исканията на мюфтийството и погрома над джамията. Така наречената похвала от ДПС си е чиста провокация. ДПС обичат да се заиграват с темата за "етническият мир" и как те го поддържат. Няма такова нещо. По-скоро все по открито насаждат етническо напрежение.
Аз вярвам, че между феновете на Локомотив Пловдив има достатъчно разумни хора, които да прозрат какво се случва, и да не се поддаваме на провокации.

Може да не си бил на срещата, но Деян каза, че Коко Динев му наредил да пусне декларацията в официалния сайт.

Дайте линк към тая декларация , че не я намирам нещо....

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 мар 2014 00:04

Kaто имате проблем с Коко Динев го разкарвайте и толкова. Изпадайте във А окръжна, не купувайте лицензи като жълтурите и почвайте от нулата. Така и не се намери свестен собственик за вас! Втори Жоро Илиев няма да има! Марешки не го харесвахте, Коко продава мачове, Галка не знам каква беше...угодия нямате...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 мар 2014 00:09

Локомотивци, вие сте горди хора, за разлика от ония другите, и не бива да допускате на каквато и да е цена славния ви клуб да се свързва с нелегитимното окупационно правителство, още по-малко с етническите елементи в него. Още по-малко трябва да допускате разни самозабравили се мутряци да ви се качват на главите. Вие си знаете как ще го направите, аз лично ви съветвам да ги окачите по стълбовете въпросните елементи.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 мар 2014 00:10

bilyaletdinov написа:Kaто имате проблем с Коко Динев го разкарвайте и толкова. Изпадайте във А окръжна, не купувайте лицензи като жълтурите и почвайте от нулата. Така и не се намери свестен собственик за вас! Втори Жоро Илиев няма да има! Марешки не го харесвахте, Коко продава мачове, Галка не знам каква беше...угодия нямате...

Хайде без син акъл! Отивай да събличаш и да буташ Батков! С нашите проблеми ще се оправяме ние!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 мар 2014 00:22

Да си хваща пътя барабар с Коко :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 08 мар 2014 00:29

Пак се изкривяват нещата ........ един от нашите се обадил с по кофти тон на деян и ония се посрал и викнал криминално проявени лица с множество престъпления .......... същото лице тръгна да говори с един от нашите...... получи се лека суматоха защото всички се скупчиха около тях......... и с най голямата си наглост пред очите на най малко 20 полицаи единия извади пистолет и взе да се заканва ........някой извика и полицаите се събудиха и прибраха бабаита
Лично за мен това е някаква провокация на политическа основа ......изместване на фокуса...... разделяне на феновете ........или пробване на определени сценарии ........някой медии на бързо облъчиха хората с грешна и изкривена инфрмация :idea: :idea: :idea:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Върни се в “Локо Пловдив”