Не бойкотирайте папагалите във форума

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Не бойкотирайте папагалите във форума

Мнениеот birabecks » 12 юни 2009 22:34

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Yellow major написа:Ние ще сме около стадиона и умната умнико!

Ние ще сме навсякъде. ;)

А аз ще съм като сбъркал адреса, защото няма да ме пуснат на входа на гостите. :lol:

Ела с фланелката на Славия и няма да имаш проблеми. ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 12 юни 2009 23:16

Нямате ли си друга работа бе хора?Какво ще биете "папагалите" ,след което футболистите ви ще отидат до публиката и всички груповко ще си попеете някоя песен ала "е*ахме Ботев в г*за" и ще си тръгнете от стадиона доволни как видиш ли комплексарите от Ботев не били на мача ,а вие-феновете на отбор,чието име се споменава по-рядко в песните ви от градския съперник сте истинските фенове?Щом това ви доставя морално удовлетворение така да бъде,но не забравяйте ,че ние сме на края на едно абсурдно управление,а вие сте още в началото.Задоволството от това да биеш отбор,който ще играе с юноши,без публика и при неясно бъдеще е просто комично на фона на неплатените заплати и селекцията без пари,която готви вашата ханъма :roll: .
П.С:добре бе в нашия форум пак са се навъдили разни големи мислители от вашите среди.Явно модератора на Ботев няма намерение да ги банне,модератор Локомотив-знам,че не ти е работа,но мисля,че всички сме съгласни,че провокаторите и от двата лагера трябва да изчезнат :) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 юни 2009 23:49

yasen_ov4arov написа:Нямате ли си друга работа бе хора?Какво ще биете "папагалите" ,след което футболистите ви ще отидат до публиката и всички груповко ще си попеете някоя песен ала "е*ахме Ботев в г*за" и ще си тръгнете от стадиона доволни как видиш ли комплексарите от Ботев не били на мача ,а вие-феновете на отбор,чието име се споменава по-рядко в песните ви от градския съперник сте истинските фенове?Щом това ви доставя морално удовлетворение така да бъде,но не забравяйте ,че ние сме на края на едно абсурдно управление,а вие сте още в началото.Задоволството от това да биеш отбор,който ще играе с юноши,без публика и при неясно бъдеще е просто комично на фона на неплатените заплати и селекцията без пари,която готви вашата ханъма :roll: .
П.С:добре бе в нашия форум пак са се навъдили разни големи мислители от вашите среди.Явно модератора на Ботев няма намерение да ги банне,модератор Локомотив-знам,че не ти е работа,но мисля,че всички сме съгласни,че провокаторите и от двата лагера трябва да изчезнат :) .

И аз искам да има някакво уважение между нашите и вашите,но май мисията е невъзможна. :( Гледай какво става.Едните щели да бъдат около стадиона,другите не знам си кво...Добре че все пак това е форум и хората които пишат тук,не са критерий за това,което се случва в действителност.Ако цял Пловдив мислеше така,досега да сме се изклали.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 13 юни 2009 00:11

slavia_forever идвай при нас,ще пием бира.на стадиона няма да е интересно без нас :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юни 2009 21:59

alive1912 написа:slavia_forever идвай при нас,ще пием бира.на стадиона няма да е интересно без нас :lol:

Изкарах си страхотно на трибуната. Все пак аз не съм фен на Ботев и не бойкотирам нищо, въпреки че съм съпричастен с тях и им стисках палци. Локо Пд обаче, след 20-та минута ги надиграха и съградиха хубав, за Българските стандарти футбол. А и хореографиите на Локомотивци бяха страхотни (изключвам обръщенията). Страхотни знамена по целия сектор, особено второто - Lauta Army, което беше много красиво. Още веднъж, БРАВО на домакините!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 16 юни 2009 18:43

slavia_forever написа:
alive1912 написа:slavia_forever идвай при нас,ще пием бира.на стадиона няма да е интересно без нас :lol:

Изкарах си страхотно на трибуната. Все пак аз не съм фен на Ботев и не бойкотирам нищо, въпреки че съм съпричастен с тях и им стисках палци. Локо Пд обаче, след 20-та минута ги надиграха и съградиха хубав, за Българските стандарти футбол. А и хореографиите на Локомотивци бяха страхотни (изключвам обръщенията). Страхотни знамена по целия сектор, особено второто - Lauta Army, което беше много красиво. Още веднъж, БРАВО на домакините!

Домакините се представиха като пълни гъзове.Безкрайно съм разочарован от комплексарските надписи и песните ,които седнаха да пеят.Мислех,че поне веднъж нормалните фенове на Локомотив ще надделеят над буферите и няма да правят селянии ,но комплексите зоват...Не мога да ви разбера честно хора-радвате се на Селския все едно е ваш президент и дава милиони за селекция.От къв ни мразите толкова?Какво титли ли сме ви отнели?Ние изобщо нямаме допирна точка -нашите успехи са 80-те ,вашите 0т 2001 до 2004.Просто не доумявам за чий чеп ни мразите толкова та всяка втора песен да ви е срещу нас :| .

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 16 юни 2009 20:54

yasen_ov4arov написа:Домакините се представиха като пълни гъзове.Безкрайно съм разочарован от комплексарските надписи и песните ,които седнаха да пеят.Мислех,че поне веднъж нормалните фенове на Локомотив ще надделеят над буферите и няма да правят селянии ,но комплексите зоват...Не мога да ви разбера честно хора-радвате се на Селския все едно е ваш президент и дава милиони за селекция.От къв ни мразите толкова?Какво титли ли сме ви отнели?Ние изобщо нямаме допирна точка -нашите успехи са 80-те ,вашите 0т 2001 до 2004.Просто не доумявам за чий чеп ни мразите толкова та всяка втора песен да ви е срещу нас :| .

Колега,от какво си толкова разочарован ? Не е ли все едно дали ще разпънеш турско знаме,или нещо за "Жоро Снайпера","Сбогом...",или нещо за" Митьо и приказката" ? Бързо забравяш за някои неща.Освен това имаме успехи и през 70-те. ;) Просто дербито от известно време си има правило ,т.е. правила няма.За съжаление.Като се заговорихме за 70-80-те години...Да,тогава беше различно.Говоря така,защото имам спомени от 72-73 -та.Разни такива като"Ей жълтури ...." или някои от вашите сегашни "лозунги",бяха немислими.По обясними причини.Тогава нямаше много песни,скандираше се "Само Локо!" или "Тракия" и ходихме заедно на мачове - "папагали" и "буфери".А и футболът си го биваше.Пловдив имаше своите герои - Бонев,Чико,Гочо,Коцето и т.н.Казвам Пловдив,защото така си беше.След като започнаха историите с "фенклубовете" след 88-89-а год.,нещата загрубяха.Ден след ден,година след година...Омраза,побои,"Войната за Пловдив"/за това голяма заслуга имат и медиите/...За да се стигне до последното "Дерби".Не ни обвинявай за това,което се случи в събота,защото вие сте същите...И ти го знаеш.Дотам ни докараха.Или май самите ние се докарахме.Както и да е.Ще използувам едно клише : "Колкото се може по-бързо забравяме този мач.Вдигаме главите и гледаме напред..." Пак ще има Дерби.И се надявам следващия път да сте там,където ви е мястото - на стадиона.Ние ще сме там,също.Айде със здраве.И Селския - вън!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 16 юни 2009 21:57

birabecks написа:
yasen_ov4arov написа:Домакините се представиха като пълни гъзове.Безкрайно съм разочарован от комплексарските надписи и песните ,които седнаха да пеят.Мислех,че поне веднъж нормалните фенове на Локомотив ще надделеят над буферите и няма да правят селянии ,но комплексите зоват...Не мога да ви разбера честно хора-радвате се на Селския все едно е ваш президент и дава милиони за селекция.От къв ни мразите толкова?Какво титли ли сме ви отнели?Ние изобщо нямаме допирна точка -нашите успехи са 80-те ,вашите 0т 2001 до 2004.Просто не доумявам за чий чеп ни мразите толкова та всяка втора песен да ви е срещу нас :| .

Колега,от какво си толкова разочарован ? Не е ли все едно дали ще разпънеш турско знаме,или нещо за "Жоро Снайпера","Сбогом...",или нещо за" Митьо и приказката" ? Бързо забравяш за някои неща.Освен това имаме успехи и през 70-те. ;) Просто дербито от известно време си има правило ,т.е. правила няма.За съжаление.Като се заговорихме за 70-80-те години...Да,тогава беше различно.Говоря така,защото имам спомени от 72-73 -та.Разни такива като"Ей жълтури ...." или някои от вашите сегашни "лозунги",бяха немислими.По обясними причини.Тогава нямаше много песни,скандираше се "Само Локо!" или "Тракия" и ходихме заедно на мачове - "папагали" и "буфери".А и футболът си го биваше.Пловдив имаше своите герои - Бонев,Чико,Гочо,Коцето и т.н.Казвам Пловдив,защото така си беше.След като започнаха историите с "фенклубовете" след 88-89-а год.,нещата загрубяха.Ден след ден,година след година...Омраза,побои,"Войната за Пловдив"/за това голяма заслуга имат и медиите/...За да се стигне до последното "Дерби".Не ни обвинявай за това,което се случи в събота,защото вие сте същите...И ти го знаеш.Дотам ни докараха.Или май самите ние се докарахме.Както и да е.Ще използувам едно клише : "Колкото се може по-бързо забравяме този мач.Вдигаме главите и гледаме напред..." Пак ще има Дерби.И се надявам следващия път да сте там,където ви е мястото - на стадиона.Ние ще сме там,също.Айде със здраве.И Селския - вън!
Лумпени има на всякъде дори и при нас това не го отричам,но забележи нещо:преброй колко пъти се споменават "жълтите цигани" ,"Ботяф","жълтата сган" и тн тук http://loko-plovdiv.piczo.com/songs?cr=5&linkvar=000044 и колко пъти се споменават подобни епитети тук http://bultras.com/page.php?4 .Просто при вас е в пъти по-отчетливо това и нашите лумпени по ги правят тези тъпотии като отговор на вашите (не че ги оправдавам ).Пък и ти не даде точен отговор на въпроса-не мога да се съглася с теб,че само медиите са виновни- не може цялата агитка да се юрне да мисли песни против нас ,само защото някакъв журналяга решил да се прави на интересен и статиите му да са четени.Пък и как изведнъж след демокрацията,когато настъпва свободията изведнъж блика омразата?Това за мен са натрупани комплекси от факта,че до този момент сте били в сянката на другия отбор,но комплекси комплекси ама хайде вече поизбийте ги бе момци,20 години минаха от как Ботев ви засенчваше!Сега и двата клуба са развалини и вместо феновете на Локото да вземат да започнат война с Галя Топалова ала нашата ,те си се радват на загуби от Вихрен и надписи как приказката продъжавала :shock: .Така както е тръгнала работата да не се озовем след 7-8 години и двата отбора в една група- В и сигурно и тогава радостта на лумпените ви ще бъде,че приказката за нас продължава :roll: .

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 16 юни 2009 22:24

yasen_ov4arov написа:Лумпени има на всякъде дори и при нас това не го отричам,но забележи нещо:преброй колко пъти се споменават "жълтите цигани" ,"Ботяф","жълтата сган" и тн тук http://loko-plovdiv.piczo.com/songs?cr=5&linkvar=000044 и колко пъти се споменават подобни епитети тук http://bultras.com/page.php?4 .Просто при вас е в пъти по-отчетливо това и нашите лумпени по ги правят тези тъпотии като отговор на вашите (не че ги оправдавам ).Пък и ти не даде точен отговор на въпроса-не мога да се съглася с теб,че само медиите са виновни- не може цялата агитка да се юрне да мисли песни против нас ,само защото някакъв журналяга решил да се прави на интересен и статиите му да са четени.Пък и как изведнъж след демокрацията,когато настъпва свободията изведнъж блика омразата?Това за мен са натрупани комплекси от факта,че до този момент сте били в сянката на другия отбор,но комплекси комплекси ама хайде вече поизбийте ги бе момци,20 години минаха от как Ботев ви засенчваше!Сега и двата клуба са развалини и вместо феновете на Локото да вземат да започнат война с Галя Топалова ала нашата ,те си се радват на загуби от Вихрен и надписи как приказката продъжавала :shock: .Така както е тръгнала работата да не се озовем след 7-8 години и двата отбора в една група- В и сигурно и тогава радостта на лумпените ви ще бъде,че приказката за нас продължава :roll: .

Една от любимите думички във форума - "комплекси" :lol: :lol: :lol: Използуват я и "лумпените" и така да се каже "по-сериозните" хора.Колега,на 43 години съм.На мачове ходя от 5-6 годишен.Никога не съм бил "комплексиран",майна.Най-малкото от "Ботев" или "Тракия",както искаш.А след последните 10 години,даже и младите нямат от какво да са "комплексирани"."В сянката на другия отбор"... :roll: Интересно...Ти чувстваш ли се комплексиран през последните години,когато сте "на сянка" ? През 2004 беше ли се "комплексирал",ама яко,а? ;) Знам какво ще отговориш - сигурно "НЕ".А защо тогава мислиш,че ние трябва да сме комплексирани ? Малко в повече ви идва манията за величие - това ви е проблема. ;)

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 17 юни 2009 15:37

Добре как тогава обясняваш тези ваши изцепки?Защо 90 % от песните ви са срещу нас като реално ние нямаме причини да се мразим?

Върни се в “Локо Пловдив”