СТИГНАХА ДЪНОТО!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Re: СТИГНАХА ДЪНОТО!

Мнениеот LPFC_36 » 12 юни 2009 18:21

ЕЙ,МАНГАЛ НА ОТВОРЕН ЛИ МИ СЕ ПРАВИШ?КОЙ СИ ТИ,ЧЕ ЩЕ МИ КАЖЕШ КОГА ДА МЛЪКНА!?

Пич, изпускаш си нервите!
Ако не издържаш на ответен коментар, по-добре запази мълчание. От теб не очаквах такова избухване! Поне дотук коментарите ти бяха доста смислени!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 12 юни 2009 18:24

Нищо не могат да направят с Митко ,само дето ще им слишаме крясъците още дълго време.Виждам,че колкото повече наближава мача ,много нервни ставате,споко,малко тупа,лупа и до година пак и пак .....

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 юни 2009 18:28

Аз, ако бях на мястото на феновете на Ботев ПД напълно по същия начин бих постъпил... Това не е предаване на вяра или любовта към футболния отбор Ботев ПД, това дори не е и отбора този, който всички те биха искали да виждат и който е създаден 1912 година.... това е някакво АД на Христолов, който ги подиграва вече доста години. Напълно подкрепям бойкота на дербито на феновете им. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 юни 2009 18:29

Излишни полемики.Който иска да идва - да идва.Който не иска - да прави каквото иска.Утре ще се разбере.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 18:31

Модератор ЛокоПД написа:Излишни полемики.Който иска да идва - да идва.Който не иска - да прави каквото иска.Утре ще се разбере.

ако бяха всички фенове на отбора от лаута като модератора си,повече щях да ги уважавам.
Изображение

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 12 юни 2009 18:35

alive1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:Излишни полемики.Който иска да идва - да идва.Който не иска - да прави каквото иска.Утре ще се разбере.

ако бяха всички фенове на отбора от лаута като модератора си,повече щях да ги уважавам.

Трудна работа! Това все пак е Форум! Ако всички ваши бяха като Падналия Ангел щяхме да почнем да си подаряваме цветя... ;)
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 12 юни 2009 18:37

alive1912 написа:

МАЗЕН ПАПАГАЛ! :mrgreen:

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 12 юни 2009 18:40

sedem_!_dva написа:Аз, ако бях на мястото на феновете на Ботев ПД напълно по същия начин бих постъпил... Това не е предаване на вяра или любовта към футболния отбор Ботев ПД, това дори не е и отбора този, който всички те биха искали да виждат и който е създаден 1912 година.... това е някакво АД на Христолов, който ги подиграва вече доста години. Напълно подкрепям бойкота на дербито на феновете им. :roll:

Чак ,толкова лошо не е направил,толкова може ,толкова дава,то в Левски и ЦСКА не дават ,та в Ботев ли? Ако си мислят ,че ще дойде някой и да им налива купища пари ,жестоко се лъжат. Вече президентите са търгаши това е действителноста.

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 18:42

pak_ li _ti написа:
alive1912 написа:

МАЗЕН ПАПАГАЛ! :mrgreen:

КОЙ Е КАЗАЛ,ЧЕ ПАПАГАЛ Е ОБИДНА ДУМА?ОБИЖДАШ ЛИ СЕ НА ЦИГАНИН? :mrgreen:
НЯМАШЕ НУЖДА ОТНОВО ДА СЕ РЕГВАШ ЗАРАДИ МЕН.ХАХАХА :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 12 юни 2009 18:46

А защо бойкота е в този мач, дето няма никакво значение(и предполагам че и без бойкот пак нямаше да има много фенове на ботев), дреме му на христолов, че няма да идете на лаута, нали му спасихте отбора от изпадане в домакинските ви мачове. Бойкота ви е закъснял според мене.

Нито съм от Ботев, нито съм от Локо
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Локо Пловдив”