Официалния сайт на Локомотив Пловдив с нова визия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Официалния сайт на Локомотив Пловдив с нова визия!

Мнениеот kubik » 12 яну 2014 21:52

Plovdiv_1926 написа:
kubik написа:Да ни е честит .Супер е!
Крайно време беше да си имаме форум :)

Къде точно пише, че има форум, че не мога да го намеря?

все още няма.... ще има.
п.п. Пловдив 1926 е дал инфо
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 13 яну 2014 10:11

Може и да не съм прав, но стария не беше лош и не виждам голяма разлика. Може би резултатът ще е различен като бъде завършен напълно. Иначе, браво за усилията!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 яну 2014 10:48

Ми не беше лош, но този е по-добър. Едном че е напълно responsive и две, че позволява да се изгради портал с магазин, форум и тн. с една регистрация като всичко изглежда супер :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 яну 2014 11:24

Там си е.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 яну 2014 11:36

Да, сега ми се появи, не знам защо преди малко не ми излизаше...

Иначе визията на сайта е малко по-различна от традиционните футболни сайтове, в което няма нищо лошо, даже е малко новаторско :) Има още някои неща за "доизпипване", надявам се с времето да се поизчистят, и да се подобрява все повече и повече. Примерно, секции "Галерия снимки" и други от този род също могат да се добавят.... Секция "База" като се направят няколко хубави снимки на терените на Лаута(малкия и големия изкуствени, и на Кошарата)... Идеи като цяло има, въпроса е да се работи по професионално и в клуба и да се развиват нещата в положителна посока, така и при нас (феновете) процесите ще тръгнат от само себе си, и хората ще имат амбиции за все по-добри неща.
Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 яну 2014 12:11

Доста постничко, поне засега...

Дори ако оставим настрана визията, информацията и разделите в сайта са абсолютно нелепо малко, дори и за начален етап на страницата! :oops: То като махнем новините цялото поставено инфо може да се събере на 10 странички тесктови файл с все снимките, е***ти... :mrgreen:

Убеден съм, че ще го направите доста по-богат и информативен, но в този му вид само се излагате. Това нещо може да отива само на аматьорско отборче на малки вратички...

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 13 яну 2014 12:12

Пловдив1926 написа:Ми не беше лош, но този е по-добър. Едном че е напълно responsive и две, че позволява да се изгради портал с магазин, форум и тн. с една регистрация като всичко изглежда супер :)

Знаех си, че има нещо друго, ама така е като ползвам компа предимно като "пишеща машина"! :)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

quakes
Контакти:

Мнениеот quakes » 13 яну 2014 12:37

drughi написа: Примерно, секции "Галерия снимки" и други от този род също могат да се добавят.... Секция "База" като се направят няколко хубави снимки на терените на Лаута(малкия и големия изкуствени, и на Кошарата)... Идеи като цяло има, въпроса е да се работи по професионално и в клуба и да се развиват нещата в положителна посока, така и при нас (феновете) процесите ще тръгнат от само себе си, и хората ще имат амбиции за все по-добри неща.
+1
Получило се е много добре, но ще е хубаво постепенно да се добавят нови неща към сайта (например нещата, които е споменал колегата по-горе. Може да се добавят и отделни профили на футболистите със основни статистики за сезона, снимки и т.н. Футболистите за настоящия сезон не са актуализирани.)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 яну 2014 14:14

Blue1914 написа:Доста постничко, поне засега...

Дори ако оставим настрана визията, информацията и разделите в сайта са абсолютно нелепо малко, дори и за начален етап на страницата! :oops: То като махнем новините цялото поставено инфо може да се събере на 10 странички тесктови файл с все снимките, е***ти... :mrgreen:

Убеден съм, че ще го направите доста по-богат и информативен, но в този му вид само се излагате. Това нещо може да отива само на аматьорско отборче на малки вратички...

Blue1914, както е казал народа "за толкова-толкова".... т.е. за БЕЗ ПАРИ и това е много даже... Ако не ме лъжа паметта при пускането на сайта за Левски, преди няколко години бе обявена сума за реализирането му около 50 000 лв... Е, в Локо Пловдив обикновено повечето от нещата се правят от и за СМЕТКА на ФЕНОВЕТЕ на отбора или пък са в резултат от техни усилия... Ако не знаеш в момента дори ДЮШ на клуба се организира пак от тях... Разбира се тези неща не си длъжен да ги знаеш, но пък от друга страна е добре да се знае "потенциала" и "ресурса", с който е направено нещо, което се поставя под някаква критика... Или с други думи казано... нещата имат ДВЕ гледни точки... Едната е ако гледаш на самия "продукт" като на нещо, което знаеш как ТРЯБВА да изглежда, когато то е направено така - КАКТО ТРЯБВА, т.е. осигурен е НУЖНИЯ ПОТЕНЦИАЛ и РЕСУРС... и Втората - да ОЦЕНИШ "продукта" на база ПОТЕНЦИАЛА и РЕСУРСА, с който е направен...

Всяко нещо си иска НЕОБХОДИМОТО... В случая, за съжаление ние имаме само ЕНТУСИАЗМА и СЕБЕРАЗДАВАНЕТО на хората, които обичат ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ... Това разбира се обаче не винаги е достатъчно условие едно нещо да изглежда така както трябва!!! НО!!! Това не прави УСИЛИЯТА на хората, които са положили труд по-малко ЦЕННИ!!! Те направо са си БЕЗЦЕННИ мен ако питате!!! Аз лично винаги съм гледал така на нещата!!! Много е лесно иначе да бъде гласуван 50 000 лв. (примерно) за нещо и да се намерят хора, който да го свършат... ПО-ЦЕННОТО обаче е когато това нещо е свършено с ЛЮБОВ от хора, които са готови да го направят и вършат и БЕЗ този БЮДЖЕТ, ей' така в името на ЛЮБИМИЯ ОТБОР и без да чакат ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ затова... Затова!!! Аз лично не мога да бъда критичен към тези хора, а само мога да им бъда ПРИЗНАТЕЛЕН, затова, което правят и дано ПРОДЪЛЖАВАТ да го правят!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”