Смешен плач

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

flashfreak
Контакти:

Re: Смешен плач

Мнениеот flashfreak » 13 юни 2009 14:27

batbozho написа:
flashfreak написа:
lokes написа:
Значи затова не съм от Ботев.
Само Локо.

Ами да, затова и аз не съм от Локо. За мен любовта към отбора не свършва с Дербито. За мен е важно отборът ми да се управлява добре от честни хора, които обичат и милеят за клуба. А вие за 1 победа се продавате (някои от вас де, има много които искат Галя да се махне и биха жертвали дербито). За 1 победа приехте и Левент, и Ясен - ясна беше работата тогава.

Абе вие най-малко имате право да говорите след като сте оставили неградския 10 год. да се гаври с и без това жалкото ви отборче.

Аха и нищо не правим 10 години нали? Смъртни случаи ли трябва да има ?? Защото само това не сме направили.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 юни 2009 15:30

flashfreak написа:Аха и нищо не правим 10 години нали? Смъртни случаи ли трябва да има ?? Защото само това не сме направили.

Проблемът е,че нашите президенти ги застрелват,а вашия няма кой,засега.. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 13 юни 2009 15:48

Модератор ЛокоПД написа:
flashfreak написа:Аха и нищо не правим 10 години нали? Смъртни случаи ли трябва да има ?? Защото само това не сме направили.

Проблемът е,че нашите президенти ги застрелват,а вашия няма кой,засега.. ;)

Все пак Христола е командос! Само един командос може да убие друг командос! ;)
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Върни се в “Локо Пловдив”