Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации

Мнениеот soccerav » 04 дек 2013 20:24

локо до живот написа:
soccerav написа:Нашия пак негри дири.. То, че ги цели, цели ги ама аман вече от чужденци. Толкова ли не може да се намери някой юноша, не вярвам да са някви катъри.

приятелю,бг юношите са бомбок,ако не броим Литекс,всички тренери говорят за ШКОЛУВАНИ юноши,не за малки звездомани,на които като им пишат два пъти името във вестника и вземат 5 бона накуп откачат,взимат по една фолкпевица и пият по цяла нощ или са по казината

Еми точно това имам предвид. Млади момчета от школата да "горят" и да играят на 100% във всеки един мач. Колко читави чужденци докара Коко? Двама. Дембеле и Карвальо. И още куп други които и за Б група не стават. Раймонди, Саканоко, Бенжалюните, Родригес... и още много.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 04 дек 2013 20:54

smurfcho написа:Кокича днеска вика няма да взимаме никой, имаме готов отбор, а ние подписваме с нов футболист?! Чудно ми е на какви хапове е ? При положение, че той зимата, ако не докара поне 3-4 печки няма да е той!

Що бе? Не си доволен, че взимаме нов футболист ли? За кви "хапове" става въпрос?
Ако ще всичките да са "печки" не ми пука! Важното е да са качествени и да играят добре! Елементарно!
Мен лично не ме радва много изявлението на Коко от днес и по-точно това, че няма да продължим със селекцията....! Определено мисля, че ни трябва един изявен нападател и едно бързо крило от ляво още, подобно на Гади от дясно и тва е!
Ако слуховете за Божинов са верни, това ще е страхотно за нас и отбора ни, въпреки купчините глупости и скептицизми, които се изприказваха за него! Само, че мисля, че ще го прилапа някой друг клуб от БГ, който ще му предложи по-добра заплата!?
Успех на Локото в неделя! Дано този път да бием абонатите на Любимец!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 04 дек 2013 21:42

fire написа:
smurfcho написа:Кокича днеска вика няма да взимаме никой, имаме готов отбор, а ние подписваме с нов футболист?! Чудно ми е на какви хапове е ? При положение, че той зимата, ако не докара поне 3-4 печки няма да е той!

Що бе? Не си доволен, че взимаме нов футболист ли? За кви "хапове" става въпрос?
Ако ще всичките да са "печки" не ми пука! Важното е да са качествени и да играят добре! Елементарно!
Мен лично не ме радва много изявлението на Коко от днес и по-точно това, че няма да продължим със селекцията....! Определено мисля, че ни трябва един изявен нападател и едно бързо крило от ляво още, подобно на Гади от дясно и тва е!
Ако слуховете за Божинов са верни, това ще е страхотно за нас и отбора ни, въпреки купчините глупости и скептицизми, които се изприказваха за него! Само, че мисля, че ще го прилапа някой друг клуб от БГ, който ще му предложи по-добра заплата!?

От ляво могат да играят Здравко и Кики за какво ни е още един?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 04 дек 2013 22:55

fire написа:

Не е сериозно президента на Локомотив да излезе да каже, че няма да правим селекция, защото имаме готов отбор, а през това време Стойчо пише, че сме привлекли нов футболист? А както знаем няма да остане и единствения футболист, които сме привлекли след като е обявил, че няма да правим селекция!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 05 дек 2013 08:29

soccerav написа:
локо до живот написа:
soccerav написа:Нашия пак негри дири.. То, че ги цели, цели ги ама аман вече от чужденци. Толкова ли не може да се намери някой юноша, не вярвам да са някви катъри.

приятелю,бг юношите са бомбок,ако не броим Литекс,всички тренери говорят за ШКОЛУВАНИ юноши,не за малки звездомани,на които като им пишат два пъти името във вестника и вземат 5 бона накуп откачат,взимат по една фолкпевица и пият по цяла нощ или са по казината

Еми точно това имам предвид. Млади момчета от школата да "горят" и да играят на 100% във всеки един мач. Колко читави чужденци докара Коко? Двама. Дембеле и Карвальо. И още куп други които и за Б група не стават. Раймонди, Саканоко, Бенжалюните, Родригес... и още много.

за да могат да играят на ниво те трябва да са били в школа поне от 10-годишна възраст,да живеят в общежитие и да се учат на режим,спорт,футбол,тактика ит.н.Само с надъхване и сърце не става

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 11 дек 2013 09:35

Изображение

Методи Стойнев: Най-доброто тепърва предстои

Спортно-техническият директор на Локомотив Пловдив Методи Стойнев изрази надежда, че пред пролетта тимът ще е още по-силен и убедителен, като тепърва ще разгръща пълния си потенциал. Той добави, че очаква единствено и само победа от днешното гостуване на Пирин ГД. „Пирин Гоце Делчев е корав отбор, който винаги може да те изненада, особено вкъщи, ако си позволиш да го подцениш или се отпуснеш за миг. Вярвам, че момчетата ще подходят отговорно и без капка колебание", заяви шефът при черно-белите. „Вярвам, че най-доброто от Локомотив тепърва предстои. И за миг обаче не бива да се отпускаме и да се успокояваме, че сме влезели в първата седмица. Във всеки мач играем за точки и премии", добави шампионът със смърфовете от 2004 година. „Потенциалът на Локомотив е много по-голям от това, което показва до тук. Имаме планове за селекцията, но за сега не искаме да обявяваме нищо. Маламов е футболист на Локомотив Пловдив. Това, че в последните три мача не попада в групата е треньорско виждане. Не може всички играчи да бъдат записани за даден мач", добави спортният директор на черно-белите. „За мен е чест, че се завърнах на „Лаута. Сърцето ми остана черно-бяло", завърши Стойнев.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 14 дек 2013 11:45

Локомотив с два зимни лагера в Испания

Локомотив (Пд) ще проведе в Испания двата си подготвителни лагера през зимната пауза. Единият престой на черно-белите ще е в лас Палмас, а другият - в Марбея. В момента ръководството на клуба уточнява конкретните дати. След като бъдат фиксирани всички контролни срещи на отбора, ще бъде съобщена официално и пълната програма за подготовката в Испания.

"Да, подготовката ни ще премине в чужбина, най-вероятно ще отидем в Испания. В България лагери не се предвиждат. Първо беше обявено, че шампионатът ще се поднови на 1 или 2 март, но сега стана ясно, че ще започне по-рано, може би на 22 февруари. Така че ние сме се съобразили с това. Първата тренировка след Нова година ще е на 5 януари. През другата седмица тренировки няма да има. Последното занимание на отбора ще е в неделя", заяви днес треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/469121.html#ixzz2nRP0OEp8

Станаха ясни част от съперниците, които Локомотив Пловдив се очаква да срещне по време на двата лагера в Испания. До края на годината се чака потвърждение, като в момента се уточняват последни детайли. На първия лагер в Лас Палмас смърфовете ще срещнат ПСВ Айндховен, немския Аугсбург i китайския Шанхай Шенхуа . В Марбея пък черно-белите ще премерят сили с руските грандове ЦСКА Москва, Локомотив Москва и Зенит Санкт Петербург, както и с австрийски и холандски клубове.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 27 дек 2013 14:16

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев очаква постъпление от 500 000 долара. От "Лаута" се похвалиха, че е пристигнала оферта за халфа Аласан Н'Дайе. Сумата е предложена от китайски клуб и се очаква да бъде приета от Динев.

Треньорът на Локо (Пд) Александър Станков използвал връзките си в най-многолюдната държава в света, където пожъна големи успехи, за да уреди трансфер на Н'Дайе.

23-годишният сенегалец се превърна в един от любимците на "Лаута", като вкара няколко решителни гола през есента.

Очаква се трансферът му в Китай да бъде реализиран при отварянето на трансферния прозорец през януари.

[offtopic]блиц[/offtopic]
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 27 дек 2013 17:19

Малко ме съмнява тази работа, но ако наистина някой дава 500 000 долара за Найден, трябва веднага да го пращат. Не е лош, но като му закъснеят парите и почва да се прави, че играе.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 02 яну 2014 20:27

От понеделник Стефано Кунчев ще е играч на Черноморец Бургас...

Върни се в “Локо Пловдив”