Зов за помощ! Нека бъдем ХОРА !

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Зов за помощ! Нека бъдем ХОРА !

Мнениеот child in time » 04 дек 2013 00:20

Нико написа:
child in time написа:
Атеист написа:Има ли друг начин да се дадат пари? Стадиона естествено го знам къде е, но не съм много сигурен къде се намира фен-магазина...

Не знам. Видях информацията и реших да пусна темата!

Родителите на детето са се обърнали към ръководството и феновете на Ботев за помощ... Ти фен на Ботев ли си или си от ръководството на Ботев?!!Жълтите не са Славия или Локо София.Имат си достатъчно хора, могат ако желаят да направят необходимото и не виждам защо се пъхаш там между тях.

Ти човек ли си или ... става въпрос да се помогне на дете! Явно имаш сериозен проблем щом не можеш да надскочиш елементарната си дребнавост!
Жалка работа!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 дек 2013 11:11

Който иска да помага, но човека е прав. Не виждам кво прави в тоя раздел тая тема. Всичко мара фтасала до на папагалите акциите за събиране на пари стигнахме. Независимо от каузата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 04 дек 2013 11:31

child in time написа:
Нико написа:
child in time написа:
Атеист написа:Има ли друг начин да се дадат пари? Стадиона естествено го знам къде е, но не съм много сигурен къде се намира фен-магазина...

Родителите на детето са се обърнали към ръководството и феновете на Ботев за помощ... Ти фен на Ботев ли си или си от ръководството на Ботев?!!Жълтите не са Славия или Локо София.Имат си достатъчно хора, могат ако желаят да направят необходимото и не виждам защо се пъхаш там между тях.

Ти човек ли си или ... става въпрос да се помогне на дете! Явно имаш сериозен проблем щом не можеш да надскочиш елементарната си дребнавост!
Жалка работа!

Като искаш да се правиш на майка Тереза и да самогъделичкаш фалшивото си усещане за лична значимост пусни такава тема в свободната зона...Имам предложение към модераторите : право да пускат теми в форумите на отбори да имат само потребители фенове на съответните отбори.Тук някакъв фен на Иртиш спами в форума на Локомотив Пловдив и то с тема касаеща основно Ботев Пловдив!?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 дек 2013 11:51

Много жалко, че се занимаваш с деца! Много "хубав" пример даваш.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 дек 2013 11:56

Не бъдете лицемерни жътури. Хора, които пеят и подскачат за умрял човек нямат право да говорят за етика и морал.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 дек 2013 11:58

Жоро наркомана и човек? Болна работа......

Да си чул някога нещо от "жълтурите" за Тасев? Няма и да чуеш. Тасев беше човек. Жоро наркомана беше убиец!
Последна промяна от DarkPsy на 04 дек 2013 11:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 дек 2013 11:58

То за тва се трепете по катастрофи, същите като чорбарите сте. Всичко се пише в тоя живот, всичко.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 04 дек 2013 12:14

DarkPsy написа:Много жалко, че се занимаваш с деца! Много "хубав" пример даваш.

Ти или си изключително тъп или се правиш на такъв.Само като види броя на постовете на този от Иртиш ,на всеки средно интелигентен човек ще му стане ясно за какво става на въпрос.Не ти ли омръзва да пишеш глупости неподготвен тук?Не се ли усещаш колко си жалък и смешен с квалификациите си за хора, които си виждал само по телевизията ?Този бил човек , ама онзи не бил според поредната последна инстанция Тъмното пуси!!!...Някакви комплекси ли те гонят, та висиш постоянно тук?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 дек 2013 12:31

Нико написа:
child in time написа:
Нико написа:
child in time написа:

Жалка работа!

Като искаш да се правиш на майка Тереза и да самогъделичкаш фалшивото си усещане за лична значимост пусни такава тема в свободната зона...Имам предложение към модераторите : право да пускат теми в форумите на отбори да имат само потребители фенове на съответните отбори.Тук някакъв фен на Иртиш спами в форума на Локомотив Пловдив и то с тема касаеща основно Ботев Пловдив!?

[offtopic]Познавам ви и двамата доста добре.И двамата сте локомотивци на 100%.Нормално е,да има различни мнения,но според мен, мястото на този спор не е този форум.[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 дек 2013 12:58

Нико написа:
DarkPsy написа:Много жалко, че се занимаваш с деца! Много "хубав" пример даваш.

Ти или си изключително тъп или се правиш на такъв.Само като види броя на постовете на този от Иртиш ,на всеки средно интелигентен човек ще му стане ясно за какво става на въпрос.Не ти ли омръзва да пишеш глупости неподготвен тук?Не се ли усещаш колко си жалък и смешен с квалификациите си за хора, които си виждал само по телевизията ?Този бил човек , ама онзи не бил според поредната последна инстанция Тъмното пуси!!!...Някакви комплекси ли те гонят, та висиш постоянно тук?

Ако съм разбрал правилно трябва да си не човек за да си локомотивец? Много жалко ако мислиш така. Едно дете , тежко болно има нужда от от помощ. Но след като е трудно да надскочиш някаква твоя си дребнавост си е твой проблем!
Аз фена на Локомотив Пловдив съм човек и човешките трагедии не са ми чужди !!!
ПП : Профилната снимка е факт след един лют спор със сините " фенове" от преди няколко седмици! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”