urkoto написа:Футболните хулигани и агитки вместо да се бият едни с други и да си мерят и без това малките пишчици (сравнено с големите хулигани и големите агитки са си именно такива) да вземат да се съберат и да започнат да "превъзпитават" мургавия БСП-арски електорат. Как пък един път не се събрахте и не отидохте хулиганите в с. Мечка например, където циганите дерибействат и изнасилват и убиват за по 2 буркана лютеница, а междувременно си скачате един на друг по главите!?
Прост народ, слаба държава

Urkoto,народът не е толкова прост,но държавата,като такава,наистина ни е слаба.Не мислех да пиша по този случай,но ще ти дам един прост пример,нещо,което изпитах на собствен гръб.Случи се през 2010-та година.Беше между Коледа и Нова година,на Стефанов ден.С братовчед ми бяхме в Техномаркет,избирахме му нов телевизор.Говоря за магазините срещу Мебелна къща /Пикадили,Баумакс,Спортдепо/,пловдивчани ги знаят.Та,на паркинга четирима роми скачат на една млада двойка - момче и момиче,на по няма и 20 години,тъкмо се качвали в колата.Взимат чантата на момичето,телефона на момчето,други неща...ей така.Чухме писъците и ги подгонихме,докопахме двама,опитваха се да избягат с един стар кадет.Разковахме ги от бой.После дойдоха СОТ-аджии,после полицаите,после линейката...И после беше интересното.Тях ги прибраха с линейката,да ги позакърпят.Ние уж бяхме свидетели,взеха ни данните и...ни прибраха след няколко часа,в РПУ-то /дъщеря ми имаше имен ден/.Дигнаха ни от масата,с белезници,като престъпници.От там - на "трамвая"/не знам дали си бил в ареста/.Добре че дежурния се случи свястно момче,донесе ни цигари,сандвичи и ни разреши да пушим вътре.И така цяла нощ.На сутринта дойде някакъв мазник,адвокат /българин при това!/ и ни обясни,че ,цитирам,"Сабрито /Сабри Халилов/ и Шекера /Захри Делиев/,имали медицински - счупени зъби,хематоми,пукнати ребра,счупена ключица",не знам си кво и ще ни съдят.И че ако искаме,да не ни съдят,ще трябва да дадем "някакви пари".Спирам дотук,няма да ти обяснявам как си платихме,как после си взехме парите,че не е за пред хората.Само искам да ти кажа,че т.нар."неграмотни и онеправдани роми",са много по-добре запознати с правата си,за тях се грижат адвокати,заплашват те,че "ще се стигне до Брюксел",че "ще те съдят до дупка,за расова дискриминация и нарушаване на човешките права" и т.н.Та,преди да почнеш да "превъзпитаваш мургавия ДПС-арски и БСП-арски електорат",не е лошо да се замислиш,дали си готов да си сложиш главата в торбата.На приказки е много лесно.