Ултрас Пловдив отново на първа линия на протеста

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

canary
Контакти:

Re: Ултрас Пловдив отново на първа линия на протеста

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:14

Феновете на Ботев протестират, но не организирано като вас. На вас ви се плаща за това иначе няма да си мръднете трътките.

Вие сте срам за Пловдив и България!

По колко ви дадоха?! Радваме това че ботевисти не взимат пари и не ходят организирано, а изразяват недоволството си като всеки нормален човек в държавата.

Футбола и политиката не са едно цяло разберете го г-да!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 02 юли 2013 14:14

tmanolov написа:Може ли някой от вас да ми каже за какво протестирате? Не против какво, а за какво и кой предлагате да го направи това нещо? И още един въпрос - какво постигате с малоумното блокиране на магистралата? Ако искате нещо - напред към парламента или джумаята и там блокирайте, мачкайте, спирайте каквото си искате, но с какво право ми пречите на мен, човекът, който изкарва пари в тази държава наречена България, да работи и да изкарва тези пари и/или да отиде на почивка?

Добро начало биха били едни нови избори и промяна на конституцията.
Иначе и пред парламента и пред джумаята сме протестирали, след като там на никого не пречим време беше и за автомагистралата.
Защо да ме интересува мен, че ти преча след като теб не те интересува какво се случва в страната и как живеят останалите българи?
Аз също работя и изкарвам пари в тая държава, недей ни дели само.

Да му отговоря на потребителя по-горе - за жълтури по протестите нито съм видял нито чул да ти кажа честно.
Дори идват само 4 5 момчета ваши и то с НАС!Тъй че ми е ясно колко си информиран кой къде ходи и как.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:19

Да наистина целия народ е против това правителство и аз в това число. Да те трябва час по-скоро да си отидат. Но ми кажете как се организирате 2 автобуса и решавате точно на магистралата да го правите това?!

Кой ви е организатора? Кой ви дава пари за презова? Кой ви организира?

Не го правите самоинициативно в това е лошото и пошлото. До вчера ви нямаше, от днес и магистрали затваряте. Това че познавате 10-15 момчета от Ботев неозначава че няма ботевисти на протестите!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 юли 2013 14:19

stioks написа:
tmanolov написа:Може ли някой от вас да ми каже за какво протестирате? Не против какво, а за какво и кой предлагате да го направи това нещо? И още един въпрос - какво постигате с малоумното блокиране на магистралата? Ако искате нещо - напред към парламента или джумаята и там блокирайте, мачкайте, спирайте каквото си искате, но с какво право ми пречите на мен, човекът, който изкарва пари в тази държава наречена България, да работи и да изкарва тези пари и/или да отиде на почивка?

после не се чудете защо сме били под робство 500 години... викаш не е важно какво правим, важното е да не ти смущаваме айляка

уф, най-са ми смешни хора, които не познават родната история и на 1% колкото мен да ме поучават :!: :!: :!: И то майни :!: Абе, младйеж, ам'чи точно филибйету все още се наричате с турските си имена, бре, айляк и вие ли ще ми говорите за робство, дето в едно въстание не сте участвали, че даже за срам и позор сте единственият окръг, който си сменя центъра от Пловдив на Панагюрище през 1876. Ама хайде да не слизам на нивото ти в дребнотемието. Изобщо рабра ли ми въпросите и просбва ли се да отговориш или всичко ви е местен шовинизъм тип ботев-локо и темата е как да закачим "жълтурите" на тема дпс?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:21

крАСАВци написа:

Добро начало биха били едни нови избори и промяна на конституцията.
Иначе и пред парламента и пред джумаята сме протестирали, след като там на никого не пречим време беше и за автомагистралата.
Защо да ме интересува мен, че ти преча след като теб не те интересува какво се случва в страната и как живеят останалите българи?
Аз също работя и изкарвам пари в тая държава, недей ни дели само.

Да му отговоря на потребителя по-горе - за жълтури по протестите нито съм видял нито чул да ти кажа честно.
Дори идват само 4 5 момчета ваши и то с НАС!Тъй че ми е ясно колко си информиран кой къде ходи и как.

Ама кво говориш глупости като наши има там но това че ти не ги познаваш неозначава че ги няма разбери го?

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 02 юли 2013 14:23

canary написа:Кой ви е организатора? Кой ви дава пари за презова? Кой ви организира?

Организаторите сме си самите ние.Както винаги е било...колкото и да не ти се вярва.
Делим си по "левче" за превоза и се вдигаме.Но на теб май ти е непознато това?
Не ядем пици, нито пием пепсита.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:23

tmanolov написа:
stioks написа:

после не се чудете защо сме били под робство 500 години... викаш не е важно какво правим, важното е да не ти смущаваме айляка

уф, най-са ми смешни хора, които не познават родната история и на 1% колкото мен да ме поучават :!: :!: :!: И то майни :!: Абе, младйеж, ам'чи точно филибйету все още се наричате с турските си имена, бре, айляк и вие ли ще ми говорите за робство, дето в едно въстание не сте участвали, че даже за срам и позор сте единственият окръг, който си сменя центъра от Пловдив на Панагюрище през 1876. Ама хайде да не слизам на нивото ти в дребнотемието. Изобщо рабра ли ми въпросите и просбва ли се да отговориш или всичко ви е местен шовинизъм тип ботев-локо и темата е как да закачим "жълтурите" на тема дпс?

То това им е смисъла в живота! Когато имаха собственици турци, мълчаха националистите и патриотите. Сега организирано отишли 2 рейса . Абе вие за мач 2 рейса не можете да се организирате, кво ми говорите посред бял работен ден. Ами поне не го казвайте да ставате за смях.

Иначе те са царе на организацията, да издебнат в засада 2-3ма и 20 човека да показват мускули.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 02 юли 2013 14:25

Незнайно как, новина с нищо не провокираща НЕградските започна с мнение на пернат и завършва с такъв...колко е жалко.

Sopot mentality 8-)

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:26

крАСАВци написа:
canary написа:Кой ви е организатора? Кой ви дава пари за презова? Кой ви организира?

Организаторите сме си самите ние.Както винаги е било...колкото и да не ти се вярва.
Делим си по "левче" за превоза и се вдигаме.Но на теб май ти е непознато това?
Не ядем пици, нито пием пепсита.

Тая е ганкината и аз не им познавам вкуса и никога не искам да го разбирам. Хубаво че ходите и протестирате. Да приемем факта че си прав и наистина е така. След като отваряте тази тема кво целите с нея. Да се покажете какво. Че това е дълг и чест на всички ни и не трябва да се правиш на тешкар че си отишъл с приятели където и да е да протестираш, стига това да е мирно и кротко.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:28

svobodni написа:Незнайно как, новина с нищо не провокираща НЕградските започна с мнение на пернат и завършва с такъв...колко е жалко.

Sopot mentality 8-)

Проблем ли е човек да изрази мнението си?! Или това че става в вашия форум и го прави човек от друг отбор е още по голям проблем?! В какво се опитвате да обедите цяла България?!

Говорете направо!!!

Върни се в “Локо Пловдив”