Да не влезем в третия кръг с 0т.
Мача с Левски съм на 100% убеден, че ще го оправят с тоя търгаш - Сираков

С ЦСКА махнат ли се титаните ще се играе на 100% ако Литекс стане ЦСКА разбира се и червените си плюят на историята!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ванко_Ултраса написа:Дано "червените" отидат в зоните, че първите два кръга с двата шопски гранда не ми се мисли.
Мача с Левски съм на 100% убеден, че ще го оправят с тоя търгаш - Сираков![]()
С ЦСКА махнат ли се титаните ще се играе на 100% ако Литекс стане ЦСКА разбира се и червените си плюят на историята!
крАСАВци написа:Ванко_Ултраса написа:Дано "червените" отидат в зоните, че първите два кръга с двата шопски гранда не ми се мисли.
Незнам кой на кого ще плюе, но ние си плюхме в устите след като приехме Коко обратно
Ванко_Ултраса написа:крАСАВци написа:Ванко_Ултраса написа:Дано "червените" отидат в зоните, че първите два кръга с двата шопски гранда не ми се мисли.
Незнам кой на кого ще плюе, но ние си плюхме в устите след като приехме Коко обратно
Защо си мислиш не мога да разбера, че ако дойде някой друг, няма да продаде или заложи мач на Локомотив?
Де такъв честен и принципен бизнесмен в нашата джунгла?
Все едно, че не виждате в каква държава живеем, какво очаквате не знам?
luxorus написа:И нашата е доста тежичка,първите 6 кръга Славия,Левски,ЦСКА,с вас,Лудогорец и Морето
Пловдив1926 написа:С прасето отпред няма да ни бъде. Даже и тия залухавите като Ванко ще се усетят. Дано после да се извинят на останалите които ще берем срам и за тях.
luxorus написа:И нашата е доста тежичка,първите 6 кръга Славия,Левски,ЦСКА,с вас,Лудогорец и Морето
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост