"А"гр.23 кр. Локомотив(Пд) - Етър(В.Търново) събота 19:45 ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Re: "А"гр.23 кр. Локомотив(Пд) - Етър(В.Търново) събота 19:45 ч.

Мнениеот stioks » 19 апр 2013 11:57

Платените фенове на Металик да не се обаждат много. Банго плаща ли ви сега султраси? :)

Любомир Минчев, вестник Марица
Христолов, тази паплач изгори мечтите си!

Пуснахме едно заглавие: "Чакат Ботев, няма го!". Още тогава исках да кажа нещо за Димитър Христолов и тази паплач около него, която уж търси Ботев. А Ботев го няма и заради тази паплач, която сега влиза в офиса на Христолов и му държи сметка, разбива му вратата и смята, че там някъде ще открие Ботев. Няма да го открие, защото тя, тази паплач, се занимаваше през тези години с платена любов. Не поддържаше Ботев, ако Христолов не им плащаше - пътуванията, бирата, дивотиите им. И сега иска да открие Ботев зад вратата му. Търсете при Путко Мафани!

Политически лумпени и кресльовци край тях също имат огромна заслуга за съсипването на Ботев. Този проект, който агонизира още от създаването си, беше роден преди 11 години точно от политически лумпени, които вкараха Христолов в жесток капан. Но той сам го пожела и не бива да бъде жален точно за това. Харесваше му да има политически чадър да развива бизнеса си и проекта Ботев. Това, което се случва сега, лесно можеше да бъде предвидено. Много лесно заради лумпените и кресльовците край Христолов. Около него имаше и алчни журналисти, които за пет лева продаваха себе си. Сега същите го наричат Митьо Селския. Просто е - пак се продават, и пак за пет лева.

Изписал съм хиляди редове за Ботев и Христолов. Само десетина от тях може би са му харесали. Когато съм го бранил от някаква паплач. Разбира се, че не ме обича. Той обичаше онези, на които плащаше и които сега му викат, а и пишат Митьо Селския. Никога не съм си позволил подобно нещо. Спомням си как на една пресконференция запалянковци дойдоха със запалени вестници. Те протестираха срещу написани от мен редове за техния Ботев и най-вече за техния Христолов. Той беше доволен. Но нямаше как да разбере, че тези хора горяха мечтите си. Сега същите търсят Ботев в офиса му и мечтаят да го видят окован в белезници.

Говори се за нов проект Ботев. Инициативният комитет даде пресконференция. Схемата е същата - политически лумпени и кресльовци с помощта на властта искат да набутат в капана друг вместо Христолов. Както преди 11 години. Между тях сигурно има и разбивачи на офиси. А когато видите и запалени вестници, плюйте си на петите! Сигурен съм, че Христолов вече го знае.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 19 апр 2013 12:11

Трябва да смачкаме тези турци.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 19 апр 2013 13:03

Ще ги бием с лекота. Очаквам 4-5 хиляди на стадиона. Набираме скорост за следващите 3 мача, които няма да загубим. Ще смачкаме жълтите селяндури
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

lauta1926
Контакти:

Мнениеот lauta1926 » 19 апр 2013 17:13

Айде събота на хлад 8 вечера всички на Лаута бири,мири,песни.Имаме след това гостуване на Славия после домакини на отбора на всички власти и после мощно към кънчова :lol: 8-)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 апр 2013 20:26

Време е Локо Пд да победи.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 20 апр 2013 00:36

Новото осветление придава страхотна атмосфера на стадиона. Наистина беше удоволствие да съм на предният мач, с нетърпение чакам да отида и на този. Очаквам много труден мач и се надявам да се поздравим с първа победа под прожекторите :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 апр 2013 21:52

Честита победа.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 апр 2013 00:07

Честита победа Локомотивци имахме нужда от малко радост! Наздраве! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”