Футболистите и ръковдството застанаха зад Веселин Марешки

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Футболистите и ръковдството застанаха зад Веселин Марешки

Мнениеот dzhambov » 19 мар 2013 19:27

viali69 написа:Аз ви казвам да не вярвате много на Марешки ! Да не кажете после, че не съм ви предупреждавал !
Марешки ще изпълни ангажимента поет към Бойко Борисов. Ще избута до изборите, които са през май и после ще си замине за Варна. Разбира се, ще ви накарат да гласувате за партията на Марешки или поне за ГЕРБ в замяна на обещание, че ще остане в Локо Пд.
Мястото на Марешки не е в Пловдив и той го знае отлично. Наивни ли са феновете на Локо Пд. незнам, но имат прекалено голямо доверие на един политически шарлатанин и съмнителен бизнесмен.

Как само ги усещаш нещата.Ако не те интересува Локо Пловдив не е задължително да си казваш "компетентното" мнение.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 19 мар 2013 19:29

sandi74 написа:
talpata написа:Марешки каза,че ще си ходи и тия се уплашиха за заплатките и декларацийки пишат.

Абсолютно точно.Истината,само истината и цялата истина.Страх лозе пази.Сега ще тръгнат към избирателните урни под строй.Жалко,наистина много жалко за Локо Пловдив.

И за теб се отнася същото,ако не те интересува Локо Пловдив,не е задължително да ти четем мислите.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 19 мар 2013 19:34

dzhambov написа:
viali69 написа:Аз ви казвам да не вярвате много на Марешки ! Да не кажете после, че не съм ви предупреждавал !
Марешки ще изпълни ангажимента поет към Бойко Борисов. Ще избута до изборите, които са през май и после ще си замине за Варна. Разбира се, ще ви накарат да гласувате за партията на Марешки или поне за ГЕРБ в замяна на обещание, че ще остане в Локо Пд.
Мястото на Марешки не е в Пловдив и той го знае отлично. Наивни ли са феновете на Локо Пд. незнам, но имат прекалено голямо доверие на един политически шарлатанин и съмнителен бизнесмен.

Как само ги усещаш нещата.Ако не те интересува Локо Пловдив не е задължително да си казваш "компетентното" мнение.

Локо Пд. ме интересува дотолкова, доколкото винаги сте били един от симпатичните отбори в "А" група. Публиката ви е една от най-добрите и най-верните. Затова си позволих да дам мнение.
Познавам Марешки и му знам номерата. Просто ви предупредих да не останете много разочаровани после .... ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 19 мар 2013 19:39

viali69 написа:
dzhambov написа:

Локо Пд. ме интересува дотолкова, доколкото винаги сте били един от симпатичните отбори в "А" група. Публиката ви е една от най-добрите и най-верните. Затова си позволих да дам мнение.
Познавам Марешки и му знам номерата. Просто ви предупредих да не останете много разочаровани после .... ;)

Ок,не му знам "номерата" на Марешки,обаче щом са го писали това играчите значи са доволни.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 19 мар 2013 22:50

Много ще ви сме задължени майни ако задържите колкото се може повече време Марешки в Пловдив, дръжте го здраво и не го пускайте да припари дори към Варна. А лично мое мнение е че щом сте доволни от него всички значи мазохизмът не е изчезнал и яко се шири из Пловдив. Да ви е честита новата придобивка, пък ще видим накрая кой ще реве. Всички във Варна вече му знаем номерата на този човек и мога само да ви се радвам, че го държите далеч от Черноморието-още един път честито ви майни!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 19 мар 2013 22:53

Страшничко звучи, когато са застанали "зад теб"... Явно Марешки е мазохист, който преследва невъзможни цели!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 19 мар 2013 23:23

krasimilkov написа:Хапчета за всички!!!

Спокойно, Марешки ги раздава БЕЗПЛАТНО предизборно !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 19 мар 2013 23:33

FCH написа:
krasimilkov написа:Хапчета за всички!!!

Спокойно, Марешки ги раздава БЕЗПЛАТНО предизборно !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”