Lauta Army - преди, и по време на мача с Ботев(ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Lauta Army - преди, и по време на мача с Ботев(ВИДЕО)

Мнениеот Tribune East 1912 » 05 ное 2012 20:25

За мен лично не е нормално да се надъхвате с песни срещу нас. 20-30 преди мача изпяхте около 20 пъти "жълта кочина" и около 15 пъти "ей жълтури.....". После по време на мача беше същото, само едно и също пяхте. Сега гледам, че и преди мача на шествитето ви, отново само против нас... Еми това не е нормално, поне за мен е така. Явно за вас, пеенето срещу БОТЕВ, е начин за надъхване.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 ное 2012 20:26

sokkoban написа:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CpDdYDD-jaU

Копай дъното,копай за нищо не ставате !
Първо щяхте да бъдете 1000 на Спортклуб ,всъщност 10-15 човека свили се като мишлета :mrgreen:
Сега от няма на къде клипче от Централната на която се радват 20-30 човека.Жалки сте !

По жалка гостуваща публика ,която да подкрепя отбора си с песни и скандирания не е идвала на Лаута .Факт!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 ное 2012 20:30

stanley56 написа:Ето как ПОДКРЕПЯТ любимия си отбор....

Може да си спестиш репортажите на "Великолепния век"ТВ
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 ное 2012 20:31

Tribune East 1912 написа:За мен лично не е нормално да се надъхвате с песни срещу нас. 20-30 преди мача изпяхте около 20 пъти "жълта кочина" и около 15 пъти "ей жълтури.....". После по време на мача беше същото, само едно и също пяхте. Сега гледам, че и преди мача на шествитето ви, отново само против нас... Еми това не е нормално, поне за мен е така. Явно за вас, пеенето срещу БОТЕВ, е начин за надъхване.

За разлика от вас,нали ? Които пяхте само кавъри на наши песни и на песни от репертоара на ЦСКА .Копирали сте даже и ръкопляскането.И за мен това не е нормално.

И ако може,да преведеш това.Или поне сподели каква е идеята.Определено има проблем със словореда...Не знам този,който го е измислил и писал,има ли някакво образование ... :roll:
http://bultras.com/images/phocagallery/ ... g_0445.jpg
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 ное 2012 20:34

Mehanika написа:Не знам как бяха разположени камери и микрофони от ТВ7 , но от телевизора се чуваше само някакъв глупак с микрофон от тонколони , доста заглушаваше агитката на локо . Ботев се чуваха стабилно , слушано от безпристрастно ухо :mrgreen: .

Безпристрастен коментар ,нали ? Поне да се беше постарал да напишеш с главна буква Локо 8-)
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 05 ное 2012 20:46

Ха-ха. Голям героизъм. 20 лепилара се развикали 2 пъти на Централната. Ами, че там е най-сигурното охранявано място на целия стадион. Обикновено и аудиторията е доста по-улегнала.

Не знам, дали стадиона ни е празен, но всичките билети бяха продадени! На трибуна Спортклуб винаги е имало хора, които препочитат да стоят прави на пътеките. В ъгълчето, в което няма хора се вееше и едно голямо знаме, на Спортклубци. На Бесика, до таблото имаше около 60 места празни, но всеки се бута в агитката. Да не говорим, че 9800 е пак цифра изсмукана от Узунов. Но няма как да продадеш 9800 билата и стадион с капацитет 12 000 да се напълни. Това се случва, САМО на един друг стадион, на който при 6357 продадени билета с/у Берое на стадиона е имало 12000?! После се чудиха защо според платените лъжи в българската преса на мачовете им са пресъствали 55 000 души, а са отчетени приходи за 33 000. Но тези 22 000 разлика според форумните психопати се дължат на ... закръглянето.

Неутрално ушенце. А помниш ли как 2008 с парите на Лупи празнувахте с жълтите ви приятели титлата?‌ Толкова сте неутрални...

За мен кефа вчера беше голям. Идват некви на твоя стадион... и почват да пеят Локомотивски песни. Простотията им възмути даже и човек, който не се интересува от фенски неща. Казва: Как може и това (пляскането с ръце, като влакче) да откраднат? Толкова ли нямат хора с въображение??? Жалки сте, сдруженци! Много жалки!!!
Последна промяна от s.th.1926 на 05 ное 2012 20:53, променено общо 1 път.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 05 ное 2012 20:49

Защо триете обосновани мнения с факти които не ви харесват.Копи пейст ли да правя отново.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 ное 2012 20:52

izgrevist написа:Защо триете обосновани мнения с факти които не ви харесват.Копи пейст ли да правя отново.

Няма нужда от "копи пейст".Просто престани да пишеш глупости. :idea: Ако пък се чувстваш прекалено цензуриран тук,отвори си тема във вашия форум,пускай си там клипчета,хореографии...все пак и твоят отбор игра мач вчера.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 ное 2012 21:01

Аз знам защо жълтите крадат наши песни - щото ако не крадат трябва цял мач да мълчат.
Те не, че не мълчаха вчера на стадиона, а малкото пъти, в които се чуха пееха наши песни.
Жълтите никога не са падали толкова ниско, майна...все са били зле, като подкрепа на нашия стадион, но такава излагация, като вчера не помня някога да съм виждал.
Докъде стигнаха - да ми показват тук някакво смешно клипче на 20 човека седнали на централната трибуна...другия пък пуска клип на протурската ТВ7...
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 05 ное 2012 21:05, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 05 ное 2012 21:05

Ванко_Ултраса написа:Аз знам защо жълтите крадат наши песни - щото ако не крадат трябва цял мач да мълчат.
Те не, че не мълчаха вчера на стадиона, а малкото пъти, в които се чуха пееха наши песни.
Жълтите никога не са падали толкова ниско, майна...все са били зле, като подкрепа на нашия стадион, но такава излагация, като вчера не помня някога да съм виждал.
Гледайте ТВ7 сега...ще говорят за дербито в предаването "Пред банята".

http://bultras.com/fenove-botev/3-newsf ... botev-loko

Явно пишеш за някакъв мач от друго време.И може ли да разберем коя песен е открадната от вас

Върни се в “Локо Пловдив”