Локо Пд взе нападател от Манчестър Сити

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Re: Локо взе нападател от Манчестър Сити

Мнениеот Tosh » 26 окт 2012 15:51

Хубав трансфер, избрал е отбора на сърцето си. Дано да се развива във възходящ ред, защото видно е изключително талантлив.
est. 1912

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 26 окт 2012 15:57

Честито на Локо,дано Ви донесе успехи във всички мачове,освен в мачовете срещу нас!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 26 окт 2012 16:01

То се знае, кои ще се опитват да се подиграват, лично аз не им обръщам внимание, защото имат мозък, колкото на... едно врабче. И в Левски имаха двама мангали, един от които сега обира овациите на стадиона до Бирената фабрика в Пловдив и гордо разкарва тяхната фланелка. Там не веднъж и два пъти са пеели имената на българо-мохамедани, които после са "трупали слава", при приятелите им от стадион "Народна армия". Така че, който и да се подиграва, или просто не знае кой е играл в собствения му отбор доскоро, или е малоумен (в голяма част от случайте е второто). ;)
Изображение

el_ninho
Контакти:

Мнениеот el_ninho » 26 окт 2012 16:06

Най-новото попълнение на Локомотив (Пловдив) - Серафим Михайлов, днес бе представен като футболист на смърфовете лично от почетния президент на клуба Христо Бонев. Зума не спести похвалата си за 17-годишния нападател, който през настоящата година тренира около седем месеца с английския шампион Манчестър Сити и получи доста похвали от мениджъра на гражданите Роберто Манчени.

"Убеден съм, че всички знаете за какъв талант говорим. След като се върна от Англия, разговарях с него и той се съгласи да дойде в Локомотив. Приветствам Серафим с добре дошъл и искам да го убедя, че ще направим всичко възможно да му помогнем за неговото израстване", поясни Бонев.

От своя страна младокът допълни: "Много съм радостен, че г-н Бонев ме покани да се присъединя в Локомотив. От малък съм привърженик на този отбор. Ще направя всичко възможно да помогна на отбора", каза Михайлов при представянето си на "Лаута".

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 26 окт 2012 16:13

Много бързате да се радвате! Не се знае от малко прасе каква свиня ще излезе!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 окт 2012 16:14

Ебати бомбата,без малко и мен да ме взриви :shock: Дано да има късмет,постоянство и воля да стане голям играч !

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 окт 2012 16:17

Циганин, турчин, арменец, православни, католици, мюсюлмани и т.н. не е нещо ново и необичайно в историята ни! Такива играчи винаги са добавяли по нещо от себе си за черно - бялата история! Някой може ли да каже нещо за Юлиян Джевизов! ;) Такива трима да имаме сега и отбора ще изглежда по много по-различен начин. Най - малко по отношение на себераздаване и дух!
Иначе, успех на момчето! Както шаблонно казват - ДОБРЕ ДОШЪЛ У ДОМА! Все пак, у дома и стените помагат! А при нас, и черно - бялата любов помага!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 26 окт 2012 16:20

Нямам представа от играта му , но трябва да имаме едно на ум ,че едно е да играеш в професионалния футбол ,друго в аматьорския . Отзивите от негови колеги и на Джоров са само суперлативи . Любимеца на жълтите Джоров го смята за най-добрия нападател във България или след време защото все още е млад .Сигурно има и малко преувеличение ,все пак е негов възпитаник . Времето ще покаже !

Генов да го пуска с Литекс ,няма какво да губим :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 26 окт 2012 16:28

Хубав трансфер.Честито.Само трябва да се работи правилно с него и да израства.Направи ми впечатление като минус единствено характерната за етноса индивидуална игра,а има страхотен пас.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 окт 2012 16:54

Абе като е такава звезда защо се озовава в Локомотив Пловдив?! Ама трябва малко акъл,а не само такива високопарни заглавия...Той Матеус си го казва:"Българският футболист няма желание за нищо. Той не познава манталитета на победител – да постигнеш това, за което мечтаеш, с цената на всичко. Българите обаче не си дават много зор, изглежда се задоволят с това, което имат. Да не говорим, че им липсва футболен интелект."

Иначе дано поне в Англия да са го научили как да рита топката. :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Локо Пловдив”