Локо Пд взе нападател от Манчестър Сити
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо взе нападател от Манчестър Сити
Хубав трансфер, избрал е отбора на сърцето си. Дано да се развива във възходящ ред, защото видно е изключително талантлив.
est. 1912
Честито на Локо,дано Ви донесе успехи във всички мачове,освен в мачовете срещу нас!
Един е Ботев!
То се знае, кои ще се опитват да се подиграват, лично аз не им обръщам внимание, защото имат мозък, колкото на... едно врабче. И в Левски имаха двама мангали, един от които сега обира овациите на стадиона до Бирената фабрика в Пловдив и гордо разкарва тяхната фланелка. Там не веднъж и два пъти са пеели имената на българо-мохамедани, които после са "трупали слава", при приятелите им от стадион "Народна армия". Така че, който и да се подиграва, или просто не знае кой е играл в собствения му отбор доскоро, или е малоумен (в голяма част от случайте е второто). 

Най-новото попълнение на Локомотив (Пловдив) - Серафим Михайлов, днес бе представен като футболист на смърфовете лично от почетния президент на клуба Христо Бонев. Зума не спести похвалата си за 17-годишния нападател, който през настоящата година тренира около седем месеца с английския шампион Манчестър Сити и получи доста похвали от мениджъра на гражданите Роберто Манчени.
"Убеден съм, че всички знаете за какъв талант говорим. След като се върна от Англия, разговарях с него и той се съгласи да дойде в Локомотив. Приветствам Серафим с добре дошъл и искам да го убедя, че ще направим всичко възможно да му помогнем за неговото израстване", поясни Бонев.
От своя страна младокът допълни: "Много съм радостен, че г-н Бонев ме покани да се присъединя в Локомотив. От малък съм привърженик на този отбор. Ще направя всичко възможно да помогна на отбора", каза Михайлов при представянето си на "Лаута".
"Убеден съм, че всички знаете за какъв талант говорим. След като се върна от Англия, разговарях с него и той се съгласи да дойде в Локомотив. Приветствам Серафим с добре дошъл и искам да го убедя, че ще направим всичко възможно да му помогнем за неговото израстване", поясни Бонев.
От своя страна младокът допълни: "Много съм радостен, че г-н Бонев ме покани да се присъединя в Локомотив. От малък съм привърженик на този отбор. Ще направя всичко възможно да помогна на отбора", каза Михайлов при представянето си на "Лаута".
Много бързате да се радвате! Не се знае от малко прасе каква свиня ще излезе!
Ебати бомбата,без малко и мен да ме взриви
Дано да има късмет,постоянство и воля да стане голям играч !
Циганин, турчин, арменец, православни, католици, мюсюлмани и т.н. не е нещо ново и необичайно в историята ни! Такива играчи винаги са добавяли по нещо от себе си за черно - бялата история! Някой може ли да каже нещо за Юлиян Джевизов!
Такива трима да имаме сега и отбора ще изглежда по много по-различен начин. Най - малко по отношение на себераздаване и дух!
Иначе, успех на момчето! Както шаблонно казват - ДОБРЕ ДОШЪЛ У ДОМА! Все пак, у дома и стените помагат! А при нас, и черно - бялата любов помага!
Иначе, успех на момчето! Както шаблонно казват - ДОБРЕ ДОШЪЛ У ДОМА! Все пак, у дома и стените помагат! А при нас, и черно - бялата любов помага!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Нямам представа от играта му , но трябва да имаме едно на ум ,че едно е да играеш в професионалния футбол ,друго в аматьорския . Отзивите от негови колеги и на Джоров са само суперлативи . Любимеца на жълтите Джоров го смята за най-добрия нападател във България или след време защото все още е млад .Сигурно има и малко преувеличение ,все пак е негов възпитаник . Времето ще покаже !
Генов да го пуска с Литекс ,няма какво да губим
Генов да го пуска с Литекс ,няма какво да губим
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Хубав трансфер.Честито.Само трябва да се работи правилно с него и да израства.Направи ми впечатление като минус единствено характерната за етноса индивидуална игра,а има страхотен пас.
Абе като е такава звезда защо се озовава в Локомотив Пловдив?! Ама трябва малко акъл,а не само такива високопарни заглавия...Той Матеус си го казва:"Българският футболист няма желание за нищо. Той не познава манталитета на победител – да постигнеш това, за което мечтаеш, с цената на всичко. Българите обаче не си дават много зор, изглежда се задоволят с това, което имат. Да не говорим, че им липсва футболен интелект."
Иначе дано поне в Англия да са го научили как да рита топката.
Иначе дано поне в Англия да са го научили как да рита топката.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"