Позиция на феновете на Локомотив Пловдив по казуса с Гонзо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Позиция на феновете на Локомотив Пловдив по казуса с Гонзо
Георги Иванов и Марешки не се разбраха, Локо Пд търси нов треньор
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Трябваше още вчера да излезнем с тази твърда позиция, хем Марешки и двата плужека щяха да имат един ден за размисъл.
Благодарим на всички фенове, които ни подкрепят
Дано ние повлечем крак и останалите да последват примера ни, за да изчистим футбола от престъпниците, които са се качили на гърбовете ни.
Благодарим на всички фенове, които ни подкрепят
Дано ние повлечем крак и останалите да последват примера ни, за да изчистим футбола от престъпниците, които са се качили на гърбовете ни.

- we are the champions
- Контакти:
skank написа:Дано успеете да изготините кърлежите от отбора ви. Не ви харесвам особено, но публиката ви е много добра и винаги е тръпка гостуванията на Лаута. Мечтая за силни ЦСКА, Левски, двата Локомотива, Боте (ПД), Славия, Черно море, Черноморец, отбори с традиций в БГ футбола. Без пловдивското Локо А група не е същата. Успех!
Много добре казано. Без да съм в "кухнята" на Локо имам особенно мнение за Марешки и Гонзо. Втория вече го няма ... стреснете аптекарчето докато е време, иначе ще ви се качи на главата тоя боклук.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Днес от 16:00 който е свободен да дойде на тренировката, ако успеем да засечем пластмасовата глава ще бъде изхвърлен с ритници.
-
ЗА БЕСИКА!
- Контакти:
В 16:00ч. който има възможност да иде на Лаута!
Айде Локомотивци,изметете вашата паплач,че тоя Бонев и Узунов Ви теглят яко назад!
От тях трябва да започнете!
Най-искрено Ви пожелавам успех.
От тях трябва да започнете!
Най-искрено Ви пожелавам успех.
Един е Ботев!
Ванко_Ултраса написа:Трябваше още вчера да излезнем с тази твърда позиция, хем Марешки и двата плужека щяха да имат един ден за размисъл.
Благодарим на всички фенове, които ни подкрепят![]()
във всеки отбор ситуацията е различна,но за едно съм съгласен-всякакви легенди никога не трябва да се назначават на отговорни позиции или да се допуска да са сиви кардинали,могат да работят само на ниско ниво-треньори или скаути.това според мен важи навсякъде-Цска,Левски,Ботев и Локо и в конкретния случай за зума,а за узуна е ясно че е в корупционните схеми още като съдия и няма какво друго да се очаква от него
Работата лека полека отива на бой.Ако Гонзо не остане,вече ще стане ясно какви са плановете на Узунов,Бонев и Марешки ,тоест,че те нямат такива.Накрая всичко ще приключи с един голям търкал и кой откъде е.Накрая некадърниците ще бъдат физически наказани,за всичките им гадости,които сътвориха в Локомотив Пд и това ще стане от само себе си,без никаква организация.Нервите на всички са опънати до краен предел и ако тия малоумници не се разкарат сами,ще стане наистина много лошо.
Марешки е един самозабравил се, заради парите си, селяк! Гонзо му е казал "Може да работя за смешни пари, обаче искам аз да съм биг боса", Марешки му е казал "Ае лайньо, ти ли ша ми каеш кво да прая" и го е изгонил. Тъпанар! Дано греша, ама ми се струва, че ще си спомняте с умиление за Коко и парите му. Затова преди да се изгони някой, трябва да се мисли какво ще стане след него. Малко са случаите като Селския, дето има само една опция след него - само нагоре. Обикновено може и надолу! Дет се вика, не става само с едене, требе и акъл.

[offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта