Веселин Марешки е новият собственик на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Arazora
Контакти:

Re: Веселин Марешки е новият собственик на Локомотив Пловдив

Мнениеот Arazora » 31 юли 2012 00:08

uppercut написа:ок кажете ми кой не е престъпник?

Бате Боко :lol: Спасителят на българския народ

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Re: Веселин Марешшки е новият собственик на Локомотив Пловдив

Мнениеот rocknrola » 31 юли 2012 00:12

W84me написа:
AREA BIANCONERA написа:
Вековният Отбор написа:Честит да ви е....и успех!

Мерси. Лично аз съм обнадежден след всичко казано от този човек.

Тука ти е грешката, че му вярваш на тоя престъпник...

Щото нашия Бай Ганьо Боратков не е престъпник или пък Иво Тонев .За мен най-показателното е , че една седмица след отказването на Тото Динев веднага се появи нов кандидат за Локо Пд . А сините тъпаци от секБтор "Олигофрен " са застанали на амбразурата и защитават Ганьо и железничарчето Калитко с доводите от вида" Ей видите ли , ако не са те ,няма кой да ни издържа ".
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 юли 2012 00:21

Хубаво е, че се намери толкова бързо нов собственик, щото мисля си, Локото не е отбор създаден да крета в миманса! Дано всичко - от оттеглянето на Динев до идването на Марешки, не е някаква отдавна замислена постановка! Знаем режисьорите, актьорския състав и той отдавна е взел "оскарите", така че...с едно на ум! Не лъха на чистота и доверие г-н Марешки - неуспелият /няма да коментираме причините/кандидат кмет на Варна! Дано това не е краят на евтините лекарства :!:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 31 юли 2012 00:24

Честито и дано ви осигури приличен бюджет за добра селекция ,че няма смисъл от живуркане като Славия Миниор Монтана итн. важно е да имате амбиции за евротурнири всяка година иначе няма смисъл.

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 31 юли 2012 00:42

Ми то в България май честен милионер няма , всеки с нещо я данъци,я наркотици ,я проституция но все пак когато отделят средства за спорта трябва да се отчита.... Успех на Локомотив дано се окаже коректен и наистина помага на този славен клуб!!!!!!!

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 31 юли 2012 01:31

Честит собственик момчета,дано станете като Лудогорец,бази,стадиони и т..н...Защото за мен Лудогорец поне в това отношение е номер 1.

Гледах едно видео с Бойко от днешния мач,направи ми впечатление,че май видях Наско Георгиев (бащата на Дани Георгиев от Локо ПД)при резервната скамейка на Локото ,може ли някой да ми каже дали ще започва работа в клуба или по-специално при юношите или просто съм го объркал с друг човек ?
Все пак това е (може би вече е бивш) треньора на юношите на Своге,отбора,който игра черно тото във всичките си мачове,та идеята ми е ако става треньор и на юношите на Локото,да знам пак да започвам да залагам ?

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Мнениеот aseninski » 31 юли 2012 02:04

„За да има силен Локомотив, трябва да има силен Ботев, независимо дали ви харесва,“
Аз ще добавя - И Обратното!!! Дано и Ботев и Локомотив да преуспеят с тези собстевеници и да ни карат да пълним стадионите дълги години!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 31 юли 2012 02:08

Ай започнахте пак със съмненията. Човека е дошъл с добри намерения, и вече почнахте да го плюете. Оставете го да започне да видим как ще тръгнат нещата. Аз лично съм доволен от идването му и смятам, че ни чакат много добри дни!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 31 юли 2012 04:33

Честит ви нов собственик !

Въппреки че не са му чисти работите, аз ви пожелавам успех с аптекаря ! Локо Пловдив не заслужава съдбата на Ботев Пд !

Живи и здрави :)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Мнениеот fcw » 31 юли 2012 07:24

репликата на Марешки ,че може да си купи титла ще му изяде главата ,ако случайно стане.......
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

Върни се в “Локо Пловдив”