Контроли лято 2012

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Ясни са контролите в Австрия - Легия Варшава и Стяуа Букурещ

Мнениеот bianchi » 14 юни 2012 11:56

Пловдив1926 написа:Аз пък искам да ги продадем.

Незнам но ти си много странен човек Ти ли ще играеш и защо искаш, да ги продаде?Ама найстина си много странен тип просто ме очудваш.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 14 юни 2012 12:00

Въпросът с продажбите е принципен. Не може да оставяш най-добрите си футболисти без постоянни договори. Не може да имаш национал, човек, който ти държи отбора, а той да няма дългосрочен договор. Играчи като Венков, Даксон и Златински трябва да бъдат обвързани с по-дълги контракти. И сега идва въпросът ... какъв е този непрофесионализъм, който цари в нашия клуб? Ок, аз съм съгласен, че трябва да влязат свежи пари в Локомотив. Като иска Коко да ги продаде и Златински, и Дакси, и Венков. Да НО тук има един много особен и важен факт - ицо и мишо могат да си отидат без парички ;). Аз разбирам да вземем 500 000 евро за дакси, 300 000 евро за Ицо, 300 евро за Мишо, да изкараме 2 милиона, Коко да си прибере 1 милион, 1 да даде за Бесика и всички ще са щастливи. Вместо това какво се получава? Само Дакси е с договор и само от него може да вземем пари..... В управлението на Коко точно това мен ме дразни най-много. Нямам против да продаваме, и Наполи продават за луди пари, и Юнайтед продават, НО ВЗИМАТ ПАРИ ! Нашите си тръгват без дори клубът да е препечелил стотинка.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 юни 2012 12:08

bianchi написа:

Незнам но ти си много странен човек Ти ли ще играеш и защо искаш, да ги продаде?Ама найстина си много странен тип просто ме очудваш.

А тия новите попълнения, които искаш ти ли ще им платиш трансфера, парата на ръка и заплатата? Наистина си нямаш хал хабер как работи тоя футбол.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 14 юни 2012 12:09

Пловдив1926 написа:
bianchi написа:

А тия новите попълнения, които искаш ти ли ще им платиш трансфера, парата на ръка и заплатата? Наистина си нямаш хал хабер как работи тоя футбол.

Значи по твойта логика излиза че Коко няма пари след като няма пари какво Прави в Локомотив?Това не е Сандански Локомотив не е сергия за Хартиените Грандове.Играеш Лига Европа а неможе да подпишеш с 2-рия ти Капитан,Най добрия халф в Бьлгария Даксон срамота.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 юни 2012 12:11

Ми изкарай 400 000 евро и тогава предявявай претенции, кое какво не е и общи гръмки приказки. Тия "хартиени грандове" плащат пари. Евро. Свежи. С Даксон няма проблем да подпишем, но ако изкочи добра оферта за него трябва да го продадем.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 14 юни 2012 12:15

Пловдив1926 написа:Ми изкарай 400 000 евро и тогава предявявай претенции, кое какво не е и общи гръмки приказки. Тия "хартиени грандове" плащат пари. Евро. Свежи. С Даксон няма проблем да подпишем, но ако изкочи добра оферта за него трябва да го продадем.

Какви пари плащат, бе хахахахаха абе ти нещо не си добре. Кога чорбата или говедата са купували от нас играчи и са дали кешовица?Дори и Гарата дето си беше машина на европейско ниво, пак не дадоха пари веднага, а изчакаха да го продадът на друг отбор.И Левски и Цска са зле.Още не са ти дали парите От Крачунов, ти говориш някакви фантастики продьлжавай да се правиш на луд.Но не ти отива защото, смея да твьрдя, че си много на вьтре с нещатата и много добре знаеш закво става вьпрос нооООООО ....

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 юни 2012 12:19

bianchi написа:
Пловдив1926 написа:Ми изкарай 400 000 евро и тогава предявявай претенции, кое какво не е и общи гръмки приказки. Тия "хартиени грандове" плащат пари. Евро. Свежи. С Даксон няма проблем да подпишем, но ако изкочи добра оферта за него трябва да го продадем.

Какви пари плащат, бе хахахахаха абе ти нещо не си добре. Кога чорбата или говедата са купували от нас играчи и са дали кешовица?Дори и Гарата дето си беше машина на европейско ниво, пак не дадоха пари веднага, а изчакаха да го продадът на друг отбор.И Левски и Цска са зле.Още не са ти дали парите От Крачунов, ти говориш някакви фантастики продьлжавай да се правиш на луд.Но не ти отива защото, смея да твьрдя, че си много на вьтре с нещатата и много добре знаеш закво става вьпрос нооООООО ....

Айде моля те заминавай да трупаш мнения в на папагалите форума и не ми се обяснявай кой е добре и кой не. Много добре знаеш кой съм, другия път да дойдеш на Лаута да ми обясниш как не съм добре.

Аман от празни приказки, не били дали парите за Крачунов. Ти от къде знаеш, че не са ги дали, и ти ли като Ванко си партийка с шофиора на рейса :) А от продажбата на Дембеле може да питаш децата от школата, които играят на нови игрища, а не си пълнят дробовете със сгур дали са доволни или не.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 14 юни 2012 12:25

Пловдив1926 написа:
bianchi написа:

Айде моля те заминавай да трупаш мнения в на папагалите форума и не ми се обяснявай кой е добре и кой не. Много добре знаеш кой съм, другия път да дойдеш на Лаута да ми обясниш как не съм добре.

Аман от празни приказки, не били дали парите за Крачунов. Ти от къде знаеш, че не са ги дали, и ти ли като Ванко си партийка с шофиора на рейса :) А от продажбата на Дембеле може да питаш децата от школата, които играят на нови игрища, а не си пълнят дробовете със сгур дали са доволни или не.

Ясен си ми ти

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 14 юни 2012 14:02

Безмислен спор. В момента клуба няма пари да си позволява селекция тип "Челси"! Такива са възможностите, това се случва. И аз мразя клишето "радвайте се на това, което имаме", но бъдете реалисти. С Коко толкова, а на цветущия фон, какъвто представлява първенството ни, това не е малко. За това лаладжиите да приказваме по малко, а на стадиона да се раздаваме повече!
Изображение

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 14 юни 2012 14:27

Темата доста се е поизместила - от контролите към селекцията. Да я върна отново към контролите, защото отново се получава интересен парадокс :) Май пак ще има афиш с името и емблемата на Локомотив Пловдив, а контрола ще играе...Лудогорец :)

Вижте тук:

... От 28 юни до 8 юли съставът ще бъде на лагер в Тирол. Там тимът ще изиграе пет контроли срещу класни съперници, за да влезе в час преди квалификациите за вли­зане в Лига Европа. Клубът има подписани договори за проверките с всичките ти­мове.

Първият спаринг е на 30 юни. В него Локомотив ще премери сили със словашкия Сеница. През изминалия сезон то­зи тим завърши на 4-о място в местното първенство. На 2 юли черно-белите ще се изпра­вят срещу шампиона на Грузия Зестафони. На следващия ден ще се срещнат първенеца на Румъния ЧФР Клуж.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/359201.html#ixzz1xlXx485f

А сега вижте тук:
Шампионът на България Лудогорец ще играе контрола с първенецa от румънското първенство ЧФР Клуж.
От румънския клуб обявиха, че ще играят контрола с тима от Разград на 3-и юли.
Контролата най-вероятно ще се проведе в малкото градче Леоганг в Австрия, където шампионът на Румъния ще бъде на подготовка в началото на юли.
Румънските медии отбелязват, че Лудогорец прави много силен отбор за участие в квалификациите на Шампионската лига и очакванията са това да бъде най-сериозната проверка на ЧФР Клуж по време на подготовката на отбора в Австрия.
Източник:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=277025

Върни се в “Локо Пловдив”