Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Посредствен сезон. Хубаво, че дойде Бойко на Лаута, че поне да поизчистим малко.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Надеждата ми за качествена селекция е в мадам Сокена Ба Бенжелюн!
Тя е най-успешния мениджър у нас - докара Дембеле,Карвальо, Бенжелюн, Шаешу, Боли и Асис.
Тя е нашия човек според мен, който може да ни свърши работа и дано Коко започне да работи по селекцията заедно с нея.
Иначе много ми се иска да вземем Йеленкович от Литекс - техничен и научен футболист, който според мен може да се нагърби да прави играта на Локомотив.Много ни липсва такъв халф, щото средната ни линия е много зле.Видяхте Даксон не можа да издържи едно полувреме на високо темпо и се схвана, след като излезна нямаше кой да върже два паса в средата на финала в Бургас.Именно заради слабата средна линия загубихме финала!
Трябва ни и и един хубав нападател, щото Карвальо лесно се чупи , а и в много от мачовете не му върви играта и проваля целия отбор.
В най-важния ни мач за сезона Карвальо не можа да отиграе две топки като хората.Не може да се разчита на него, така че един класен нападател тип таран е задължително да вземем...нещо като да речем Никасио от Литекс.Сандриньо също смятам, че може да ни свърши работа.Класен централен също е задължително да вземем.Да не говорим, че Нито Венков, нито Джерами имат конкуренция!Надявам се Кокалът да си е взел поуките и да е разбрал, че без дълга резервна скамейка НЕ може да гони високи резултати
Дано Коко не се заиграе с разни знайни и незнайни мениджърчета, които само ще ни загубят времето да им пробваме ментетата.Мадам Бенжелюн е човекът, който може да помогне на Локомотив 
Тя е най-успешния мениджър у нас - докара Дембеле,Карвальо, Бенжелюн, Шаешу, Боли и Асис.
Тя е нашия човек според мен, който може да ни свърши работа и дано Коко започне да работи по селекцията заедно с нея.
Иначе много ми се иска да вземем Йеленкович от Литекс - техничен и научен футболист, който според мен може да се нагърби да прави играта на Локомотив.Много ни липсва такъв халф, щото средната ни линия е много зле.Видяхте Даксон не можа да издържи едно полувреме на високо темпо и се схвана, след като излезна нямаше кой да върже два паса в средата на финала в Бургас.Именно заради слабата средна линия загубихме финала!
Трябва ни и и един хубав нападател, щото Карвальо лесно се чупи , а и в много от мачовете не му върви играта и проваля целия отбор.
В най-важния ни мач за сезона Карвальо не можа да отиграе две топки като хората.Не може да се разчита на него, така че един класен нападател тип таран е задължително да вземем...нещо като да речем Никасио от Литекс.Сандриньо също смятам, че може да ни свърши работа.Класен централен също е задължително да вземем.Да не говорим, че Нито Венков, нито Джерами имат конкуренция!Надявам се Кокалът да си е взел поуките и да е разбрал, че без дълга резервна скамейка НЕ може да гони високи резултати

- White Snake
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Надеждата ми за качествена селекция е в мадам Сокена Ба Бенжелюн!
В най-важния ни мач за сезона Карвальо не можа да отиграе две топки като хората.Не може да се разчита на него, така че един класен нападател тип таран е задължително да вземем...нещо като да речем Никасио от Литекс.Сандриньо също смятам, че може да ни свърши работа.Класен централен също е задължително да вземем.Да не говорим, че Нито Венков, нито Джерами имат конкуренция!Надявам се Кокалът да си е взел поуките и да е разбрал, че без дълга резервна скамейка НЕ може да гони високи резултатиДано Коко не се заиграе с разни знайни и незнайни мениджърчета, които само ще ни загубят времето да им пробваме ментетата.Мадам Бенжелюн е човекът, който може да помогне на Локомотив
Оффффф...Ванко,спри се малко бе пич ! А бе като почнеш да пишеш едни романи,майна,край нямат.То не бяха философии,то не бяха анализи,то не бяха смъртни случаи за загубения финал,сега пак селекцията стягаш...Вземи си почини малко,моля ти се.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ей, аман от такива като теб, майна!
Според теб тази тема защо е тук, да стои за красота ли...е бати дребнавите хора, майна човек да не каже нещо.
Като искаш да си починеш от мен не ми чети постовете и не ги коментирай.
Не ми давай наклон на мен какво, кога и как да пиша, като че ли съм ти опрял нож в гърлото да ме четеш и коментираш.
Според теб тази тема защо е тук, да стои за красота ли...е бати дребнавите хора, майна човек да не каже нещо.
Като искаш да си починеш от мен не ми чети постовете и не ги коментирай.
Не ми давай наклон на мен какво, кога и как да пиша, като че ли съм ти опрял нож в гърлото да ме четеш и коментираш.

- child in time
- Контакти:
Нищо не очаквам от селекцията! Ще се разчита пак на свободни агенти ще минат 100 - 150 неудачници от които я 2ма стават я не! Какво да се лъжем пари за селекция няма да се извадят и ще ни се дават примери с други отбори където се стягат коланите! Идват силни времена!
Пак ще се късат нерви!
Пак ще се късат нерви!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Като е със свободни агенти ето ти един такъв...тоя на всеки мач ни "шие" -
Странно е как може да имаме такова заспало ръководство, майна?!
Нападателят на Монтана Луис Едуардо се раздели с клуба. Играчът изкара на стадион "Огоста" три години. През това време той отбеляза 18 гола.
"Разделям се с Монтана с най-добри чувства. Благодаря на цялото ръководство за вниманието. Тук оставям много приятели. Монтана не е затворена страница за мен и може някой ден отново да се завърна. Имам желанието да играя в отбор с по-големи цели. Сега е време за почивка", коментира пред "7 дни спорт" Луис Едуардо.
Бразилецът има няколко оферти, една от които е от бразилския Насионал. Луис Едуардо, който вчера навърши 27 години, сподели още, че чака втора рожба. 4-годишният Луан ще има сестричка, като това е причината бразилецът да бърза да се прибере при съпругата си.
Странно е как може да имаме такова заспало ръководство, майна?!

Николай Божов в Локо Пловдив?
Бивш ас на Славия на „Лаута“ от лятото
http://livesport.bg/Bivsh-as-na-Slaviya ... toto-63608
Не са ли му много годинките на Божов? и дали би ни свършил работа?

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Николай Божов в Локо Пловдив?
fena написа:Бивш ас на Славия на „Лаута“ от лятото
Много са му но съм слушал, че като физическо състояние и такова на мускулите, сухожилията и костите му отговаря на 28, 29, 30 годишен футболист. Защото играе професионален футбол само от 3 или 4 години. И според футболните специалисти които съм гледал по ТВ те смятат, че спокойно може да игра професионален футбол в А група до 37, 38 години. Защото просто той не отговаря физически на тези години за футболист. Нито някога е имал травми, нито е водил 15 години спортен живот на професионален спортист!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Re: Николай Божов в Локо Пловдив?