Ботев Враца - Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Враца - Локомотив Пловдив
Идвайте да си направим един хубав празник на мача. Ние играем доста отворено и силно у дома и ще стане хубав мач. Ако си мислите, че Левски ще ни дава пари - много сте заблудени...ние си имаме говеждо ръководство, което и без пари ще ви скочи!
-
Дано приключим мача без контузии, и без фатални картони. Мисля, че момчета се намират в много добра форма и ще играят с удоволствие, пред чудесната и многобройна врачанска публика. Очаквам победа за Локо, 2-0. гостуваме на клуб дал велики български футболисти. Освен това врачани винаги са харесвали повече нас от...
Сега се гради манталитетът за Европа, ако дай боже стигнем там! Победа и нищо друго!!!!!
Сега се гради манталитетът за Европа, ако дай боже стигнем там! Победа и нищо друго!!!!!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- White Snake
- Контакти:
Кокала сигурно няма да рискува и ще излезем с "отбора за гостувания".Ботев са добър отбор,а пък и публиката им си я бива.Не съм голям оптимист за този мач 

Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
Надявам се да продължим с победната серия. Макар и трудно си мисля, че ще бием.
Прогноза: 1:2
Прогноза: 1:2

Много хора във Враца уважават Локо Пд и феновете на отбора. Факт!
Очаквам един приятен мач и добра атмосфера по трибуните създадена от двете агитки (както винаги е било досега)
Поздрави!
Очаквам един приятен мач и добра атмосфера по трибуните създадена от двете агитки (както винаги е било досега)
Поздрави!
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

r.h. написа:Много хора във Враца уважават Локо Пд и феновете на отбора. Факт!
Поздрави!
Благодарим. Ние също ви уважаваме. Дано в събота стане един хубав и интересен мач и по-добрия да победи.
Поздрави и на вас!

- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Интересен мач се очертава във Враца. Ботев е отбор с технични футболисти, които играят освободено у дома. Публиката им е многобройна и вярна - личи си, че Враца си е футболен град, за разлика от градовете на доста отбори в А група, които няма да изброявам. На нас всяка точка от последните два мача ни е жизненоважна! Дано си играеме нашата игра и вземем максимума. И преди всичко - дано да няма контузии и безумни картони... Прогноза 1-2 

Не знам колко от вас си спомнят, но едно време Ботев бяха много корав отбор. Мисля единствения провинциален отбор (освен Литекс) с който имаме негативен баланс (водят ни с една победа). Бяха много трудни за побеждаване, а като домакини мачкаха доста... Враца винаги е бил много футболен град и много се накефих като се върнаха в А група (дано Спартак Варна, Етър и Пирин също се завърнат). За мача. Очаквам трудна победа с един гол за нас.
На Локомотив предстои да играе не един а четири финала. Победата в този мач е много важна и се надявам да я постигнем като предполагам, че Кокала ще избере отново оптималният състав. Може би е по-добре скочим здраво в този мач, защото от една страна много пъти сме ставали свидетели как отбор който се е пестил за даден мач се е провалял, а от друга страна - за самочувствието на Отбора е по-добре да излезе на финала след серия от победи срещу добри отбори като Черно Море и Ботев, като и срещу слабаци като Левски, но които са "име" във футбола. А относно това, дали някой ще плаща на Ботев за да ни скочат - щом са толкова жалки, да я докарат до там, да чакат друг да ги класира за Европа, нека да плаща, това не трябва да ни притеснява. От това, което видяхме на последните мачове, трябва да се притесняваме от съдията - да не ни нашари с картони или да позволи груба игра.
С една победа във Враца нещата остават във нашите ръце и класирането за Европа зависи само от нас и нашата игра, но няма лошо Миньор да открадне нещо от ЦСКА.
С една победа във Враца нещата остават във нашите ръце и класирането за Европа зависи само от нас и нашата игра, но няма лошо Миньор да открадне нещо от ЦСКА.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Не съм оптимист честно казано за мача срещу истинския Ботев.
Бихме Левски, но мисля, че ще се издъним типично по локомотивски срещу Ботев Враца
Най-вероятно ще излезнем с Илиян Йорданов вместо Здравко, Сержиньо няма да играе, а също така и Даксон, така че в Средата ще сме с младия и неопитен Маламов.
Ако защитата ни се справи и играем перфектно отзад може би ще успеем да ги излъжем.
Бихме Левски, но мисля, че ще се издъним типично по локомотивски срещу Ботев Враца
Най-вероятно ще излезнем с Илиян Йорданов вместо Здравко, Сержиньо няма да играе, а също така и Даксон, така че в Средата ще сме с младия и неопитен Маламов.
Ако защитата ни се справи и играем перфектно отзад може би ще успеем да ги излъжем.