Левски,Черноморец,Литекс,Локо - Кой заслужава да играе в ЛЕ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Левски,Черноморец,Литекс,Локо!Кой заслужава да играе в ЛЕ!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Левски,Черноморец,Литекс,Локо!Кой заслужава да играе в ЛЕ!

Мнениеот Adramelech » 07 май 2012 13:49

Черноморец и Локо Пловдив.
Предпочитам Левски да изпусне един сезон, но да се направи добър отбор, който да направи нещо различно от отпадане в еди кой си кръг или в плейофите. А и с тази игра, която показват ... ранното отпадане е сигурно.

То не, че останалите отбори ще направят нещо де, но все пак...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 май 2012 13:51

Всичко се решава на 16/05, Локото вземат купата и толкова, а кой заслужава да играе, заслужава този който си вземе квота по ЧЕСТЕН начин.
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 май 2012 14:00

Според мен всички заслужават (може би без Левски просто защото са трагедии, но бъдете сигурни, че този Левски няма да има нищо общо с този през следващия сезон когато са и мачовете от Европа) и напоследък с играта си го показват! Вижте какви мачове станаха точно между тези отбори - Локо - Левски, Черноморец - Литекс, Литекс - Локо за купата, Левски Черноморец 2:2 и т.н и т.н.! Просто от години не е имало толкова завързано и толкова качествено първенство (ИЗРИЧНО ПОДЧЕРТАВАМ - мачовете между първите 5-6 отбора!) и това не вярвам има човек в този форум който да го оспори! Така че според мен всички заслужават да играят в Европа, друг е въпроса какви са реалностите - те са малко по-различни!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 07 май 2012 14:01

Никой български отбор не заслужава да играе в Европа всички сме адски зле няма 2 мнения по въпроса...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 май 2012 14:01

Черноморец и Локо Пловдив показаха най - добро лице до този момент. Литекс прави от време на време по някой свестен мач, но е много далеч от показаното през миналите два сезона, а Левски играе най - слабия сезон в историята си, може би. Гледайки програмата, смятам, че Литекс има най - малки шансове за Европа, Левски малко по - големи, но все пак не особено големи, Локо Пловдив е в най - добра позиция, защото има две възможности за квота. Ако трябва да дам прогноза, мисля, че Черноморец и Локо Пловдив ще се класират за Лига Европа и смятам, че това ще бъде напълно заслужено. Пожелавам и Купата на пловдивчани, както и титлата на Лудогорец.
Последна промяна от acmilan на 07 май 2012 14:03, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Re: Левски,Черноморец, Литекс, Локо!Кой заслужава да играе в ЛЕ!

Мнениеот WARrior » 07 май 2012 14:03

bultras4e написа:Черноморец и Локо Пд според мен :roll: След тях Литекс и най-малко Левски.

+1
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

svobodni
Контакти:

Re: Левски,Черноморец, Литекс, Локо!Кой заслужава да играе в ЛЕ!

Мнениеот svobodni » 07 май 2012 14:07

Според мен Локо Пловдив и Черноморец...те защото играха най-честен футбол, и ние защото единствените мачове, в които паднахме бяха леко такааа....продадени 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 май 2012 14:09

Adramelech написа:......Предпочитам Левски да изпусне един сезон, но да се направи добър отбор, който да направи нещо различно от отпадане в еди кой си кръг или в плейофите. А и с тази игра, която показват ... ранното отпадане е сигурно.
То не, че останалите отбори ще направят нещо де, но все пак...

+1 :) А в предварителните кръгове на ЛЕ, защото възможностите на ВСИЧКИ други отбори - кандидати са до участието в тях, не по-нагоре, ще участват тези, които са го заслужили с класирането си в първенството (евентуално и купата).
Прогноза: "Локомотив" (има два варианта) и..... "Левски", все пак. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 май 2012 14:11, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски,Черноморец,Литекс,Локо - Кой заслужава да играе в ЛЕ?

Мнениеот PFC Litex » 07 май 2012 14:10

На този етап при положение, че ЦСКА, Лудогорец, Черноморец и Локо Пд. вземат квоти парадокса е, че само на един отбор стадионът отговаря на изискванията, за какво въобще се точим да ходим при големите като нямаме покрив над главите не зная.
Изображение

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Re: Левски,Черноморец,Литекс,Локо - Кой заслужава да играе в ЛЕ?

Мнениеот Lakokara4a » 07 май 2012 14:11

Не знам кой заслужава, но знам кой НЕ заслужава- Левски! Тия трагедии да вървят там откъдето са излезли и по-добре да не петнят името на великия клуб! Лично мое мнение!

Върни се в “Локо Пловдив”