Феновете ще поискат среща с Гергов
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Феновете ще поискат среща с Гергов
Сделка за Локомотив Пловдив най-вероятно няма да има. Това заяви Георги Гергов пред репортер на Plovdiv24.bg преди броени минути. "Сделка при тези условия няма да има, тъй като Галя Топалова иска прекалено много пари за клуба - 4 милиона лева", каза собственикът на Панаира. Очаквайте подробности в Plovdiv24.bg
-
- Контакти:
Честито пропадане на сделката на всички буфери, които злобееха срещу Ботев...
А на тези, които мислят трезво и изпитваха съчувствие, когато Митьо се ебава с нас, имат моето съчувствие... Наистина Пловдив не заслужава такава футболна участ
А на тези, които мислят трезво и изпитваха съчувствие, когато Митьо се ебава с нас, имат моето съчувствие... Наистина Пловдив не заслужава такава футболна участ

- sorcererals
- Контакти:
North side Boy написа:sorcererals написа:AREA BIANCONERA написа:Дано да има резултат, че почваме да ставаме като жълтите палячовци......сделка или не ????
Всички гледам коментират нормално, само на тебе пак "жълтите" са ти в устата. Ебати и комплекса, ***ти и чудото.
А за Галка мисля, че се опитахме още преди време да ви го кажем, но вие смятахте, че ви завиждаме, че злорадстваме и незнам си още какво. А сега май ви се тръсва на главата. Гледам с интерес какво ще се случи, но съдейки по действията на ханъмата, сделка едва ли ще има. А и Гергов не е човек, който обича действието "изваждане". Дано галка ме опровергае ид а не се превръща във втори селски, но засега няма такива изгледи.
Кво сте се опитвали пък вие да ни кажете за Топалова...
Виждайки как постъпва с играчите ви от шампионския отбор, още тогава виказахме, че ханъмата е втори селски. Вие обаче мислехте, че ви се подиграваме и ви завиждаме, защото сте си намерили пак купувач. Е тва ви казахме. И нещо, което не помня дали съм споменавал: в разговор с шофьорите(които по-рано са работили в Етап-Адрес) на автобуса, с който пътувахме до Ловеч за полуфинала за купата миналата пролет,стана дума за пловдивския футбол като цяло. Та те ни казаха, че топалова мрази да плаща големи пари. Неин коментар пред бивши техни колеги е бил следния: "Какви са тия, че ще взимат толкова пари. На твърда заплата до 1500 лв, който не му харесва, да си ходи". Не знам доколко е истина и преувеличено, но предвид действията , съм склонен да им повярвам. Вие обаче не вярвахте. Сега се виждат резултатите. Уж сте по-стабилни, уж сте финансово осигурени, а сте точно над нас в класирането. Верно, засега не сте сред изпадащите, но не забравяйте, че до края на сезона има още 15 кръга. Да не се окаже, че дербито ще е сред вече изпадналите ни отбори.
- LocoMotion
Феновете да не искат среща с Гергов, нито да пишат писма до Гергов, подобни на най-унизителното и раболепно писание - писмото на феновете на Батев до Ирена Кръстева, за което и аз се срамувам, въпреки че не съм ботевист! Нека феновете на Локо Пловдив имат предвид, че Локо Пловдив винаги е бил отбор на народа и на опозицията срещу комунизма в Пловдив, на пренебрегваните, на ощетените, на свободомислещата интелигенция в Пловдив! И такъв трябва да си остане! А Георги Гергов, който е член на ВС на БСП, и върти престъпни комунистически пари, за да финансира партията-майка, не може и не трябва да бъде собственик и президент на нашия отбор! Освен да досъсипе отбора ни и да го вкара в някакъв средняшки коловоз, друго този още по-голям селянин дори и от Христола, не може да направи! Всички го знаят , че пари не дава, защото трябва да се отчита на Гоце и другите си мафиотски покровители! По-добре стана, че сделката се разсъхна, за да не преживяваме унижението този боклук да ни води! Нека много-много не обиждаме Галя - тя в рамките на своите възможности прави необходимото, но да я призовем най- настоятелно да търси продажба на сериозен и ангажиран бизнесмен! 

Последна промяна от LocoMotion на 09 фев 2009 18:54, променено общо 1 път.
-
Така-така стойте си с Галка.Жалкото ви живуркане си е запазена марка за тимчето ви.
- LocoMotion
Според мен Гергов блъфира, той е новият Селски и иска сега, след като прекъсна преговорите за Локо, където не му беше мястото, да изнуди Христола да му даде Ботев евтино! Гергов си е комунист, член на ВС на БСП, почетен консул на Русия в Пловдив, така че обективно неговото място не е на Лаута на на АФД-то Обаче бат Митко не е прост и това вече, сигурен съм , го е разбрал! Сигурно още утре Славчо ще се обади на Митьо да му каже - Гергата ти дава 500бона, я дай отбора! Но бат Мите е пич и няма да се подведе! 

-
LocoMotion написа:Според мен Гергов блъфира, той е новият Селски и иска сега, след като прекъсна преговорите за Локо, където не му беше мястото, да изнуди Христола да му даде Ботев евтино! Гергов си е комунист, член на ВС на БСП, почетен консул на Русия в Пловдив, така че обективно неговото място не е на Лаута на на АФД-то Обаче бат Митко не е прост и това вече, сигурен съм , го е разбрал! Сигурно още утре Славчо ще се обади на Митьо да му каже - Гергата ти дава 500бона, я дай отбора! Но бат Мите е пич и няма да се подведе!
Ти дане си клонинг на селю?
- LocoMotion

Я виж го на снимката, по-голям селянин виждал ли си? Аз такова кожено яке с такава яка носих преди 20 години! По вълнен пуловер дава пресконференции и приема гости за преговори! Че има ли по-примитивен селянин от тоя!? Че дори и Христола е по-изискан и по-европейски! И тоя тръгнал да се глави за президент на пловдивския, европейския отбор, ВЪН! Може и в б-група да стигнем, но ще се върнем по достоен начин!

Верно, засега не сте сред изпадащите, но не забравяйте, че до края на сезона има още 15 кръга. Да не се окаже, че дербито ще е сред вече изпадналите ни отбори.[/quote]
Ще ви вкараме в ''б'' група ,бъди сигурен !
Ще ви вкараме в ''б'' група ,бъди сигурен !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
- sorcererals
- Контакти:
ivanjuve написа:Верно, засега не сте сред изпадащите, но не забравяйте, че до края на сезона има още 15 кръга. Да не се окаже, че дербито ще е сред вече изпадналите ни отбори.
Ще ви вкараме в ''б'' група ,бъди сигурен ![/quote]
Няма да е сефте да изпаднем, както иняма да е сефте да се опитате да ни вкарате в Б група. Единия път беше неуспешен, но ти предполагам не искаш да си спомняш за него.

Въпроса не е дали точно вие ще ни вкарате, според мен доста преди това ще сме изпаднали, въпроса е дербито да не се получи от вече изпаднали отбори. Това ще е жалкото. Ама пък ще е забавно догодина да има две дербита в Б група пред яка публика

П.С. Можеш да си промениш малко подписа. Вместо на селяка лика, сложи си на галка и го пребоядисай в черно-бяло. По-актуално ще е