Гергов заяви, че сделка няма да има на всяка цена

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fcb

Re: Гергов заяви, че сделка няма да има на всяка цена

Мнениеот fcb » 04 фев 2009 23:40

birabecks написа:Добре,може и така да е."Безплатен обяд няма" .Но я ми кажи,ако Гергов ви беше купил вас,как щяхте да реагирате?В смисъл,нямаше ли да сте доволни?

КВО МЕ ЗАНИМАВАш С ГЛУПОСТИ.В СЕГАшНОТО НИ ПОЛОЖЕНИЕ И МАЙМУНА ДА НИ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,ДОРИ ТИ ДА НИ СТАНЕш ПРЕЗИДЕНТ щЕ СЪМ ДОВОЛЕН.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 04 фев 2009 23:48

fcb написа:
birabecks написа:Добре,може и така да е."Безплатен обяд няма" .Но я ми кажи,ако Гергов ви беше купил вас,как щяхте да реагирате?В смисъл,нямаше ли да сте доволни?

КВО МЕ ЗАНИМАВАш С ГЛУПОСТИ.В СЕГАшНОТО НИ ПОЛОЖЕНИЕ И МАЙМУНА ДА НИ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,ДОРИ ТИ ДА НИ СТАНЕш ПРЕЗИДЕНТ щЕ СЪМ ДОВОЛЕН.

:D :D :D А защо си мислиш,че при нас е по-различно? Погледни класирането.И Галка като Сельо продава най-добрите ни играчи,по стадиона нищо не се прави,на мач не е идвала от сума време,даже дали въобще е идвала...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

niko1

Мнениеот niko1 » 04 фев 2009 23:59

Не ги разбирам жълтурите какво им помага за подобряване на тяхното мизерно положение писането на глупости и небивалици по наш адрес???!!!Поредният бисер е тази смешна басня за безимотният Георги Гергов,ДДС,Галя Топалова и малък Цецо фен на ботяф. :lol: :lol: :lol: Ако го прочетат това Гергов и Галя ще си умрат от смях.Авторът жълтур в бързината явно е забравил и няколкото други важни персони имащи отношение към сделката ,които са : Снежанка и седемте джуджета, котарака в чизми,червената шапчица без баба и,която е на море благодарение на Масларова,дузина елфи и тролове,крал Артур,Мерелин и неизбежният грешник ,обречен на безсмъртие, Митю наричан още Неградския. ;)

loko_1926
Контакти:

Мнениеот loko_1926 » 05 фев 2009 00:03

А иначе в чисто спортен аспект папагалите май са малко по-добре от нас.Поне тренера им става за нещо.Ааа и не спират развитието на играчите от собствената им школа.Така че има и по-зле от Митко Градския,тази икона на пловдивския футбол.Ей между другото той е много готин тип.К'во толкова не му харесват ? :mrgreen:

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2009 00:16

niko1 написа:Не ги разбирам жълтурите какво им помага за подобряване на тяхното мизерно положение писането на глупости и небивалици по наш адрес???!!!Поредният бисер е тази смешна басня за безимотният Георги Гергов,ДДС,Галя Топалова и малък Цецо фен на ботяф. :lol: :lol: :lol: Ако го прочетат това Гергов и Галя ще си умрат от смях.Авторът жълтур в бързината явно е забравил и няколкото други важни персони имащи отношение към сделката ,които са : Снежанка и седемте джуджета, котарака в чизми,червената шапчица без баба и,която е на море благодарение на Масларова,дузина елфи и тролове,крал Артур,Мерелин и неизбежният грешник ,обречен на безсмъртие, Митю наричан още Неградския. ;)

Мен ако питаш,никой нищо не може да каже,поне засега.Иначе,всеки ден - нови версии...

niko1

Мнениеот niko1 » 05 фев 2009 00:35

Аз мога... ;) Първата среща между Галя и Гергов беше на 29.12.2008 в 09.00 часа и се състоя в лоби бара на хотел Санкт Петербург.Между другото вярно ли е ,че си се срещал с форевърчето ,Бира?

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2009 00:53

niko1 написа:Аз мога... ;) Първата среща между Галя и Гергов беше на 29.12.2008 в 09.00 часа и се състоя в лоби бара на хотел Санкт Петербург.Между другото вярно ли е ,че си се срещал с форевърчето ,Бира?

Да,вярно е.С него доста време си "сипвахме" по форумите.Накрая реших да го видя какво представлява и директно го поканих да дойде на Дербито.Той пък взе,че дойде...

niko1

Мнениеот niko1 » 05 фев 2009 00:56

Явно имаш здрави нерви...Аз бих му се израдвал!Какъв му е проблема на този с нас?

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2009 01:08

niko1 написа:Явно имаш здрави нерви...Аз бих му се израдвал!Какъв му е проблема на този с нас?

:D Нямаше как...бях му обещал безпроблемно пребиваване преди и след мача.Даже му предложих да му взема билет за клетката и да дойде при нас.За да ни види кви сме ,що сме...че не ядем хора... ;) Той обаче,предпочете да отиде при жълтите и се натресъл в трибуна Изток :D Истината е,че ме попита къде е "неутралният" сектор.Обясних му,че в този мач "неутрални" няма.И така...Проблеми с нас той няма.Обича да провокира,а пък нали знаеш,нашите не ги обичат тези работи...Няколко от форума са му теглили по една и той на тях...тва е.Иначе е свестен.

ceco1
Контакти:

Мнениеот ceco1 » 05 фев 2009 14:09

Мен не ме интересуват партии ,ддс или далавери. Важното ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
да е добре и винаги преди ботяв.ЖАЛТУРИ не се бьркаите в работата на голямите.Вище си жьлтите г...!

Върни се в “Локо Пловдив”