Берое (Стара Загора) - Локомотив 1926 (Пловдив) - прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Локомотив 1926 (Пловдив) - прогнози

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 мар 2012 01:04

Най-приятната дестинация...всъщност 50 на 50 с Бургас :lol: Готин град,много приятели и на стадиона винаги е яко.Гледах последните два мача на Берое с Литекс и ЦСКА...за нас ще е много сложно :idea: Ще съм доволен и на равен.

И нещо от lportala:
Междувременно клуба на привържениците стартира записванията за екскурзия до Стара Загора, където в понеделник представителния отбор на Локомотив ще гостува на Берое в мач от първенството на България. Цена на пътуването в двете посоки е 7 лв., а от ръководството на старозагорци определи 5 лв. цена на билета за сектора за гости. Автобусите потеглят в деня на мача от 15.00 ч.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 мар 2012 01:32

"Ние, привържениците на Берое, обединени в Национален фенклуб Берое - Стара Загора, призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.

Успех, Стилияне! Ние сме с теб и вярваме, че ще победиш!"

Нека заедно подкрепим Капитана, момчета!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 01 апр 2012 16:20

Берое е еднствения клуб,както и феновете му,към които нямам и грам лоши чувства и затова,на това гостуване ходя с най-голямо удоволствие! Беройци имат голяма нужда от точки а и са домакини! Играта им през пролетта е мнго силна и затова мисля,че мача е 2-1 за тях! Дано всички футболисти са здрави след мача! Нека двете агитки да подкрепим в един глас Стилян Петров!

САМО БЕРОЕ
Контакти:

Мнениеот САМО БЕРОЕ » 01 апр 2012 18:25

Стилиян със сигурност ще получи подкрепа от трибуните !

Image

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 апр 2012 18:27

Как да имаш лоши чувства :) То ги няма на картата :) Грам не ме кефят, като се превъзбудят, а са на нивото на Аасеновец като агитка... Скоро и Ловеч ще ги изпреварят.

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 01 апр 2012 21:44

В Зарата са пичове.Тоя мач ще е много тежък.Ще идем да пием по две-три бири и...ще видим кво ще правиме :roll:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 апр 2012 22:09

Аз продължавам да смятам, че в настоящата ситуация в първенството, местата даващи право на участие в Евротурнирите са напълно достижими. Трябва да подходим максимално концентрирани и мобилизирани към всеки мач и да се борим за всяка точка, а не да разчитаме на един мач за купата.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 02 апр 2012 08:41

Пловдив1926 написа:Как да имаш лоши чувства :) То ги няма на картата :) Грам не ме кефят, като се превъзбудят, а са на нивото на Аасеновец като агитка... Скоро и Ловеч ще ги изпреварят.

Какъв Ловеч бе пич , та те са на светлинни години пред нас , както по брой , така и по традиции и история :?
Иначе , браво за мнението ти ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 02 апр 2012 10:56

Берое винаги са ми били симпатични и като отбор и като публика! Стига сте говорили глупости, че нямали фенове! Лично за мен са петата най-добра агитка(знаете кои са първите 4).

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 апр 2012 11:38

Определено Стара Загора е много футболен град и хората там обичат футбола и отбора си. Преди известно време жълтите смешници се опитаха пак да се правят на много велики и казаха, че дербито Берое - Ботев било дербито на Южна България, но хората от Стара Загора не са от вчера и ясно им показаха, че много добре знаят, кой е отбора на Пловдив. Аз уважавам много Берое и феновете на този отбор и знам, че това е взаимно.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”