Локомотив е отбора на Пловдив за 21 век
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив е отбора на Пловдив за 21 век
Напълно нормална класация. След разпадането на Марица и Спартак, които все пак са имали някакви успехи, Локомотив остана единствения пловдивски тим който защитава футболната чест в града. Дано новосъздаденото Сдружение тръгне по нашите стъпки.

- Tribune East 1912
- Контакти:
Напълно нормална класация, все пак в последните 10 години най-стария футболен клуб бе съсипан от лицето д.х.-с, който стана любимец на един от другите отбори в Пловдив.
А относно това кой е отборът на Пловдив - сравнете посещаемостта на Ботев и другия отбор за последните мачове, ако щете и години, и ще се види ясно кой отбор е по-обичан в града.
ПП - Всички отбори в България признаха 100 годишнината на Ботев, не знам какво толкова ви бърка това и само едно и също плямпате. Като напишете, че "било сдружение на 2 години" какво ще промените? Сами си вярвате, даже и в тва се съмнявам.
А относно това кой е отборът на Пловдив - сравнете посещаемостта на Ботев и другия отбор за последните мачове, ако щете и години, и ще се види ясно кой отбор е по-обичан в града.
ПП - Всички отбори в България признаха 100 годишнината на Ботев, не знам какво толкова ви бърка това и само едно и също плямпате. Като напишете, че "било сдружение на 2 години" какво ще промените? Сами си вярвате, даже и в тва се съмнявам.
Честито,великани сте.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- Пловдив1926
- Контакти:
Извинявам се за офтопиля, но сте ужасни досадници. То не бяха билборди, реклами по радиото и натрапване по всякакъв начин на годишнината ви успорвана от много хора, но останала недоказана.
Смешно е и да говорите за посещаемост. За последните 12 години имате точно един сезон с някаква читава бройка. Преди ходехте по 1000 на домакинство и 20 на гостуване, докато в тези години ние препълвахме всички стадиони и бях е първи по посещаемост?
В новия век си затрихте отбора, направихте нов, три години(дотук) в Б група и една във В !? В коя класация да ви има по-точно? Това, че събрахте сеирджите с безплатни входчета и екскурзии не ви прави успешен клуб.
Смешно е и да говорите за посещаемост. За последните 12 години имате точно един сезон с някаква читава бройка. Преди ходехте по 1000 на домакинство и 20 на гостуване, докато в тези години ние препълвахме всички стадиони и бях е първи по посещаемост?
В новия век си затрихте отбора, направихте нов, три години(дотук) в Б група и една във В !? В коя класация да ви има по-точно? Това, че събрахте сеирджите с безплатни входчета и екскурзии не ви прави успешен клуб.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- White Snake
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:Напълно нормална класация, все пак в последните 10 години най-стария футболен клуб бе съсипан от лицето д.х.-с, който стана любимец на един от другите отбори в Пловдив.
Тези класации не се влияят от писаници във форуми и неработещи турникети.
Кои са всички отбори,които са признали 100 годишнината ? Като напишете 100 години вяра,красота и не знам си какво,какво ще промените ?.
Ми сега в Брестник стадиона като е с 2000 места,другите 10-15 хил как ще гледате мачовете?Ами на 2 юни кво правиме ? Айде,Пърпъл могат да свирят и на къра,имат апаратура,ама Борусия Дортмунд или БарЦИлона къде ше играят.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
Tribune East 1912 написа:Напълно нормална класация, все пак в последните 10 години най-стария футболен клуб бе съсипан от лицето д.х.-с, който стана любимец на един от другите отбори в Пловдив.
Относно това, кой е отборът на Пловдив - сравняваме посещаемостта и регистрирани членове в Локомотив и другия отбор, за всички времена и години от съществуването им и виждаме кой е по-обичан в града. Особено преди съсипването на българското село с ТКЗСта и масовия наплив в града след 50те години. Да не бяха комунягите, нямаше да излезете от Ухото ама никога!
Класацията е точна, принципна и отразява настоящето, в което всички живеем. За нас тя е чест. За Пловдив е гордост. Защо за вас не е така... сами си знаете.
П.П. Като напишете "временно" какво ще промените, то и вашето 100 е временно.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
ПП - Всички отбори в България признаха 100 годишнината на Ботев, не знам какво толкова ви бърка това и само едно и също плямпате. Като напишете, че "било сдружение на 2 години" какво ще промените? Сами си вярвате, даже и в тва се съмнявам.[/quote]
Не ни интересува въобще на колко години е клубчето ви.Проблема е в лъжата!Нормално е да не може да схванете за какво става на въпрос ,след като основното при вас са лъжите, комплексите и простотията.Да по стар клуб сте от нас и това никой от нас не го оспорва!На вас какъв ви е проблема да се изкарвате сто годишни??!!!Не разбирам какво печелите с тези лъжи и измислици!Защо не си сложите например 1917 година и да престанете с глупавите си претенции?Кои са тези всички отбори ,които са признали така наречената ви годишнина?
И да дам един пример за типично жълтурско поведение:
Имат лозунг 100 красота,вяра борба.До тук добре , но аз като нормален пловдивчанин питам за каква красота, вяра и борба става на въпрос в последните двадесет години??!!Явно за жълтите е красиво да играеш безобразно и да те бие кой къде те свари, да вееш гордо турското знаме?..Явно за жълтите вярата е в това да гонят по магистралата собствените си играчи за да ги бият?Явно за жълтите борбата е да те спасява държавният глава от изпадане няколко пъти и да рекетираш собственика на отбора си за рекет от 500 лева на месец?...След като това са само част от фактите от жалкото съществуване на любимото БКП отроче , то не мисля ,че е възможно нормални хора да изричат и пишат горният лозунг...
ПП - Всички отбори в България признаха 100 годишнината на Ботев, не знам какво толкова ви бърка това и само едно и също плямпате. Като напишете, че "било сдружение на 2 години" какво ще промените? Сами си вярвате, даже и в тва се съмнявам.[/quote]
Не ни интересува въобще на колко години е клубчето ви.Проблема е в лъжата!Нормално е да не може да схванете за какво става на въпрос ,след като основното при вас са лъжите, комплексите и простотията.Да по стар клуб сте от нас и това никой от нас не го оспорва!На вас какъв ви е проблема да се изкарвате сто годишни??!!!Не разбирам какво печелите с тези лъжи и измислици!Защо не си сложите например 1917 година и да престанете с глупавите си претенции?Кои са тези всички отбори ,които са признали така наречената ви годишнина?
И да дам един пример за типично жълтурско поведение:
Имат лозунг 100 красота,вяра борба.До тук добре , но аз като нормален пловдивчанин питам за каква красота, вяра и борба става на въпрос в последните двадесет години??!!Явно за жълтите е красиво да играеш безобразно и да те бие кой къде те свари, да вееш гордо турското знаме?..Явно за жълтите вярата е в това да гонят по магистралата собствените си играчи за да ги бият?Явно за жълтите борбата е да те спасява държавният глава от изпадане няколко пъти и да рекетираш собственика на отбора си за рекет от 500 лева на месец?...След като това са само част от фактите от жалкото съществуване на любимото БКП отроче , то не мисля ,че е възможно нормални хора да изричат и пишат горният лозунг...
Последна промяна от Нико на 20 мар 2012 20:50, променено общо 1 път.
Пловдив1926 написа:Flash1912 написа:Временно класиранеЩо не извадиш за 20 век
Ние гледаме в бъдещето, а не сме блед спомен от миналото като вас.
Най-лошото е когато човек не помни миналото си, ама хайде. Честито на Левски - отбора на България за 21 век, на Литекс - провинциалния отбор за 21 век, на Черно море - отбора на морето за 21 век и на Локомотив София - отборът на железниците за 21 век.
Да вземем да си го сложим на билборд
Какво ще кажете
После ще имаме редкия шанс да отворим сто теми с хиляда снимки под наслов "комплексарщина"

После ще имаме редкия шанс да отворим сто теми с хиляда снимки под наслов "комплексарщина"
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Дали само посоченото от теб "лице" е виновно за разсипията във вашия клуб ? Кой търпя това лице 10 /словом десет/ години ? Публична тайна е и вие си я знаете,че определени хора бяха "на щат" при това "лице".И сега същите хора ви водят агитката и нещата пак се повтарят...За да не бъда голословен,ще цитирам един от най-изявените ви форумни "ултраси":
"от Raoul_Duke на 20 Мар 2012 15:26
Bourgas написа: как с толкова пари не сте взели добри играчи зимата.
Нали знаеш - където има голям кокал, има много лапачи и интересчии. Отклоняват се много кинти по разни джобове. Скоро на биг боса ще му светне сигналната лампа и ще развърти метлата."
Апропо,не си ли задаваш въпроса защо ви взе г-н Василев,ковчежник на една етническа партия,с подизпълнители Делян Пеевски и майка му /при която отидохте с букет цветя/.Според мен,отговорът се крие някъде тук...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=260307...идват европари от еврофондовете,а г-н Василев в едно интервю преди месец откровено каза :" Ако държавата си изтегли парите,КТБ може да фалира".А бате Бойко е хитър - той няма да изтегли парите,а ДПС няма да му прави сечено.В този ред на мисли,пари ще има,но не за вашия клуб
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg