727150 написа:Интересно е кой ще е следващият треньор , който ще се сдобие с фамилията Симитлишки .
А на мен ми е интересно кои ще са следващите чалгари излупкани от Коко????
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
727150 написа:Интересно е кой ще е следващият треньор , който ще се сдобие с фамилията Симитлишки .
D.Georgiev написа:Според мен няма значение кой с кого ще се падне, а дали ще бъде домакин (тук до някаква степен изключвам Симитли). Едва ли феновете на който и да е от тези отбори биха искали да гостуват в Пловдив, Ловеч или Разград.
[/center]
[/center]Пловдив1926 написа:Ние, че ще се чувстваме домакини в Ловеч е повече от ясно. Ама в тоя Ловеч се играе още в 94 година от г-дата в черни дрехи, това е единственото, което ме притеснява. Иначе мач от 19:00 дали няма да има 3-4 000 улрас и да бутнем трибуната за гости![]()
![]()
[/center]Blagoy написа:Пловдив1926 написа:Ние, че ще се чувстваме домакини в Ловеч е повече от ясно. Ама в тоя Ловеч се играе още в 94 година от г-дата в черни дрехи, това е единственото, което ме притеснява. Иначе мач от 19:00 дали няма да има 3-4 000 улрас и да бутнем трибуната за гости![]()
![]()
По-тъпо мнение отдавна не бях чел...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост