Краят на Гонг.бг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

razbira4
Контакти:

Краят на Гонг.бг

Мнениеот razbira4 » 30 ное 2019 12:01

То бива наглост и навеждане на Домусчиеви брадърс, ама това с обявяването на кристалната неотсъдена дузпа за несъществуваща на мача Лудогорец - Локо Пд беше връх във връзването на обувки, изотзад...
Що тогава не коментирате и някои дреболии като отсъждане на две ситуацийки в полза на Лудогорец - в 89-та минута, когато след единоборство между Аралица и Моци се отсъжда фаул на нападателя след като ситуацията е отминала, Пламен Илиев е взел топката и тръгва да я подава...и другата, в 92-минута, когато се отсъжда едно откровено симулативно проскане на Антон Недялков пред очите на съдията...ако това е фаул, то “несъществуващата” дузпа всъщност е за разстрел...
Да ви кажа, че такива фаулове се дават, за да може да се бави време. Изпълнение по 1 минута и убиване на темпото.

Но всъщност убихте моето желание да ви чета продажническия сайт.

Сбогом. И не се чудете, че се радваме, когато падне Лудогорец в Европа. Полудяваме от радост всъщност, когато гледаме никого ненужния на България да пада! Там има и дузпи, и червени картони си носят съдиите, и панталони носят. А тук забелязахте ли кой беше 4-ти съдияна Лудогорец-Локо Пд? Който всъщност явно е преценил, нямало дузпа. И който свири всички мачове на конкурентите на разградчани...Ъ?

П.С. Ако ми изтриете мнението, ще знам, че сте го прочели.

mark1926
Контакти:

Re: Краят на Гонг.бг

Мнениеот mark1926 » 30 ное 2019 13:45

razbira4 написа:То бива наглост и навеждане на Домусчиеви брадърс, ама това с обявяването на кристалната неотсъдена дузпа за несъществуваща на мача Лудогорец - Локо Пд беше връх във връзването на обувки, изотзад...
Що тогава не коментирате и някои дреболии като отсъждане на две ситуацийки в полза на Лудогорец - в 89-та минута, когато след единоборство между Аралица и Моци се отсъжда фаул на нападателя след като ситуацията е отминала, Пламен Илиев е взел топката и тръгва да я подава...и другата, в 92-минута, когато се отсъжда едно откровено симулативно проскане на Антон Недялков пред очите на съдията...ако това е фаул, то “несъществуващата” дузпа всъщност е за разстрел...
Да ви кажа, че такива фаулове се дават, за да може да се бави време. Изпълнение по 1 минута и убиване на темпото.

Но всъщност убихте моето желание да ви чета продажническия сайт.

Сбогом. И не се чудете, че се радваме, когато падне Лудогорец в Европа. Полудяваме от радост всъщност, когато гледаме никого ненужния на България да пада! Там има и дузпи, и червени картони си носят съдиите, и панталони носят. А тук забелязахте ли кой беше 4-ти съдияна Лудогорец-Локо Пд? Който всъщност явно е преценил, нямало дузпа. И който свири всички мачове на конкурентите на разградчани...Ъ?

П.С. Ако ми изтриете мнението, ще знам, че сте го прочели.

Черно-бели братко, не се въздържах и аз отворих тема по несправедливите твърдения на два сайта! Но всичко съм документирал и поставил с линкове! Прав си за всичко!

САМО ЛОКО!!!

Потребителски аватар
Jorj
Контакти:

Re: Краят на Гонг.бг

Мнениеот Jorj » 30 ное 2019 19:46

Не само Локо ПД страда от действията на "рязания". Потърпевши са повечето отбори от А група !! То не бяха подкупи на съдии, "правилни" за Лудогорец отсъждания, фаворизиране на играчи...да продължавам ли...... Но ЯВНО ТОЙ Е "ПРАВИЛНИЯТ" ЧОВЕК ЗА БФС И ВЛАСТТА !!!! И ТОВА ВЕЧЕ ГОДИНИ НАРЕД. !! ДА СЕ НАДЯВАМЕ , ЧЕ СЛЕД МАХАНЕТО НА ПЕРУКАТА, ТАЗИ "ЛУДОГОРСКА АНОМАЛИЯ" ще бъде нормализирана!!

Върни се в “Локо Пловдив”