Градски, в неделя на оградата чаршафите ви в каква зависимост София: паланки и села ще са? Аз залагам на 1:8, ама може и да ви надценявам и да е 1:10.
Не знам точно вие как говорите за градове, при положение, че ако ги нямаше селските фенклубчета сте живи-умрели. Айде, напоследък почнахте да набирате някаква бройка в София, след като увеличи населението си няколко пъти вследствие на приселението на всякакви пришълци, ама те на гостувания рядко ходят.
Локомотив Пловдив- ЦСКА-София 20.10.2019 17:45
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив- ЦСКА-София 20.10.2019 17:45
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Камила, камилата е животно- грозно, космато ,с гърбица(ци) не може да си избърше дупето, речта и е от полумаймунски звуци, вместо пръсти има копита??? Щом не се обиждаш на камила, аз предлагам това описание да влезне в речника за редовия фен на цска??? Много ви отива, а и само трябва да добавим, че сте селяци и готово...
Ще страдате на Лаута,много, смърфове срещу камили...
САМО ЛОКО!!!
Ще страдате на Лаута,много, смърфове срещу камили...
САМО ЛОКО!!!
TristaNNN написа:1-0 за домакините и призиви "Вън селското ръководство!"
A oще по-сладкото е, че голът е от засада и цяла България се радва на такава победа над крадците на идентичности!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс