Това при нас в Тъпалгария го има само!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

silver_bg
Контакти:

Re: Това при нас в Тъпалгария го има само!

Мнениеот silver_bg » 23 ное 2008 20:56

Тва ли са ти фактите бе?! Били с еднакви имена, ахахахах?! :D Слабо ме интересува Димитър Благоев кво е правил, защото няма нищо общо с футболния клуб основан 1912 година.

А колкото до славното ни зачатие, няма как баце, няма как:

http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news ... ewsid=2436

А това е човека, които чете реч при откриването паметника на Христо Ботев, който някой по-горе предложи да се чупи.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%BE%D0%B2

Взехте да минавате всякви граници в опитите си да ни очерните, поспрете се малко, направо жалка работа. :x

EBA4A_NA_GALTI

Мнениеот EBA4A_NA_GALTI » 23 ное 2008 20:59

АБЕ КВО ИМ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ЖЪЛТИТЕ СЕЛСКИ ФИЛОСОФИ, ОТКРАДНАЛИ ЕДНА ТОПКА ОТ КОЛЕЖА ПРЕЗ 1912 ГОДИНА И ПОЧНАЛИ ДА РИТАТ В КВАРТАЛНАТА ГРАДИНКА, НО ТЪЙ КАТО БИЛИ МАЛОЛЕТНИ, ПЪРВИТЕ ЮРИДИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА КЛУБ БОТЕВ СА ЧАК ОТ 1918 ГОДИНА - ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ НИКОЙ ОТ ЖЪЛТИТЕ СЕЛСКИ ФИЛОСОФИ НЕ Е УСПЯЛ ДА ОБОРИ ТЕЗИ ФАКТИ, НЯМА И ДА СТАНЕ ЗАЩОТО ТЕ РАЗЧИТАТ НА ЛЪЖИ И ЛЕГЕНДИ, А НИЕ БОРАВИМ САМО С ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА !! КОЙТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ НАПИСАНОТО, НЕКА ДА КАЖЕ КОИ СА ОСНОВАТЕЛИТЕ НА БОТЕВ И КАКВИ СА ТЕХНИТЕ ГОДИНИ НА РАЖДАНЕ!??!??!?!

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 23 ное 2008 21:08

birabecks написа:
silver_bg написа:Аз много добре знам как сме се пръкнали, интересно ми е ти/вие как ша го интерпретираш?! ;)

:D Интерпретацията всеки си я прави,както му е удобно...Аз лично се дразня от това,че ако някой каже или направи нещо срещу ФК"Ботев" или ФК"Левски" ,веднага го обявяват за едва ли не антибългарин или нещо от сорта.Макар че всички знаем , че това не се прави конкретно срещу личности като Ботев и Левски.Трябва да си наистина болен мозък или анадолец ,за да направиш нещо подобно.Знае се също така , че тези два клуба нямат нищо общо с Ботев и Апостола,просто защото са само някакви ФУТБОЛНИ клубове по случайност кръстени на две велики личности,свързани с историята на България...

Не отричам казаното от теб. Ние феновете на отборите с имена на национални герой не трябва да спекулираме с имената им, но и всички наши противници трябва да внимават ква я вършат. Ботев и Левски са за всички.

Тоя над мен нека поговори с някои от историците ви, сигурен съм че ги знае, с тях сме водели този спор много пъти, нека те му кажат кога е роден Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 23 ное 2008 21:13

silver_bg написа:Тва ли са ти фактите бе?! Били с еднакви имена, ахахахах?! :D Слабо ме интересува Димитър Благоев кво е правил, защото няма нищо общо с футболния клуб основан 1912 година.

А колкото до славното ни зачатие, няма как баце, няма как:

http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news ... ewsid=2436

А това е човека, които чете реч при откриването паметника на Христо Ботев, който някой по-горе предложи да се чупи.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%BE%D0%B2

Взехте да минавате всякви граници в опитите си да ни очерните, поспрете се малко, направо жалка работа. :x

Историята на Пловдив я знаем ,а и аз лично не искам да ви "очерня"...Още повече,темата я пусна наше момче ,с което съм съгласен.Но разговорът тръгна в друга посока...Затова казах, че историята се интерпретира субективно от някои...Я ми кажи тогава, каква е връзката м/у лицето Д.Христолов и Ботев,не ФК"Ботев" ? Или на "брокерите" и Агробизнесбанк /банката на Доган/...Отговорът е ясен ,мисля...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 23 ное 2008 21:14

Баце ...!?! Я преведи това?

Нищо против да си славите както и с каквото искате отбора си. Подобни фигури, както на градско, така и на национално ниво, дал Бог при нас достатъчно. Те в предстоящия мач няма да играят.

Преди да се направиш "ощипана мома", как някой ви "черни", забележи индивида от вашите на когото отговарях. Вземи си го ограмотявай ти.

Докато овце щъкат по линията, влака ще гази!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 23 ное 2008 21:28

silver_bg написа:
Не отричам казаното от теб. Ние феновете на отборите с имена на национални герой не трябва да спекулираме с имената им, но и всички наши противници трябва да внимават ква я вършат. Ботев и Левски са за всички.

Тоя над мен нека поговори с някои от историците ви, сигурен съм че ги знае, с тях сме водели този спор много пъти, нека те му кажат кога е роден Ботев Пловдив.

:D :D :D Виж бе,майна,с Ебача недей да спориш...Той е доста краен,да не кажа аааа...праволинеен.Не отричам и аз бях така преди 25 години...всичко пред очите ми беше черно и бяло.Има такива пичове и при вашите,така че...Аз лично предпочитам да я караме по-кротко.Спорове между нас винаги ще има.Но е добре да си контактуваме нормално,като нормални хора.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 23 ное 2008 21:33

birabecks написа:Историята на Пловдив я знаем ,а и аз лично не искам да ви "очерня"...Още повече,темата я пусна наше момче ,с което съм съгласен.Но разговорът тръгна в друга посока...Затова казах, че историята се интерпретира субективно от някои...Я ми кажи тогава, каква е връзката м/у лицето Д.Христолов и Ботев,не ФК"Ботев" ? Или на "брокерите" и Агробизнесбанк /банката на Доган/...Отговорът е ясен ,мисля...

Никъде не съм казвал, че футболния клуб има нещо общо пряко с Христо Ботев. Кръстили са го така, защото "всички изпитвахме едно голямо преклонение пред Христо Ботев и единодушно определихме той да е патрон на дружеството". Хората тогава едва ли са предполагали, че разни идиоти като Селския след време ще имат нещо общо с тяхното спортно дружество или пък че заради футбола ша се бием и псуваме.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 23 ное 2008 22:04

Ами то, общо взето това са пътищата. В единия вариант си взимаш кумир, патрон, идея с която "да правиш равнис" и си летиш с нея.
В другия започваш сам и се осланяш единствено на собствените сили. Драпаш, градиш си сам името и ... така.
Ние сме избрали втория, вие първия. Чат-пат чувате: "Вие петните името", а ние "Вашето не струва".

Ако трябва да се върнем към основната тема, да гориш символ на врага е същото, като той да гори твоето. Докато го има едното, ще го има и другото. Да се морализира по темата, за мен не си струва.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”