А група Локомотив - Пирин (Благоевград)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: А група Локомотив - Пирин (Благоевград)

Мнениеот mark1926 » 27 мар 2016 21:20

icko65 написа:Да бяхте написали през кой век е мача!?

Мда, прав си, най -искреният неутрален фен, един мач на Локомотив е равен поне на ВЕК от емоции ;) ...

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 мар 2016 14:35

И кой да пази вместо Харуби? Витанов ли :lol: ? Ще навлезе във форма, далеч повече се притеснявам за защитата ни. И на мен ми се щеше Марто да си партнира с Мансур, ама втория отново е контузен, тъй че няма да играе. Дано Илиев им е издърпал ушите след предния мач, този трябва да го вземем задължително, Пирин от известно време са стабилен отбор.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 30 мар 2016 11:07

Със сигурност резултата ще е двуцифрен, въпроса е дали домакините ще вкарат под или над 15 гола.
Личната ми прогноза е 16-1.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 30 мар 2016 22:24

Цецо Чука написа:Със сигурност резултата ще е двуцифрен, въпроса е дали домакините ще вкарат под или над 15 гола.
Личната ми прогноза е 16-1.

Въртим се в омагьосан кръг ... 16-1... 1+6+1 = 8 :twisted: Това ни навежда на мисълта и далечните архаични спомени за 8 осем(-еминителя- ) КРАНА НА сТРОЕЖА... освен като разделим 8-цата по средата и се получава ОО, тоалетни неволи, предназначението на Строежа е и за хора без терен при ОСЕМ......

Чук(ч)а имаш ли терен? НЯМА НАЧИН ДА си без липсата му, благодаря ,че ми го създаваш терена... за... :lol:

Чук(ч)а малък, секс има ли ?... :lol:

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 01 апр 2016 22:16

Страхотен мач от нашите и супер Камбуров. Тотална доминация с изключение на първите 15 минути. Личи си че Илиев е дърпал уши след провала във Варна. Обаче отново допускаме леки голове, защитата трябва да се заздрави.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 апр 2016 22:46

soccerav написа:Страхотен мач от нашите и супер Камбуров. Тотална доминация с изключение на първите 15 минути. Личи си че Илиев е дърпал уши след провала във Варна. Обаче отново допускаме леки голове, защитата трябва да се заздрави.

И Котев, и Тунчев и Ванката са далече от добрите си дни. Някои по-бързи нападатели ще им скъсат дупетата. Ванката има много да наваксва. Дано бием и Славия, но ще е много трудно.

Върни се в “Локо Пловдив”