Мнениеот mark1926 » 08 мар 2016 23:01
Илиян Илиев и показаното от футболистите ни ми върнаха удоволствието и тръпката преди всеки мач. Нямам търпение да дойде мача с монтанци. Но най- ме радва публиката на Локомотив... вътрешно съм щастлив, че съм Локомотивец. Публиката доказа, че е с достойнство, че е интелигентна, че не е рая. Нямаше да е нормално да не сме гости срещу Левски.
Викат те на среща да се обсъди коко динев, гарантират ти нормален диалог, всеки спокойно да си изкаже мнението... и те пребиват. А си известен фен, уж с уважение, но пощада няма. КОй да е сигурен, че не е следващия?...
Непрекъснато те псуват и обиждат, държат се сякаш си трета ръка хора. А същите биещи и псуващи вършат преврати, разни войни с хората в чието управление се спаси Локомотив. Същите дори не искат да приемат, че не г-н Думанов превърна Локомотив гост на собствениян си стадион. За да се постигне това е нужна много повече власт от, притежаваната от Думанов. Били ни лъгали президенти и затова нямало хора, апатия. Е, КАК ПРИ ДРУГИТЕ ТРИ АГИТКИ , ЕДНАТА ЛЪГАНА ПОВЕЧЕ И ОТ НАС , няма подобно падение?
Истината е , че ако имаш достойнство, няма да застанеш редом с Безумците... така ги определи г-н Неделчев и това дори е цензуриран вариант. Но действително само Безумие е способно да откаже хора, Локомотивците, които, ДОКАЗАНО, си поздравяват отбора и при загуба с 0-5 и то на Лаута.
Ето че имало сила, която да спре великото изживяване да пееш 90 минути за любимия Локомотив, въпреки резултати и купи, само в името на победата... победата вътре в Локомотивеца- неговото вяра, неговато семейство, неговата душа.
На аббсолютно всеки истинен въпрос(с истинските факти и ситуации) има и точен истински отговор. За да се излезе от ситуацията е необходимо виновниците да не се самозалъгват със Славов, Думанов, лъжи на президенти, а да СИ ЗАДАТ ИСТИНСКИТЕ ВЪПРОСИ, не фалшивите си питания, с които ПОЛУЧАВАТ И ГРЕШНИ ОТГОВОРИ...
п.п. А построяването на Бесика ни най- малко няма да реши проблема... просто и тогава Локомотивци ще са с достойнство...