НЕУТРАЛНИ ФЕНОВЕ, за кой ще държите на пловдивското дерби?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

НЕУТРАЛНИ ФЕНОВЕ, за кой ще държите на пловдивското дерби?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Re: НЕУТРАЛНИ ФЕНОВЕ, за кой ще държите на пловдивското дерби?

Мнениеот Arto » 27 сеп 2014 11:01

Sunway написа:Гласувах за Ботев Пловдив, защото това е отборът на сърцето ми и носещ името на един от най-големите българи Христо Ботев.Без да се заяждам, само да кажа на неутралните фенове, че отборът на Ботев има, винаги е имал и ще има повече привърженици в Пловдив от Локомотив (поради ред причини)..проста справка са зрителите на мачовете на двата отбора.

П.С. Тук няма неутрални фенове, поради една или друга причина всеки фен държи за някой отбор да победи..прост пример са изборите Независим кандидат а подкрепен от партия за изборите....е да ти "е.ем" и независимият депутат да ме извинявате за израза, но е точно така :)

Колко много глупости в 3 реда. :roll:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 сеп 2014 14:18

Хамър написа:Коматевци пак се правят на... Анкетата е за неутралните фенове, а той ми гласувал, разбираш ли.

Напомня ми на една бабичка по програма Хоризонт през лятото на 1990 г.- била безпартиен член.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2014 14:28

Те всичките са безпартийни членове, партията няма значение, който е на власт - на него са член, вкючително и резервни членове на 1-2 в опозиция за всеки случай :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”