Класиране след 6 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Класиране след 6 кръг

Мнениеот Iceberg » 01 сеп 2014 14:43

smurfcho написа:
Iceberg написа:
smurfcho написа:Препоръчвам ви да не живеете чак толкова в форума...Като съм бил онлайн, да не ми излизат известия случайно, че ми се споменава името в някоя тема или аз съм длъжен да чета всяка една, за да не би някой да ме е споменал случайно? Аз като такъв голям измамник просто ще спря да си пускам прогнозите, за да няма повече такива хора, на които съм паднал в очите :)

Не Смърфчо, не е нужно да спираш! Просто играй по правилата, а ако нещо без да искаш или пък нарочно направиш, има лесно. Излез като мъж и кажи. Извини се, че си "забравил" и продължи. Така помагаш и на администриращия играта, щото няма да се чуди, какво да прави, та да те скатава ;) Нещата са прости и ясни. Сбъркал, забравил, умишлено или не.. има си правила. Той администратора е затова, да следи и да ги спазва. Толкова е просто...

Ето "забравил" съм и кажи какво трябва да ми е наказанието според теб и аз го приемам... Да ми анулират точките от кръга, да ми зачетат първата прогноза или ако ще ти е по-спокойно всичките ми точки до сега?

Първо, не съм аз този, който казва! Второ, сто пъти написах, че не ти ща наказанието (може би ти е за пръв път?), а просто справедливост и зачитане на правилата. Според мен, понеже Стария искаше "повече мнения по въпроса", трябва да ти се зачете първата прогноза, която е редовната и да се анулира втората, понеже не е според правилата. Пак пояснявам, в правилата пише, че може само по една прогноза и никъде не се споменава, че не можеш да правиш промени в първоначалната си такава. Но това трябва да става през цитат (защото така всичко се вижда и е ясно) или да се споменава поне във втория пост или там ако се колебаеш трети или четвърти дори с променена прогноза...., че правиш промяна. Това означава, че го правиш умишлено, че променяш прогнозата си и това автоматично прави нещата по правилата. Но втора дадена прогноза, различна от първата, дали умишлено или несъзнателно (което може да го направи или много отнесен чиляк или много прост, че да не се сети да провери), това е нарушение на правилата и като за пръв път просто се зачита първата прогноза и се анулират последващите за кръга. Ако продължиш обаче в следващ кръг със "забравянето" и "объркването", може би ще трябва и санкция, но това нека го мисли и решава администриращия. На мен ми е все тая. Ако реша, че играта е справедлива и се спазват правилата, ще продължа да се забавлявам и да участвам, ако не.. просто изчезвам. Това е, всеки си взема решенията.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 01 сеп 2014 14:56

Призовам staria да ме накаже по най-строгия начин за този жесток и непростим мой опит за измама, който беше хванат от Робин ХуД на играта с прогнозите Iceberg, и заради който се изписаха една камара мнения и през цялата дискусия се правих на разсеян, че не ги виждам какво се пише, а свъщност бях онлайн! Искаме правда и smurfcho в затвора!
Последна промяна от smurfcho на 01 сеп 2014 15:20, променено общо 2 пъти.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 сеп 2014 15:08

smurfcho написа:Призовам staria да ме накаже по най-строгия начин за този жесток и непростим мой опит за измама, който беше хванат от робин хут-а на играта с прогнозите Iceberg, и заради който се изписаха една камара мнения и през цялата дискусия се правих на разсеян, че не ги виждам какво се пише, а свъщност бях онлайн! Искаме правда и smurfcho в затвора!

Глупак! :) Освен, че те съжалявам, някак си и на смях ме избива! Друго какво да кажа, ти сам се излагаш.... :mrgreen: А Робин ХуДовците (пише се с"Д" грамотнико), бяха други (ботевисти), ама то има ли смисъл повече да те коментира човек?! :) :) Само ще кажа, че както и преди, пак си винаги онлайн тук, но сега вече църцаросваш, а тогава си мълчеше... ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 01 сеп 2014 15:25

Iceberg написа:
smurfcho написа:Призовам staria да ме накаже по най-строгия начин за този жесток и непростим мой опит за измама, който беше хванат от робин хут-а на играта с прогнозите Iceberg, и заради който се изписаха една камара мнения и през цялата дискусия се правих на разсеян, че не ги виждам какво се пише, а свъщност бях онлайн! Искаме правда и smurfcho в затвора!

Глупак! :) Освен, че те съжалявам, някак си и на смях ме избива! Друго какво да кажа, ти сам се излагаш.... :mrgreen: А Робин ХуДовците (пише се с"Д" грамотнико), бяха други (ботевисти), ама то има ли смисъл повече да те коментира човек?! :) :) Само ще кажа, че както и преди, пак си винаги онлайн тук, но сега вече църцаросваш, а тогава си мълчеше... ;)

Аз ти препоръчвам малко повече социален живот, с форума на Гонг не свършва света! Още не е свършил сезона, завърти се по плажовете, може да забършеш нещо и да не отделяш толкова внимание на измамниците по форумите като мен...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Локо Пловдив”