niko1 написа:slavia_forever написа:vinagi~s~vas написа::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗДР
Здрасти, върнах се вече от чужбина. Май ме позабравихте!![]()
![]()
Не знам защо наричаш Карлуково чужбина???!!!...Надявам се лечението ти да има някакви резултати....![]()
![]()
Така да е!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
niko1 написа:slavia_forever написа:vinagi~s~vas написа::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗДР
Здрасти, върнах се вече от чужбина. Май ме позабравихте!![]()
![]()
Не знам защо наричаш Карлуково чужбина???!!!...Надявам се лечението ти да има някакви резултати....![]()
![]()
Le butoir[on -Line] написа:Tva deto go kaza pi4a det e ot Slaviq dano da ne se okaje vqrno... dano da si ostanem v A grupa i daje da zavurshim 8mi nqkude
Uspokoite se be hora imame ma4ove s Pirin Vihren i Belasica ... i derbito razbira se v nai dobriq slu4ai tova sa 12 to4ki ... dosta ...
trqbva da biem botev kato za posledno zashtoto te sha napraat selekciqta maina i posle stava losho
birabecks написа:Le butoir[on -Line] написа:Tva deto go kaza pi4a det e ot Slaviq dano da ne se okaje vqrno... dano da si ostanem v A grupa i daje da zavurshim 8mi nqkude
Uspokoite se be hora imame ma4ove s Pirin Vihren i Belasica ... i derbito razbira se v nai dobriq slu4ai tova sa 12 to4ki ... dosta ...
trqbva da biem botev kato za posledno zashtoto te sha napraat selekciqta maina i posle stava losho
А бе те "селекцията" вече я почнаха...камерунци разни...Мечо,Марчо,може и Лилчо...
plovdiv_chernobql написа:Между другото славия форевър,точно с бирата се чудехме къде се изгуби и че ни липсваш и ето те ти отново си на хоризонтаАма аз мисля засега да загърбим томахавката,има доста време до края на първенството и всичко е възможно.И не забравяй,че ботев са в много по-лоша позиция от нас....
birabecks написа:plovdiv_chernobql написа:Между другото славия форевър,точно с бирата се чудехме къде се изгуби и че ни липсваш и ето те ти отново си на хоризонтаАма аз мисля засега да загърбим томахавката,има доста време до края на първенството и всичко е възможно.И не забравяй,че ботев са в много по-лоша позиция от нас....
Ама верно се бяхме притеснили...Обаче Форевъра е "безсмъртен"! Така че...поеми дълбоко въздух,запази хладнокръвие и...чакай.Тези дни ще е спокойно ,щото Славия играят с "Ботев",а знаеш,че "канарите" са му "тръпка"...После обаче пак ще стане "страшно"...
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта