Анализ на управлението на Динев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Анализ на управлението на Динев

Мнениеот kubik » 25 апр 2014 23:48

MAXIMUS написа:Защо заблуждавате хората ! За сезона който говорите, ЦСКА беше на косъм от Шампионска титла ! Само късмета помогна на Лудогорец в последния мач в Разград ! ЦСКА ви е спуквал от бой в Пловдив десетки пъти и то не само с 0:3 ами и с 0:5 !!! Това са го правили и преди Коко , ще го правят и след Коко . През този сезон Лудогорец и ЦСКА бяха най-добрите отбори и няма нищо чудно, че разградчани взеха и купата срещу вас / и не сте били 10 хиляди в Бургас, защото сектор В на Лазур е с капацитет под 5000/ ! Незнам какви доказателства имате, но две загуби срещу видимо по-добри отбори от локото , може само да породи смях в хората които са били свидетели на събитията през цитирания от вас сезон !
Да бяхте изкарали някой от участниците в мачовете и да каже "Да, Коко ни нареди да не играем срещу ЦСКА и да загубим финала срещу Лудогорец". Той и гелосания президент на "лудите" е цесекар, ама ни е*е където ни хване !
Така, че лумпени прости, по-добре не ходете на Лаута, а оставете истинските локомотивци да си подкрепят любимия отбор !
Прочетох само абзаца за мача срещу ЦСКА и финала срещу Лудогорец и видях, че няма смисъл да чета надолу въображенията на група алкохолици !

Специално за този мач беше най-голямата пародия.цска си ги отнасяхме спокойно,само топлата връзка коко-титан ви осигури победата.За бройка какво да ти отговорям след като публично тука заяви,че ще бъдеш в агитката на ботев срещу нас на Лаута. :oops:
Кой нормален ще каже ,че е играл в уговорен мач,все едно да си подритне здравната книжка.Като почнете да пишете ,колкото да не заспите :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Коко Динев: "и един човек да е против мен, ще напусна"

Мнениеот smurfcho » 29 апр 2014 16:15

22.06.2013 Константин Динев бе гост в предаването „ДикOff", в което коментира детайли от личния и професионалния си живот. Коко Динев споделя кое е голямото му щастие в живота, взаимоотношенията си с Бойко Борисов и истината за инцидента с половинката му Емилия.

„Не го окачествявам като завръщане в Локомотив Пловдив. Просто си останах там, там съм си. Бях прехвърлил акциите на преносител. Новият собственик (б.р. Веселин Марешки) трябваше да отиде, да се разпише и да ги придобие. От самото начало на Марешки явно не му бяха познати водите и не знаеше какво го чака. Акциите си останаха при мен. Така е собственик съм на Локомотив".

Навивал ли го е Бойко Борисов да се откаже от Локомотив?

Не ме е навивал Бойко Борисов в никакъв случай. Сам се почувствах обиден, защото давах доста от себе си Локомотив да е водещ отбор в България. Казах си, че и един човек да е против мен, ще напусна, защото няма смисъл".

http://play.novatv.bg/programi/dikoff/314868

Е сега след многото декларации от групировки на Лаута и след над 1800 човека в Facebook в страницата Коко вън! Кърлежа продължава да седи, смятайте колко е голям кокала, че така упорито не го пуска...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Re: Коко Динев: "и един човек да е против мен, ще напусна"

Мнениеот blague » 29 апр 2014 16:23

Трябва да се радваме че няма този проблем. Всички Азиатски букмейкъри са с него.

Кофти за Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: Коко Динев: "и един човек да е против мен, ще напусна"

Мнениеот atanas7510 » 29 апр 2014 16:53

Да да ще изпусне лятната подготовка в Марбея и резултати от рода на 1:6. Кой бяга от парата.

Върни се в “Локо Пловдив”