Има интерес към Локо Пловдив! Не е от Христолов!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sky1
Контакти:

Re: Има интерес към Локо Пловдив! Не е от Христолов!

Мнениеот sky1 » 03 апр 2014 17:20

plovdivram написа:
sky1 написа:Владо, чудя се колко свободно време имаш. Много се връзваш на нещата.
ПС: Форумите прецакаха нормалното отношение между агитките. Винаги се появяват глупаци без значение от фенски пристрастия и започват да сипят една помия и това повлича ответен удар. Разбирам нашите фенове (тези на Ботев), защото локомотивци направихте многократни хореографии за Селския. Тогава според вас всичко беше в рамките на нормалното нали?Сега е момента на ответния удар-приемете го.
Затова и аз лично се сдържам от коментар, защото като сипеш клетви и помия тя рано или късно се връща.

Скай1.. остави тази тема сега... и нея ще я водим... не са едностранчиви нещата, както ги представяш...

ПО-ИНТЕРЕСНА е сга играта с "ШАХ-а"!!!

Никой не казва ,че са само от вас.Нещата са и от двете страни. Но не забравяйте и какво правихте преди. Човек е хубаво да помни нещата от живота и да си взима поука. Казах ти- не злобея, защото знам какво ви е. Но тука някакви келеши да кълнят и пожелават смърт- е няма как да стане.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 17:24

СТАМАТ написа:Не мога да коментирам нищо. Не съм навътре в нещата. Просто искам да предпазя, колегите от форума, да не се излагат! Правете нещо за да си помогнете!!!! Заяжданията не са полезни за вас, защото олеквате повече!!! Трябваше да действате МНОГО ПО-РАНО!!!!

Е, защо точно сега, когато почна да става ясно (или поне да звучи логично) какво имаш предвид под това "Цугцвайг" ти взе че се отказа!!! Жалко!!!

Иначе за заяжданията... Тук изобщо не съм съгласен, 'щото и от двете страни е едно и също и по-скоро смешното е да се твърди, че едните са по-лоши!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 17:29

sky1 написа:
plovdivram написа:
sky1 написа:Владо, чудя се колко свободно време имаш. Много се връзваш на нещата.
ПС: Форумите прецакаха нормалното отношение между агитките. Винаги се появяват глупаци без значение от фенски пристрастия и започват да сипят една помия и това повлича ответен удар. Разбирам нашите фенове (тези на Ботев), защото локомотивци направихте многократни хореографии за Селския. Тогава според вас всичко беше в рамките на нормалното нали?Сега е момента на ответния удар-приемете го.
Затова и аз лично се сдържам от коментар, защото като сипеш клетви и помия тя рано или късно се връща.

Скай1.. остави тази тема сега... и нея ще я водим... не са едностранчиви нещата, както ги представяш...

ПО-ИНТЕРЕСНА е сга играта с "ШАХ-а"!!!

Никой не казва ,че са само от вас.Нещата са и от двете страни. Но не забравяйте и какво правихте преди. Човек е хубаво да помни нещата от живота и да си взима поука. Казах ти- не злобея, защото знам какво ви е. Но тука някакви келеши да кълнят и пожелават смърт- е няма как да стане.

Много добре помня Скай... всичко помня!!! От "СБОГОМ КУРВИ '99" и "ЦИ-ГА-НИ" :).... минеш през "Кюстендил"... "Черешарите"... "Зрънковите"... "Моретата"... "По двама в гробовете"... "Шатрите на Зеки Байрам".... и стигнеш до "Крадците на история"... и какво ли още не!!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 03 апр 2014 17:31

Извърташ нещата,казах че заяжданията са и от двете страни. Но да се правиш на ощипана мома, когато си правил същото преди е смешно. Затова тези които издигаха плакат с лика на Селския да не очакват да няма подмятания.
Ненормални неща, но все пак в някакви граници.
Но онези двамата (те знаят кои са) да се смеят на смъртта на Данчо и да ни пращат при него е грозно. И сега не казвай за Жоро Илиев. Защото единия е нелепо загинал, обикновен и честно изкарващ си парите човек. А другия застрелян от себеподобни.
ПС: За разлика от теб имам много по важни неща в живота от форумите. Така ,че приятно писане.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 03 апр 2014 17:34

plovdivram написа:
СТАМАТ написа:Не мога да коментирам нищо. Не съм навътре в нещата. Просто искам да предпазя, колегите от форума, да не се излагат! Правете нещо за да си помогнете!!!! Заяжданията не са полезни за вас, защото олеквате повече!!! Трябваше да действате МНОГО ПО-РАНО!!!!

Е, защо точно сега, когато почна да става ясно (или поне да звучи логично) какво имаш предвид под това "Цугцвайг" ти взе че се отказа!!! Жалко!!!

Иначе за заяжданията... Тук изобщо не съм съгласен, 'щото и от двете страни е едно и също и по-скоро смешното е да се твърди, че едните са по-лоши!!!

Изписахме тонове мастило, а ти не си разбрал смисъла на израза "ЦУГЦВАНГ"? Не си разбрал, че се трият просто мнения, а се оставят изказвания, които дори са подсъдни!!!! Какво още не ти е ясно? Аз твърдя, че Локото си отива и ме трият??????????.....или следва порой от обиди?????????
НЯМА ДА СЕ СПАСИТЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ В ТОЗИ ДУХ!!! Съсредоточете се върху отбора си!!! Свиквайте с майтапите, те сега започват!!!!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 03 апр 2014 17:38

sky1 написа:Извърташ нещата,казах че заяжданията са и от двете страни. Но да се правиш на ощипана мома, когато си правил същото преди е смешно. Затова тези които издигаха плакат с лика на Селския да не очакват да няма подмятания.
Ненормални неща, но все пак в някакви граници.
Но онези двамата (те знаят кои са) да се смеят на смъртта на Данчо и да ни пращат при него е грозно. И сега не казвай за Жоро Илиев. Защото единия е нелепо загинал, обикновен и честно изкарващ си парите човек. А другия застрелян от себеподобни.
ПС: За разлика от теб имам много по важни неща в живота от форумите. Така ,че приятно писане.

Колко трябва да си безочлив да пееш всички при Жоро и с Жоро на море и после да се възмущаваш, че ДВАМА човека се смеели да смъртта му! Нали знаеш за бумеранга...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 17:44

СТАМАТ написа:
plovdivram написа:

Изписахме тонове мастило, а ти не си разбрал смисъла на израза "ЦУГЦВАНГ"? Не си разбрал, че се трият просто мнения, а се оставят изказвания, които дори са подсъдни!!!! Какво още не ти е ясно? Аз твърдя, че Локото си отива и ме трият??????????.....или следва порой от обиди?????????
НЯМА ДА СЕ СПАСИТЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ В ТОЗИ ДУХ!!! Съсредоточете се върху отбора си!!! Свиквайте с майтапите, те сега започват!!!!:)))

Може и да не съм го разбрал... съгласен съм!!! :) т.е. няма да продължаваме... и ти ме разбра и аз те разбрах!!! :)

Ама спри да твърдиш, че НИЕ се занимаваме с вас и не сме се съсредоточавали върху нас!!! Ако не си разбрал, това е форума на ЛОКО Пловдив и не съм дошъл аз да се ЗАНИМАВАМ с вас, а ВИЕ сте тук да се занимавате с нас!!! :)
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 03 апр 2014 17:53

plovdivram написа:
СТАМАТ написа:
plovdivram написа:

Може и да не съм го разбрал... съгласен съм!!! :) т.е. няма да продължаваме... и ти ме разбра и аз те разбрах!!! :)

Ама спри да твърдиш, че НИЕ се занимаваме с вас и не сме се съсредоточавали върху нас!!! Ако не си разбрал, това е форума на ЛОКО Пловдив и не съм дошъл аз да се ЗАНИМАВАМ с вас, а ВИЕ сте тук да се занимавате с нас!!! :)

Така както ти пишеш по други форуми, така пиша и аз тук, НЕ Е ЗАБРАНЕНО!!!! Всеки отговаря за себе си!!!!! Аз не твърдя "че НИЕ се занимаваме с вас "!!!! При мен няма НИЕ И ВИЕ !!!! Отговарям за себе си!!!!! Иначе се размиват нещата!!!! Ревизирай си сам писанията по другите форуми!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 07 апр 2014 12:30

Явно шизофренията е много лошо нещо! Този сладур Стамат хем е жълт , хем е страшно загрижен за нас!?? Забавляват ме напъните му да се прави на лешояд ! Стаматчо , въпреки огромното ти желание труп няма , няма и да има!

Върни се в “Локо Пловдив”