Бюджета

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Бюджета

Мнениеот urbano » 28 окт 2008 23:29

Имате добър бюджет и ще успеете за зона УЕФА, затова целувайте от сега краката на Зеки Байрям както ги лизахте на Емо Наков и Георги Илиев.Дано само Община Кюстендил успее да оправи "Осогово" за домакинства на евротурнирни мачове.

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Иван Петлешков заяви, че бюджетът на тима е като този в Локо (Сф), Славия, Черно море и Черноморец, съобщава официалният сайт на клуба. Той сподели, че не е доволен от представянето на отбора, тъй като е далеч от поставените цели.
"Да напомним, че целта ни бе да се класираме в зона УЕФА, но това на този етап изглежда химерно, въпреки че разполагаме с бюджет, който имат отбори като Локомотив София, Славия, Черно море и Черноморец. Както се вижда в момента мястото ни е доста под това на тези отбори. Вината за това е на всички - от чистачката през футболистите и треньорите и накрая до мен самия", призна Петлешков. През март месец си осигурихме услугите на един много добре подготвен в теорията и практиката треньор в лицето на Драган Канатаровски", каза още изпълнителният директор на „черно-белите”.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Бюджета

Мнениеот birabecks » 28 окт 2008 23:42

[quote="urbano"]Имате добър бюджет и ще успеете за зона УЕФА, затова целувайте от сега краката на Зеки Байрям както ги лизахте на Емо Наков и Георги Илиев.Дано само Община Кюстендил успее да оправи "Осогово" за домакинства на евротурнирни мачове.
:D :D :D Споко бе,майна! Вашия бюджет също е мноооооооо як.И вие ще "целувате" краката,а може и между краката,на някой,като Сельо.На кой точно,не се знае...Че и нов ,турбомодерен стадион ще ви направят...някъде там...И яки трансфери се заформят... :D :D :D Между другото, за да видиш,че сме точни пичове,може да ви уредим с транспорт до новият ви стадион.Нали знаеш,с БДЖ-то сме много гъсти...Може да ползвате влака Пловдив-Асеновград безплатно/да не се набутвате/,до жп-прелеза на Околовръстното и Асеновградско шосе...Оттам можете и пеша. Носете си мешките и суха храна за 3 дни! Бивши армейци сте - знаете как стават тия работи. ;)
Последна промяна от birabecks на 29 окт 2008 00:00, променено общо 1 път.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 28 окт 2008 23:51

Ти за отбора на Пловдив не се притеснявай, ами си гледай вашето жалко отборче :shock:
Прикачени файлове
untitled%7E0.jpg
(49.25 KиБ) Свален 793 пъти
kurvi1xq2.jpg
(81.09 KиБ) Свален 800 пъти
7f0c70675ab36c4ed68d8119eb6aa028.jpg
(104.92 KиБ) Свален 792 пъти
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 29 окт 2008 07:23

Ние никъде не се фукаме с бюджета. А за емигранти изобщо не ми говорете защото вие през 2001 дойдохте от Кюстендил в Пловдив!
Изображение

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 29 окт 2008 09:35

A we jultur kude si trugnal i ti we :D q se sekni malko !
Nie sme lokomotiv i makar takiva glupaci da si praat tashak s nas nie pak sme si golemi
A vie gledaite da ne izpadnete taq godina s teq jalki bulgarski transfer4eta det sha gi pravite ;)
Lokomotiv Plovdiv Forever !
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 29 окт 2008 21:44

urbano написа:Ние никъде не се фукаме с бюджета. А за емигранти изобщо не ми говорете защото вие през 2001 дойдохте от Кюстендил в Пловдив!
Изображение

Аз лично,нищо не съм казал за "емигранти".Знам ,че феновете на "Ботев" и на "Локомотив" са Пловдивчани.Не ние сме дошли отнякъде,вие също.Просто "собствениците" идват от където си искат.И ти много добре го знаеш.И това не зависи от мен,теб и т.н.Така че...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”