Представят Станков и новите попълнения на Лаута утре

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Представят Станков и новите попълнения на Лаута утре

Мнениеот Beck's » 15 юни 2013 13:21

Модератор ЛокоПД написа:
Beck's написа:Здравко Лазаров се оттегля от футбола и влиза в политиката, какъв Лазаров ви гони ?

:lol: Нас не ни гони.Лазаров влезе в политиката преди две години.Питай журналистите по този въпрос.

Е какво да питам, като това ми е казано от съотборник на Здравко в Славия, да видим кога ще започне да тренира с вас :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 юни 2013 10:58

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Все жълтите са ви в малките смърфски мозъчета.Заканвате се като цигани.Разбирам че сте предоволни от двете равенства с нас.Можете да се гордеете със себе си.Както и с просенето за президенският пост.Задният двор на аграрният винаги ще предизвиква усмивки от нас.Зад границата на Еволюцията счупихте глупомера със сервилниченето пред този когото изгонихте.Сега той събира пак старите тотокримки,а вие го величаете.Продължавйте в същият дух дребни анимационни геройчета.

Аз не знам колко голям е мозъкът на смърф, но съм напълно сигурен, че в папагалските глави няма и грам мозък. Вместо да се засрамите и поне да си мълчите, че два пъти не можахте да биете един отбор събран седмица преди началото на шампионата, въпреки че пазихте титулярите, вашите човки пак много знаят.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 16 юни 2013 12:43

Beck's написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Beck's написа:Здравко Лазаров се оттегля от футбола и влиза в политиката, какъв Лазаров ви гони ?

:lol: Нас не ни гони.Лазаров влезе в политиката преди две години.Питай журналистите по този въпрос.

Е какво да питам, като това ми е казано от съотборник на Здравко в Славия, да видим кога ще започне да тренира с вас :lol:

:) ще ме убиш от смях

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 юни 2013 13:12

Beck's написа:
Модератор ЛокоПД написа:

:) Ами аз съм говорил със Здравко и това беше още преди две години,когато се кандидатира за местните избори и мисля,че се класира.Тогава играеше при нас.Не знам какво ти е казал неговия съотборник от Славия,но това не е новина.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

cityman
Контакти:

Мнениеот cityman » 17 юни 2013 15:40

krasimilkov написа:
Red_Pride написа:Здравко Лазаров :shock: имам чувството,че тоз човек ще е вечен ;)

Ще мачка жълтурите с пенсията си!! ;)

тя на цветков е по висока все пак е от холандия

cityman
Контакти:

Мнениеот cityman » 17 юни 2013 15:43

Agnostic front 1912 написа:От една страна е добре,че не отидохте във В група.Този път няма да има прошка и късмет както беше в предните два мача. :)

знаем не случайно сте моралните победители завинаги

Върни се в “Локо Пловдив”