НЕКА СПРЕМ ЗА МАЛКО С ОБИДИТЕ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

cskachampion
Контакти:

Re: НЕКА СПРЕМ ЗА МАЛКО С ОБИДИТЕ

Мнениеот cskachampion » 06 окт 2008 01:20

Е това чакам да чуя от край време.И да се караме помежду си Томов и Батков няма да ги изгоним с това.Аз съм цесекар,но ще ида да подкрепя националния.Левски-ЦСКА, Локо- Ботев - всеки да си вика за отбора.Какво ме интересува Левски дали бие или пада, ако любимия ми отбор е в криза? Интересува ме ЦСКА да играе добре и да бие, а това не зависи от Левски.Дайте всеки да си гледа отбора.Когато ЦСКА би Леверкузен Левски би Оксер. И какво, да ме е яд заради сините, а да не се радвам за моя отбор ли.Сега Левски падна от БАТЕ и Жилина.Е и? Голяма радост, няма що, като ЦСКА не играе в Европа.Нека всеки си гледа в неговата паница, не в чуждата, и да си подкрепя отбора - независимо чии фен е, защото сега всички български отбори имат нужда от това.Нито издънките на Левски правят ЦСКА любим отбор на милиони, нито обратното.Като ще се сравняваме по нещо, нека да е по качество на играта, не по това кой може да изтърси повече псувни- това всеки го може.Радвайте се на отбора си и на националния и не се кефете на чуждите резили, защото на всеки се случва.

Stany
Контакти:

Мнениеот Stany » 06 окт 2008 02:08

И ние от Стара Загора се присъединяваме към всички който ще подкрепят "БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ" макар че напоследък е малко позабравен. Предричам 2-1 за България. Малко хора ще се съгласят , но аз се надявам. ;)

Lokomotiv_plovdiv
Контакти:

Мнениеот Lokomotiv_plovdiv » 06 окт 2008 09:43

ето още един добър фен на Локо Плд. Мисля,че когато стане дума за националния не трябва да се намесват клубните интереси :).Лично за мен това е глупаво,но има хора които и да им кажеш,не разбират :| . Уважавам феновете на Ботев,Цска,Левски,Черно Море,Спартак Варна,Литекс и проче. мисълта ми е другата седмица да подкрепим националите с всички сили :). Да им пожелаем успех :)

maina

Мнениеот maina » 06 окт 2008 11:31

to6kata1912 написа:Христолофф вън завинаги!!!!!!!КУР ЗА ДОКО

Това ли е най-умното което можа да измислиш?ХИТРЕЦ СИ!
А за Ludata Kanarka 1912 - научи се да пишеш правилно , тогава пиши.
Прегледах темата и най-неграмотния и най-хитрия са от наШТе (както го пишат TV2 :lol: )
Няма да ходя за мача с Италия , но ще дойдат с резерви италианците и ако сега не ги бием няма кога!МЪСТ ЗА 94 - още не съм видял!КУР ЗА ЖАБАРИТЕ!

niko1

Мнениеот niko1 » 06 окт 2008 13:41

to6kata1912 написа:Христолофф вън завинаги!!!!!!!КУР ЗА ДОКО

Нека спрем за малко с обидите!!!???Това е за нормалните хора и не се отнася за болшинството от жълтата сган.Няма такава тежка и непоправима олигофрения.Когато фактите говорят ... :D :D :D

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 06 окт 2008 15:36

Първо искам да благодаря на всички за разбирането и затова,че повечето запазиха добрия дух на темата,като изключим един фен на Ботев и един "турчин".Винаги съм смятал,че за да се наречеш фен на един отбор,трябва да го обичаш,а не да мразиш врага му.Има много фенове,които са така,повече мразят и плюят съперника си и се радват на загубите му от колкото на победите на своя отбор.Това е жалко и такива хора нямат нищо общо с понятието "фен" и "привърженик".
Единственият начин е това,да сме заедно всичките на ст.Васил Левски,да пеем с гордост химна,да подкрепяме БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪВЧЕТА,защото преди всичко те са БЪЛГАРИ,излезли на зеления килим да защитават нашата чест и достойнство.Дали го правят по най-добрият начин не знам,но знам едно-трябва всички да сме на стадиона да подкрепяме БЪЛГАРИЯ и да пеем българи-юнаци както ние си знаем,че го правим с много любов към родната страна!
Защото всички ние сме деца на МАЙКА БЪЛГАРИЯ и защото БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!!!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 06 окт 2008 16:43

Не се сърдете, но да ви кажа,че никога националния отбор не ме е вълнувл токова колкото клубния, просто така съм от малък, незнам, иначе нека си бият момчетат, ако могат, но просто няма я тая тръпка която е има като играе наи-важния за мен отбор в света ЛОКОМОТИВ - ЗАВИНАГИ В МОЕТО СЪРЦЕ !!! 8-) 8-) 8-)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 09 окт 2008 08:55

Тук всички сме преди всичко БЪЛГАРИ.Нека победи духа ни,нека да си отмъстим на жабарите и после пак всеки да си подкрепя любимия клубен отбор.Малък или голям-с традиции и история или без.Омръзна ми да слушам обиди и псувни за тоя или ония отбор на мачовете на Б Ъ Л Г А Р И Я на националния стадион.ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Върни се в “Локо Пловдив”