Предположих, че не сте ми разбрали шегата...няма нищо;)
Възраждат най-стария фен-клуб в България
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Възраждат най-стария фен-клуб в България
dzhambov и drughi питам за такъв документ, какъвто БотевЪ имат да докажат, че са най-стария клуб в исторически план

- plovdivram
- Контакти:
Re: Възраждат най-стария фен-клуб в България
Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив е първият РЕГИСТРИРАН фен клуб в България и е учреден на 11 май 1988 г. Учредителното събрание се проведе /пиша го така, защото лично присъствах на него/ в залата на сградата на "Автотранспорта", до "Сточна гара"! За пръв негов председател бе избран Героги Момчилов. Първоначално клуба е регистриран по тогавашния Закон за неформалните сдружения, надявам се, че го цитирам точно, допускам, че може и да бъркам... След 10 ноември е пререгистриран по Закона за лицата и семейството!
Ако някой се интересува наистина от формалната част, касаеща началото на Фен клуба ни, то хората учредили го са все още сред живите /дай Боже още дълги години/. Т.е. аз не претендирам да съм точен в нещата, които съм написал, но мисля, че при необходимост няма да е проблем нещата да бъдат и по-точно представени... Всъщност... предполагам, че тази година ще имаме специално нарочно събитие, в което да бъде отбелязана тази 25 годишнина от учредяването му и там всички тези неща ще бъдат представени както си трябва!
Ако някой се интересува наистина от формалната част, касаеща началото на Фен клуба ни, то хората учредили го са все още сред живите /дай Боже още дълги години/. Т.е. аз не претендирам да съм точен в нещата, които съм написал, но мисля, че при необходимост няма да е проблем нещата да бъдат и по-точно представени... Всъщност... предполагам, че тази година ще имаме специално нарочно събитие, в което да бъде отбелязана тази 25 годишнина от учредяването му и там всички тези неща ще бъдат представени както си трябва!