На фокус - Станислав Маламов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ivan Tonev
Контакти:

Re: На фокус - Станислав Маламов

Мнениеот Ivan Tonev » 13 юли 2012 17:13

Наистина не пуснаха,Маламов!А въпросът е защо? Но не само него а и Спасов и Йорданов.Най-куриозното в случая обаче е,че Маламов дори не беше в групата.За сметка на тях тримата обаче играха, това недоразумение на футбола,Тасио,Саламатракис и Маркес( последния има потенциал).

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 13 юли 2012 19:38

Това момче наистина е мега добро. Скоро ми попадна едно негово видео гледах го ами какво да кажа той от 30 метра без проблем може да вкара гол. :) Чудно ми е само защо не го налагате момчето се вижда че има голям потенциал.
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 юли 2012 20:35

Като почнете да питате "защо не го налагате" и ми призлява. Ние, които пишем в този форум ли редим състава според теб?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 юли 2012 20:50

greenandwhite написа:Това момче наистина е мега добро. Скоро ми попадна едно негово видео гледах го ами какво да кажа той от 30 метра без проблем може да вкара гол. :) Чудно ми е само защо не го налагате момчето се вижда че има голям потенциал.

Кой да измести - доведения син на Коко - Сержиньо ли? :roll:
Ще питаме, Христо, ще питаме...няма да мълчим, още повече, че въпросите са повече от основателни.
Вместо да го подкрепиш и ти това младо момче ти призлявало...няма нужда повече от коментар...
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 юли 2012 21:34

Аз където мога ще го подкрепя, ама няма да е тука. Все едно да ходя да питам във форума на Левски що не ни дават Данчо Милиев :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 юли 2012 21:50

Ванко_Ултраса написа:
greenandwhite написа:Това момче наистина е мега добро. Скоро ми попадна едно негово видео гледах го ами какво да кажа той от 30 метра без проблем може да вкара гол. :) Чудно ми е само защо не го налагате момчето се вижда че има голям потенциал.

Кой да измести - доведения син на Коко - Сержиньо ли? :roll:
Ще питаме, Христо, ще питаме...няма да мълчим, още повече, че въпросите са повече от основателни.
Вместо да го подкрепиш и ти това младо момче ти призлявало...няма нужда повече от коментар...

Ванко,ти тази вечер беше ли на тренировката ? Ако има да казваш нещо, ела на Лаута ,всички са там - и Малама,и Кокала и който се сетиш.Стига си чесал пръсти по форумите.Утре има две тренировки - от 9:30 и от 18:30 ч.Ела и питай :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 юли 2012 21:25

Модератор ЛокоПД

Ванко,ти тази вечер беше ли на тренировката ? Ако има да казваш нещо, ела на Лаута ,всички са там - и Малама,и Кокала и който се сетиш.Стига си чесал пръсти по форумите.Утре има две тренировки - от 9:30 и от 18:30 ч.Ела и питай :idea:

Е, Мод отидох вчера на срещата и питах...само дето няколко човека ми скочиха в защита на Кокала, но съм сигурен, че същите тези хора са първите, които скачат срещу статиста - Сержиньо!
Даже някакъв, май Коцето се казва ме пита аз, с какво образование съм...доживях и това да чуя, майна ха-ха.
Нищо не му отговорих на такъв човек, какво да му кажа, че съм инженер ли, или на срещите трябва да идвам вече с дипломата ха-ха.
По едно време един идва до мен, понеже си ровех в телефона и ми вика:" А ве, кво правиш ве - снимаш ли а"? "Записваш ли"? "Стана за да чуеш, какво се говори ли?
Е бати и отношението...то просто не е за приказване, майна.
Ей затова на такива срещи ще си ходите едни и същи хора, майна.
Изображение

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 25 юли 2012 10:23

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G1pkhT3ARbo[/youtube]
:)

Върни се в “Локо Пловдив”