Днес се навършват 34 години от най-голямата победа на Локо в градското дерби
Източник: sport.plovdiv24.bg
Днес се навършват 34 години от паметното градско дерби срещу Ботев (тогава под името Тракия), в което "черно-белите" стигат до рекордния разгром със 7:3, съобщава официалният сайт на черно-белите.
Пред 45 000 зрители на стадион "9 септември" футболистите на Локомотив правят каквото си поискат със своя вечен съперник и само заради намесата на висши партийни функционери не се стига до победа с двуцифрен резултат. Головата серия открива Христо Бонев в 23-ата минута, а до края на първото полувреме Георги Василев - Гочо (35 мин.) и Йордан Кичеков (43 мин.) се разписват за 3:0. Тоталната доминация на "черно-белите" продължава и след почивката. Йордан Кичеков (55) и Христо Бонев (65) забиват по още едно попадение, а неорентираният защитник на "канарите" Д. Димитров си отбелязва автогол в 67-ата минута. Седмото попадение за Локо забива сегашният спортно-технически директор Николай Курбанов 20 минути преди края на мача. До този момент Тракия вкарва само един гол чрез Притъргов от дузпа в 60-ата минута. До края на градското дерби футболистите на Локомотив получават заповед "отгоре" да успокоят темпото и това довежда до две попадения на "жълто-черните" чрез Алексиев (72) и отново Притъргов (87), сигурни в задкулистната игра са смърфовете.
След мача Христо Бонев повежда със своята "Застава" шествието на локомотивци из пловдивските улици.
ЗА ИСТОРИЯТА !!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Re: ЗА ИСТОРИЯТА !!!
Аз бях там.Благодаря ,че ми припомни..Това е нещо,което не се забравя! Наздраве!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Привъжениците на Локо Пд да не ме съдят,но аз съм левскар и тази победа ми напомня и една друга,малко по-рано - 1968г. Наздраве и от мен.Такива мачове трябва да се помнят!
- lauta hools
- Контакти:
благодаря ти,че ми каза че днес е бил този мач понеже аз тогава не съм бил роден и САМО ЛОКО
[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
"Тапанар"....ммдааааа,интересно...Мисля ,че се пише "тЪпанар",защото идва от "тъпан". Al ex ,внимавай с правописа.Това са елементарни неща...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Спокойно , Батков ще им построи и Училище на Гейарена , стига е строял Катакомби само 

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
грешката А с Ъ - не е толкова страшна щото двете букви са близко на някои клавиатури , но У с Ъ или З със С , както и писането на латиница не е простимо.
А бе говеда -- ХХІ век сме. - намерете си едни кирилизатор (това не е вибратор и няма нищо общо с клитора) - има го в интернет. Не е оправдание, че се намирате в чужбина, и аз съм писал от чужбина и пак си намерих кирилица.
ООО забравих че вие сте Велики , и 7-2 е едиственото велико нещо в света, повече и от китайската стена.
А майната е права - такива неща трябва да се помнят
7-2 за говедата
7-3 за майните
4-3 (3-0 до 15мин) за който разбира
А бе говеда -- ХХІ век сме. - намерете си едни кирилизатор (това не е вибратор и няма нищо общо с клитора) - има го в интернет. Не е оправдание, че се намирате в чужбина, и аз съм писал от чужбина и пак си намерих кирилица.
ООО забравих че вие сте Велики , и 7-2 е едиственото велико нещо в света, повече и от китайската стена.
А майната е права - такива неща трябва да се помнят
7-2 за говедата
7-3 за майните
4-3 (3-0 до 15мин) за който разбира
-
- Контакти:
и други, и други...
Всеки с гордостта си.
Всеки с гордостта си.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Между другото, аз съм чорбар, но агитката на Локо Пд за мен е най-великата. Още по татово време съм ги виждал по влаковете а играеха в Б група. Когато Левски или ЦСКА успеят да съберат 15 000 души на мач без значение или за купата елате ми се обадете.. Така, че евала на майните!!! 

-
- Контакти:
cvetan написа:Между другото, аз съм чорбар, но агитката на Локо Пд за мен е най-великата. Още по татово време съм ги виждал по влаковете а играеха в Б група. Когато Левски или ЦСКА успеят да съберат 15 000 души на мач без значение или за купата елате ми се обадете.. Така, че евала на майните!!!
Е... и на нас да ни дават безплатни кебапчета и ние ще ходим по 15 000

Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.