"А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: "А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.
Нямаме треьор, тва е. Типична треньорска загуба. Тоя Драган трябвАше още след Славия да го махне!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Жалко, че не взехме поне точка от един безобразно слаб Левски. Тия нищо добро не ги чака, ако новият треньор е просто пионка на Гонзо. При нас положението също не е розово, дано днес се постигнат някои неща. Иначе според мен има точно 3ма вредни играча за нас, които ако се махнат, съм сигурен, че ще подобрим много играта си. Това са Юнес, Сержиньо и .... Здравко. Ако последният стане треньор, а другите двама ги шитнем на някъде, съм сигурен, че дори тук така оплювания Драги Коцев ще цъфне, та чак ще върже. Както и да е. Имаме други проблеми за решаване, майната им на футболистите и резултата...
Ма4а си понамирисва и левскарите си го казват 

STENLI написа:Ма4а си понамирисва и левскарите си го казват
Ако не бяхте ти и левскарите, ние нямаше да се сетим. Мерси. Какво ще правим без вас, не знам. Нас ще ни биете с разлика за купата, ама гледам Спартак Варна ви озориха нещо? Или долноводенския избива за заплата на Радуканчето? Между другото ще имаме през 3 дена мачове с Враца, да посверим часовниците, кой на какъв хал е...
staria написа:STENLI написа:Ма4а си понамирисва и левскарите си го казват
Ако не бяхте ти и левскарите, ние нямаше да се сетим. Мерси. Какво ще правим без вас, не знам. Нас ще ни биете с разлика за купата, ама гледам Спартак Варна ви озориха нещо? Или долноводенския избива за заплата на Радуканчето? Между другото ще имаме през 3 дена мачове с Враца, да посверим часовниците, кой на какъв хал е...
Кво има да сверяваш? Бият вас, бият и нас! Повече от ясно е!
За вас не знам, ама на нас най-много една хайдушка с подвикване да ни бият... Като гледам ясно било, дай да вържем едно басче?
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Старче, ако си бил на срещата с Коко драсни на ЛС два реда ве...има ли надежда някаква за оправия или керванът си върви...

- child in time
- Контакти:
Инфо от Локомотив Пловдив Facebook : Привържениците на Локoмотив се срещнаха със собственика на клуба
Десетина привърженици на Локомотив се срещнаха със собственика на клуба Константин Динев на дву-часова среща днес на обед. На двуострият разговор бяха дискутирани редица теми, главно свързани с обстановката в отбора, в търсене на правилните решения за нормализиране й.
Представителите от всички сектори и различни фен-структури дадоха цялата си подкрепа към Динев, но само за да предприеме всички необходими мерки и промени в цялото управленческо дърво под името му, в това число и спрямо самите футболисти и отношението им към професията им.
Очаква се до часове да бъдат оповестени кардинални промени в административното и спортно-техническото управление на клуба, както и да бъдат назначени нова специалисти, на които да бъде поверена цялата свобода за работа.
Става интересно!
Десетина привърженици на Локомотив се срещнаха със собственика на клуба Константин Динев на дву-часова среща днес на обед. На двуострият разговор бяха дискутирани редица теми, главно свързани с обстановката в отбора, в търсене на правилните решения за нормализиране й.
Представителите от всички сектори и различни фен-структури дадоха цялата си подкрепа към Динев, но само за да предприеме всички необходими мерки и промени в цялото управленческо дърво под името му, в това число и спрямо самите футболисти и отношението им към професията им.
Очаква се до часове да бъдат оповестени кардинални промени в административното и спортно-техническото управление на клуба, както и да бъдат назначени нова специалисти, на които да бъде поверена цялата свобода за работа.
Става интересно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- child in time
- Контакти:
ЕКСКЛУЗИВНО: Драган и Бранко си тръгват от Лаута!
Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Драган Канатларовки, и спортния директор Бранко Миловаович са освободени от клуба. До назначаването на нов старши треньор тренировките ще бъдат водени от капитана на отбора Здравко Лазаров.
Току що изтече това инфо 16.10!
Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Драган Канатларовки, и спортния директор Бранко Миловаович са освободени от клуба. До назначаването на нов старши треньор тренировките ще бъдат водени от капитана на отбора Здравко Лазаров.
Току що изтече това инфо 16.10!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Ванко_Ултраса написа:Старче, ако си бил на срещата с Коко драсни на ЛС два реда ве...има ли надежда някаква за оправия или керванът си върви...
Не знам защо, не мога да ти пртя лични. В общи линии няма нищо за криене. Сърбите се махат. Здравко поема отбора до края на сезона май. Много се надявам да постигне резултати и да остане само треньор. С него предполагам ще залагаме на българското. За мен всичко това е много положително.