В Локо Пд трябват успехи, но такива, които да върнат публика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: В Локо Пд трябват успехи, но такива, които да върнат публика

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 окт 2011 12:30

Аз съм още по-краен от Ицака по отношение на успехите.
На мен лично ми идва с един голям кърпел да ги подбарам всички бездушници на "Лаута".
Не може да играеш, като мърляч без душа и сърце за Локомотив - клуб, който е лицето на футбола в град, който се нарежда сред петте най-стари градове в света с история и култура, на които завиждат мнозина.Пловдив го знае цял свят и случващото се на Лаута граничи с кощунство.

Това Винаги С Вас колкото помага толкова и наврежда!
Що такава игра и резултати не могат да се получат в Левски и ЦСКА?!
Щото там хората са с различен от нашия манталитет и техните публики - бият.
Помните, когато феновете на ЦСКА нахлуха на стадиона и подритаха футболистите си---няма кой да ги търпи!
А когато ядоха шамари в дискотеката? Да видим дали ще си позволят такава игра, като знаят, че тоягата е в ръката!

Ние не сме като шопите...ми не сме - затвова ръководство и отбор ни се качват на главите и се подиграват с нас.
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 19 окт 2011 13:22

Ванко_Ултраса написа:Аз съм още по-краен от Ицака по отношение на успехите.
На мен лично ми идва с един голям кърпел да ги подбарам всички бездушници на "Лаута".
Не може да играеш, като мърляч без душа и сърце за Локомотив - клуб, който е лицето на футбола в град, който се нарежда сред петте най-стари градове в света с история и култура, на които завиждат мнозина.Пловдив го знае цял свят и случващото се на Лаута граничи с кощунство.

Помните, когато феновете на ЦСКА нахлуха на стадиона и подритаха футболистите си---няма кой да ги търпи!
А когато ядоха шамари в дискотеката? Да видим дали ще си позволят такава игра, като знаят, че тоягата е в ръката
!

Ние не сме като шопите...ми не сме - затвова ръководство и отбор ни се качват на главите и се подиграват с нас.

Не това е начина! Навремето имаше такъв случай при нас с който изобщо не се гордея.Жалка работа.Имате си президент,началници, те да се занимават с "боя".

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 19 окт 2011 13:42

Ванко_Ултраса написа:Аз съм още по-краен от Ицака по отношение на успехите.

А когато ядоха шамари в дискотеката? Да видим дали ще си позволят такава игра, като знаят, че тоягата е в ръката!

Ванко, ако има аптека някъде около теб, отиди и попитай за валидолче. Моля те!
За твое добро е да спреш малко виртуалните изяви.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 окт 2011 14:58

Ванко, ние греди не режем и играчи не постригваме. С който трябва се говори на какъвто език трябва. Явно обаче някои хора трябва да получат публичен знак, че нещо трябва да се промени.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”